Şimdi Ara

LYS DE BAŞARI .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys de başarılı olmak için günde kaç soru çözüyorsun ya da bir konu kaç günde bitiriyorsunuz. Ya da bunun gibi sorular. Cevaplarınızı bekliyorum .

• Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler ?
  • HEYYY kimse yok mu
  • lys123 kullanıcısına yanıt
    Bi oturuyorum varya kitabı yiyorum resmen , bir kitap bir gün zor dayanıyor

Yok benim anlamadığım başkasının kaç soru çözdüğü neden sizi alakadar ediyor ? Siz kendinize bakın .. Adamın teki gelse 500 soru çözüyorum dese mutlu mu olacaksınız ? Ya da başkası gelse hiç çözmüyorum dese üzülecek misiniz ?
  • Bi oturuşta bin soru cozuyorum uff superim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Bi oturuyorum varya kitabı yiyorum resmen , bir kitap bir gün zor dayanıyor

Yok benim anlamadığım başkasının kaç soru çözdüğü neden sizi alakadar ediyor ? Siz kendinize bakın .. Adamın teki gelse 500 soru çözüyorum dese mutlu mu olacaksınız ? Ya da başkası gelse hiç çözmüyorum dese üzülecek misiniz ?

Yoo sadece benim gibi lys ye giren öğrencilerin uyguladığı yöntemler ve stratejileri merak ettim o kadar sormak yasak mı yani ?

Yöntem ve strateji mi Turan taktiği uyguluyorum soru çözerken lys kafa yapmış sizde galiba Abi oturuyorsun akşama kadar eksiğin varsa konu çalışıyorsun eğer yoksa soru çözüyorsun bu yani , çok farklı birşey bekleme

• quote:

Yöntem ve strateji mi Turan taktiği uyguluyorum soru çözerken lys kafa yapmış sizde galiba Abi oturuyorsun akşama kadar eksiğin varsa konu çalışıyorsun eğer yoksa soru çözüyorsun bu yani , çok farklı birşey bekleme

Evet bu strateji iyimiş denemek lazım Lys bende epey bi kafa yapıyor doğrudur

Millet o kafaya ulaşmak için tonlarca para döküyor , siz gene iyisiniz bedavaya geliyor
  • quote:

Millet o kafaya ulaşmak için tonlarca para döküyor , siz gene iyisiniz bedavaya geliyor

Aynen biraz kötü bir espiri olcak ama beyin bedava kullan
    Mesele bedava olması ya da olmaması değil , mesele kullanmak yada kullanmamak
  • quote:

Mesele bedava olması ya da olmaması değil , mesele kullanmak yada kullanmamak

Aynen öyle
    Hadi size kolay gele , ben geometrime devam ediyorum
    1 günde konuyu bitirim ardından femsetten sorularını çözüyorum son 1 ay deneme kascam yani 1 hafta sonra .
  • quote:

Hadi size kolay gele , ben geometrime devam ediyorum

Saol sana da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.