Şimdi Ara

lys edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys edebiyat için en uygun konu anlatımlı kitap nedir?ben okyanus ile güvender arasında kaldım.önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: michaelbss

lys edebiyat için en uygun konu anlatımlı kitap nedir?ben okyanus ile güvender arasında kaldım.önerilerinizi bekliyorum

ben de böyle bir konu açtım önerileri bekliyorum? güvender çok kalın olması yönüyle beni düşündürüyor ve ayrıca ekstra olarak fem'i kimse söylememiş ve ayrıca simetriyi? iyi değiller mi acaba onlar?
  • Altın anahtar var bende. İyi kitap.
  • trroadrunner T kullanıcısına yanıt
    Edebiyatta az bilgiye değil ayrıntıya ihtiyacım var o yuzden femleri eledim zaten durum zor ygs5 50k dan 5k ya çekmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: michaelbss

lys edebiyat için en uygun konu anlatımlı kitap nedir?ben okyanus ile güvender arasında kaldım.önerilerinizi bekliyorum

Burada var bir şeyler

http://www.edebiyatsemineri.com/News/Read/koc-universitesi-hukuk-fakultesini-tam-burslu-kazanan-ogrencimizden-lys-edebiyat-tavsiyeleri/83

• ben limit el kitabı düşünüyorum zaten konu tam anlamıyla kitapla değil testle öğrenilir bence (edebiyat için ) o yüzden kitap aradığında istediğini bulmana yardımcı olsun yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.