Şimdi Ara

LYS FASİKÜL ve DERGİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LYS çalışmak için kısa bir süremiz var. LYS için özellikle türev integral trigonometri gibi LYS Mat ve diğer sayısal dersler başta olmak üzere Hangi fasiküller Dergiler alınmalıdır Kitap olarak değil konu bazlı fasiküller olarak? Tavsiyelerinize açığım teşekkürler...

• Karekök 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi, Yüzde Yüz Yayınları bir adım önde. Ekstrem var oda temel biraz. Seçim sende hocam. Temel sağlamsa Apotemi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim öyle kolay kaynaklarla işe hiç başlama , temelin yoksa bile bu bir saçmalıktır temelim yok nerden başlayayım , bugune kadar temeli olmayan bir şahıs kolay başlıyor da ne elde ediyor ? boşuna vakit kaybıdır , yani şuanki zihniyet böyledir : örn : ygs ye 60 gün kala hocanın ant mat çözün demesi.
  • JBK J kullanıcısına yanıt
    Mezunum temeli,m var geçen sene turev trigonometri apotemi bitirdim integrale vaktim kalmamştı. Apotemi tarzı güvenilir sağlam bi fasikül var mı bildiğiniz önerebileceğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifbas11

Mezunum temeli,m var geçen sene turev trigonometri apotemi bitirdim integrale vaktim kalmamştı. Apotemi tarzı güvenilir sağlam bi fasikül var mı bildiğiniz önerebileceğiniz ?

hocam lys mat adına öyle iddialı tamam bu dediğim bir yayın yok incelemedim daha , fasikül olarak ya sadece bu kitaplarda değişen bir şey var kitabı yazanın üslubu farklı olması . behzat rasulinin lys kaflarını al bak kardeşim adam ygs de değilde lys adına çok bomba şeyler yapacağını belirtiyor.
  • Analitik icin bildigibiz guzel bi fasikul varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JBK J kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.