Şimdi Ara

Lys'de zaman sıkıntısı... Mezunlar ne diyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Ygsye girmeden önce barmen'in "normalde önceden bitiriyordum ygsyi ama sınavda zaman sıkıntısı yaşadım." Diye bi mesajını okumuştum. Açıkcası pek ilgilenmemiştim bana olmaz diye çünkü min 40 max 70 dk önce bitiriyordum sınavları. Ama ne oldu ? sınavda ucu ucuna yetiştirdim soruları desem yeridir. Diyeceğim o ki -özellikle mf için- ygs gibi lysde de zaman sıkıntısı var mı? Şu branşta dikkat et ... Vs diyecek var mı ? Ağalar bu sefer çok önemsiyorum gelin de bi konuşak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen aga ygs ucu ucuna yetisti hatta 3-5 fizik sorusuna bakamadim. Mat geoda sureden cok korkuyorum evde calisirken cok surede az soru cozmussem moralim cokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

Aynen aga ygs ucu ucuna yetisti hatta 3-5 fizik sorusuna bakamadim. Mat geoda sureden cok korkuyorum evde calisirken cok surede az soru cozmussem moralim cokuyor.

Mat geo zaten sıkıntı olursa olur. Özellikle geo bazen 60 dk yetmiyor

• Mat-geo dışında olmaz. Geoda süreyi uzattılar mat sıkıntı.

• Up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reader. -- 22 Mayıs 2013; 21:16:13 >
  • mat-fizik sıkıntı değil mi bir de yetiştirdim var yetiştirdim var şimdi
  • Geo soru tarzina bagli ben denemelerde 28-29 yaparken ve bir onceki girisimde 25 net yapmisken 2.girisimde 5y-2b yaptim aslinda 7 bos olucakti ama son anda seri sallama yaptim çaresiz. Fiz-kim bilen için denemelerden çok farkli olmaz yetişir zor sorarlarsa belki fizik zorlayabilir. Biy zaten rahat yetisir. Mat. de denemelerde 5-10 dk artiran ancak yetistirir çünku denemeler hep kalip sorulardan olusuyor ama lys de en az 5-6 tane degisik tip soru gelir ve o an heyecanin da etkisiyle kontrolu kaybedersen zamanin nasi gectigini anlamazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LYS de süre sıkıntısı yaşayanı daha hiç görmedim
  • tabıkıde var çozmenın yoluda konuları eksıksız bılıceksın ve bol deneme yap sure tuatarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.