Şimdi Ara

LYS GEOMETRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geometri temelim hiç yok ama lysde 30 sorudan 15 net falan yapmam lazım elimde karekök geometri 0 ve güvender kolay geometri var sizce nasıl bir yol izlemem lazım birde antrenmanlarla geometriyi almama gerek var mı ?

• antremanlara gerek yok. Karekök geometri 0 ı çöz birde kolay geometrinin çözümlü sorularını çöz. devam et belli bir seviyeye gelince çözümlü bir soru bankası al korfez gibi devam...

Yalnız kolay geometri adı gibi kolay değil saçma bir kitap geometri hocaının zar zor çözdüğü sorular vardı testlerinde :D ondan onu önermiyorum daha çok çözümlü s.b al çöz yapamadıgını bak seri seri ilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

antremanlara gerek yok. Karekök geometri 0 ı çöz birde kolay geometrinin çözümlü sorularını çöz. devam et belli bir seviyeye gelince çözümlü bir soru bankası al korfez gibi devam...

Yalnız kolay geometri adı gibi kolay değil saçma bir kitap geometri hocaının zar zor çözdüğü sorular vardı testlerinde :D ondan onu önermiyorum daha çok çözümlü s.b al çöz yapamadıgını bak seri seri ilerle

bazen karekök 0'da da zorlandığım soru çok oluyor o yüzden sordum antrenmanı alıyım mı diye ona gerek yoksa körfezin soru bankasını alıyım peki en fazla kaç nete çıkabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivenn_

quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

antremanlara gerek yok. Karekök geometri 0 ı çöz birde kolay geometrinin çözümlü sorularını çöz. devam et belli bir seviyeye gelince çözümlü bir soru bankası al korfez gibi devam...

bazen karekök 0'da da zorlandığım soru çok oluyor o yüzden sordum antrenmanı alıyım mı diye ona gerek yoksa körfezin soru bankasını alıyım peki en fazla kaç nete çıkabilirim

körfezin kitabi bildiğim kadarıoyla orta derece çözümlü olması çok iyi yapamadıgını bak zatne geometri bilmediklerini sorman gereken bir ders ondan yapmaadıgın bak baya geliştirirsin tahminen 15-20 falan yaptıracak kıvama getirir diye düşünüyorum ama bunu en iyi sen belirlersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.