Şimdi Ara

LYS Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometri hiç yapamıyorum genelde 3 net falan anca bazen onu bile yapamıyorum ama bir arkadaşım var sallayarak boş bırakmadan geometriden 15-20 net çıkarıyor her sınavda şu kalan günlerde ne yapabilirim sallama taktiği falan yok mu şöyle 12 doğru 18 yanlış yapacağım falan o civar bir şey için hepsini aynı şık yapsam falan ne olur geometri de ? Yani 3 neti bir şekilde 6-7 net yapmam lazım matematik yapıyorum 35-38 geometri geliyor 3 net

• Geometri hack.exe yaz Youtube'a soru bükücü diye biri var orda başta anlattığı yöntemi dene
  • Hocam ölçme taktiği ile en az 10 net cikarirsin gecen sene bende yapamıyordum hic ölçme ile 9 10 netim vardı
  • onurooo O kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi sorularda ölçmem gerek yani biliyorum o ölçme videolarını falan soru bükücünün kanalındaki videoyu falanda izlemiştim ama her soruda işlemiyor ki o yani köklü olanları falan nasıl ölçtün bide neyle ölçmüştün peçeteyle mi ?
  • Proqamer98 P kullanıcısına yanıt
    Hocam silgi kağıdını kullanacaksınız onu esit araliklara ayir soruda verilen sayilardan bir tanesine koy araliklarin ne kadar oldugunu bul sonra asil sorulana koy oradan yaklasik bul en az 10 soru tam sayılı olur yaklaşık deger bulacaksın zaten her soruda araliklar farklı olur onu ayarla evde çalış türk insani zeki olur biraz mantık biraz düşünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurooo

Hocam silgi kağıdını kullanacaksınız onu esit araliklara ayir soruda verilen sayilardan bir tanesine koy araliklarin ne kadar oldugunu bul sonra asil sorulana koy oradan yaklasik bul en az 10 soru tam sayılı olur yaklaşık deger bulacaksın zaten her soruda araliklar farklı olur onu ayarla evde çalış türk insani zeki olur biraz mantık biraz düşünce

Ölçmeyi düşündüm zaten ama silgi kağıdı aklıma gelmemişti ya optikle yada peçeteyle yaparım diye düşünüyordum tamam sağolasın kardeşim evde çalışıyım o zaman ben onlara :D
    Bak kritik nokta pelikan verirlerse sira numarasını koparacaksin bu sene arkadaslar oyle yapmış ben yapmadim bi sene çalıştım çünkü 😀😀 cikmis sorularla test et olduğunu göreceksin
  • Birader o taktiktiği yapınca görevliler laf söylemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcemyy -- 5 Haziran 2017; 21:11:3 >
    ygs de tahta kalemiyle yazmışlardı sıraya kağıt yoktu :D
  • ozgurcemyy kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim bir sey diyen istedigin gibi çözersiniz ben yaptım ve türkiye de cogu kişi yapıyor
    Hocam simdi bir şey diyecem sonra ceza yiyecem😀😀😀 sende fazla sansizmissin be
  • 6 8 10

8 15 17

Bu ucgenleri iyi bil 3 sayı varsa üçüncüyü yapıştır

2 3 sayı var acı var direk sin koy acıya çarp geç

2 sayı var şıklarda olmadı karelerini al

Baktın zaman az koklayarak çöz ne varsa sırlara göre türet salla geç

Elips hiperbol falan çalış 2 3 de oradan yaparsın

Bi boy abdestide alırsan 6 7 yine bırak 12 13 yaparsın iyi çalış benim taktikleri çıkmış sorularda uygula birde hislerine güven baktın sallarken bi huzursuzluk var içinde sil tekrar salla zamanı değerlendir sbs de uyguladım pek kullanma derdimde zorlarsan uygula ipten alır adami
  • oguz020 kullanıcısına yanıt
    ygsden kalma kitaplarım var çıkmış sorular vs geometri kısmını çözmemiştim oradan bişeyler denicem sallamasyon falan belki bişeyler yakalayabilirim :D
    Hocam normal ders kitaplarında ayarli vermezler osym ayarli veriyor sadece anlatabildim mi yani normal testlerde deneme olmaz
  • quote:

Hocam normal ders kitaplarında ayarli vermezler osym ayarli veriyor sadece anlatabildim mi yani normal testlerde deneme olmaz

ÖSYM şekilleri ayarlı vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorunsuz Genç

quote:

ÖSYM şekilleri ayarlı vermiyor.

ÖSYM ayarlı veriyor.Zaten biliyorum kardeşim sıkıntı yok başka teknikler denicem ben :D sallamasyon :D
  • Sorunsuz Genç kullanıcısına yanıt
    Ayarli veriyor kardeş
  • birde hocam en önemlisi bak kendine güven sallıyorsun ya rahat ol sınav sırasında belli etme moralin bozulmasın
    Hocam gerçekten 10 net olur mu?
  • hatta kendi anımı paylaşayım sbs 2013 senesiydi mattan 6 boşum var ayıptır söylemesi matıma güveniyordum 1 saat var sınav bitti 6 boş kaldı 120 dk zaten sınav birini çözdüm 5 boşla dediğim taktikleri yaptım öf bi sallamışım sınavdan çıktım kızın biri ağlıyo ya çok kötü geçti sınavım falan orada tanışmışlar ailem ailrsiyle bana soruyo kız nasıldı falan diyo bende 6 soruyu salladım neyime güveniyorsam .birde gülüyorum falan sınav kolaydı diye. bizimkilere çaktırmıyom tabi xd kız baya ağlamıştı 3 ay sonra kızla tercihlerden sonra karşılaşmıştım kız fen lisesini kazanmış bende 2 alt okulunda anadolu lisesini

5 soruda yanlış çıktı bu arada ne ka güzel ne ka güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.