beyler geometri temelim hiç yok ama lysde 30 sorudan 15 net falan yapmam lazım elimde karekök geometri 0 ve güvender kolay geometri var sizce nasıl bir yol izlemem lazım birde antrenmanlarla geometriyi almama gerek var mı ?
antremanlara gerek yok. Karekök geometri 0 ı çöz birde kolay geometrinin çözümlü sorularını çöz. devam et belli bir seviyeye gelince çözümlü bir soru bankası al korfez gibi devam...
Yalnız kolay geometri adı gibi kolay değil saçma bir kitap geometri hocaının zar zor çözdüğü sorular vardı testlerinde :D ondan onu önermiyorum daha çok çözümlü s.b al çöz yapamadıgını bak seri seri ilerle
quote:
Orijinalden alıntı: 0x888
antremanlara gerek yok. Karekök geometri 0 ı çöz birde kolay geometrinin çözümlü sorularını çöz. devam et belli bir seviyeye gelince çözümlü bir soru bankası al korfez gibi devam...
Yalnız kolay geometri adı gibi kolay değil saçma bir kitap geometri hocaının zar zor çözdüğü sorular vardı testlerinde :D ondan onu önermiyorum daha çok çözümlü s.b al çöz yapamadıgını bak seri seri ilerle
bazen karekök 0'da da zorlandığım soru çok oluyor o yüzden sordum antrenmanı alıyım mı diye ona gerek yoksa körfezin soru bankasını alıyım peki en fazla kaç nete çıkabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Unforgivenn_
quote:
Orijinalden alıntı: 0x888
bazen karekök 0'da da zorlandığım soru çok oluyor o yüzden sordum antrenmanı alıyım mı diye ona gerek yoksa körfezin soru bankasını alıyım peki en fazla kaç nete çıkabilirim
körfezin kitabi bildiğim kadarıoyla orta derece çözümlü olması çok iyi yapamadıgını bak zatne geometri bilmediklerini sorman gereken bir ders ondan yapmaadıgın bak baya geliştirirsin tahminen 15-20 falan yaptıracak kıvama getirir diye düşünüyorum ama bunu en iyi sen belirlersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme