Şimdi Ara

LYS-FEN SORULARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dogrusu sizlerin tahminlerine güveniyorum Bu forumu üye olmadan takip ediyordum ama sonra dedim ki olum üye ol sor ! Sorunu al borunu !
    Neyse SORULARIMA GEÇEYİM(sizin fikirlerinize güveniyorum ama sallamasyon girmeyin )

1- Fizik Sorularından çıkmasını beklediğiniz yada kesin çıkacak dediğiniz Konular Soru tipleri nelerdir ?
    2- Kimya çıkmasını beklediğiniz yada kesin şu soru tipi çıkar dediğiniz konu ve soru tipleri nelerdir ?
    3-Sınava bu kadar kaldı hangi konulardan başlamalıyım

Fen Sallama taktikleri nelerdir ?

• Kısa kısa garanti soru beklediğim konuları yazayım :
    Fizikten hepsinden soru bekliyorum açıkcası.
    Ygs konularından basınç ve ısı-sıcaklıktan mutlaka 1 soru gelecektir.
    Şunuda söyleyeyim birkaç fizik terimi verip bu neyi verir gibisinden bir formül sorusu bekliyorum.Cevabı;güç veya enerji olur kuvvetle ihtimal.

Kimya:
    Organikten; primer alkol----aldehit----org.asit yükseltgenme bağıntısını bilsen rahat 4-5 soru yaparsın.8-9 sorununda öncüllerini elersin
    Bu sene yine pil,denge(öncüllü),çözeltiler,hız ve radyoaktiviteden garanti soru 6-7 soru çıkar.
    Ygs kimya sormazlar sorarlarsada 1 tane zor madde ,1 tanede kek soru sorarlar.

• Fizik hepsi derken
    Ya Şu Konudan 1 tane 1 konudan 1 tane gibisinden yok mu ? Ne güzel Kimya yazmışsın öyle yani diğer arkadaşların fikrini alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT Fen Deneme Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.