Şimdi Ara

LYS EDEBIYAT SORU BANKASI NE KADAR SUREDE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar edebiyat icin tecrubeli arkadaslara soruyorum. Belki biraz sacma gelebilir ama kaygilarim oldugu icin anlayisla karsilamanizi rica ediyorum. Konularini, eksikliklerini gidermis bir ogrenci 2-3 edebiyat - zorlu - kaynagini ne kadar surede bitirebilir ? Gunde 4-5 saatlik bir calisma ile. Tesekkurler

• konu olarak sorular var soruluyor burada yazayım . edebiyat 1 ayda bitiyor hergün 2 saat bakarsan 15 günde cumhuriyete kadar 15 günde cumhuriyet bitiyor detaylı olarak.

senin soruna gelirsek paşam, konularını tamamladıgın anda edebiyat sana çekirdek gibi geleceği için max 5-6 günde bir kaynak bitirebilirsin çünki çerez gibi geliyor ezberleyen adama paragraf gibi nankör degildir ipuçunu veya ne bileyim eser ismini gördügün gibi yapıştırırsın.
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 28 Mart 2014; 23:16:06 >
  • Oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ediyorum hocam. Bende suan eksiklikleri kapatmaya calisiyorum en kisa surede sadece soru bankasina yonelme isine girisicem. Umarim kisa surede bircok kaynak tarayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradiz

Oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ediyorum hocam. Bende suan eksiklikleri kapatmaya calisiyorum en kisa surede sadece soru bankasina yonelme isine girisicem. Umarim kisa surede bircok kaynak tarayabilirim.

rica ederim bana kalırsa en faydalı iş , nisan sonuna kadar konu + test gitmek nisan sonunda hazirana kadar denemelere geçmek veya sık sık kaynak tarayıp soru çözmekte olabilir.
    özellikle cumhuriyette çok eser var ve yazar onu halledersen problemin kalmayacağını düşünüyorum.iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 28 Mart 2014; 23:21:58 >

• Hocam suan dediginiz gibi konu + test gidiyorum. Benimde planlarimda nisan sonuna kadar bitirmek var. Nisan sonu yada mayis ortalarina kadar bitirebilirsem deneme ve soru bankasi seklinde gidicegim. Tekrar tesekkur ediyorum. Iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.