Şimdi Ara

LYS de sıralamayı yukarı çekmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün güzelce sınava girdik ama maalesef benim beklediğim gibi geçmedi. Daha doğrusu sadece matematik beklediğim gibi geçmedi. Türkçe, sosyal ve fen bu zamana kadar çozdüğum denemelerdeki gibiydi hatta daha iyi bile olabilir. Ama normalde matematikte 32-35 arası net yaoarken dün çok zaman harcadım ve telaşlanıp çok boş bıraktım. Genel olarak matematiğin uğraştırıcı olduğu düşüncesi var. Asıl soru bundan sonra ne olacağı. Önümüzde 2,5 ay var. Sıkı çalışıp kötü olan ygs yi düzeltebilir miyim? Bu konuda tecrübesi olanlardan ya da lys de sırasını yukarılara çekenlerden cevap bekliyorum arkadaşlar. Doğrusu moralim bozuk ama okulda falan sorduğumda matematik uğraştırmış diyorlar. Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bu sene dershanende ve okulunda derslerini düzenli dinleyip notlarını aldıysan zaten onlara pek vakit harcamazsın. 22k'daki arkadaşım 5k'ya çekmişti, hepimizden kötüydü. Hatta benden falan iyiydi, olmadı. Çocuk yılmadı çalıştı yaptı. YGS'ye çalıştığın gibi her gün çalışırsan yapamaman için hiçbir neden yok. Arkadaşım gibi yüzlerce örnek var. İşin temeli kararlılık, yaz etkisine girmemek, moral bozmamak. Kim ne anlatırsa anlatsın üçü üzerine temellendirecek.
  • Kararlılık, çok doğru. Teşekkür ederim yorum için.

• Yığınla örnek var, hala sormaktan bıkmadınız. Eğer ada akıllı çalışırsan her türlü toparlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.