Şimdi Ara

LYS Geri Sayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu eksiklerim ve kalan günü oranlayıp ne seviyeye gelebilir diye sizin de fikrinizi almak istedim .
    Hedefim olan netler ;
    Matematik : 41
    Geometri : 20
    Edebiyat : 52
    Coğrafya : 21

Konu eksiklerim ;

MATEMATİK
    - Karmaşık sayılar (%30)
    - Matris - Determinant
    - Türev Uygulamaları ve Geometrik yorumu
    - İntegral Uygulamaları ve Geometrik yorumu

GEOMETRİ
    - Konu eksiğim yok.

EDEBIYAT
    - Cumhuriyet Dönemi (%40)
    - Divan Edebiyatı (%30)

COĞRAFYA
    - Konu eksiğim yok .

Ygs sonrası ilk Lys denemesi netlerim şöyle ;
    Matematik : 31
    Geometri : 22
    Edebiyat : 51
    Coğrafya : 18

Sizce 2 aylık süreçte konuları halledip istediğim netlere ulaşabilir miyim ? Gerçekçi ve bana yardımcı olabilicek yorum yapıcak herkese şimdiden teşekkür ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 15 Nisan 2014; 23:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu kalmamis gibi. Basarirsin.

• Teşekkür ederim . Türev ve integralin kalması gözümü korkutuyo biraz . 10 net artar mı matematik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Konu eksiklerim ve kalan günü oranlayıp ne seviyeye gelebilir diye sizin de fikrinizi almak istedim .
    Hedefim olan netler ;
    Matematik : 41
    Geometri : 20
    Edebiyat : 52
    Coğrafya : 21

Konu eksiklerim ;

MATEMATİK
    - Karmaşık sayılar (%30)
    - Matris - Determinant
    - Türev Uygulamaları ve Geometrik yorumu
    - İntegral Uygulamaları ve Geometrik yorumu

GEOMETRİ
    - Konu eksiğim yok.

EDEBIYAT
    - Cumhuriyet Dönemi (%40)
    - Divan Edebiyatı (%30)

COĞRAFYA
    - Konu eksiğim yok .

Ygs sonrası ilk Lys denemesi netlerim şöyle ;
    Matematik : 31
    Geometri : 22
    Edebiyat : 51
    Coğrafya : 18

Sizce 2 aylık süreçte konuları halledip istediğim netlere ulaşabilir miyim ? Gerçekçi ve bana yardımcı olabilicek yorum yapıcak herkese şimdiden teşekkür ediyorum .

Dostum benimde tam tersi türev integral tamam gibi ama edeb. Iyi değil nasıl çalıştın edebiyata

• hannibal_lecter16 H kullanıcısına yanıt
    Güvenderden çalışıp fem el kitabıyla dersanede etütlerde destekliyorum . Çok az konu eksiğim kaldığı için geçen yıldan kalan edebiyat denemelerimi çözüyorum . Keşke benimde tam tersi olsaydı edebiyata 1 ay yeter de artar bile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasqwe030 -- 15 Nisan 2014; 12:16:35 >
  • Rahat yetişir gibi. Hedef neresi?

• Türev integrale denemede hiç ellemediği varsayarsak diğer konulardan işlem hatası,basit hatalar yaptığını düşünürsek hedeflediğin neti görebilirsin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güvenderden çalışıp fem el kitabıyla dersanede etütlerde destekliyorum . Çok az konu eksiğim kaldığı için geçen yıldan kalan edebiyat denemelerimi çözüyorum . Keşke benimde tam tersi olsaydı edebiyata 1 ay yeter de artar bile .

Inşallah yeter 1 ay ama yoğun çalışmak lazım birde Mf den tm ye geçtiğim için edebiyatta çok detay soracaklar yapamam diye bir düşünce oluştu bende

• destekburobaskomseri D kullanıcısına yanıt
    Umarım ya. Hedef boun işletme

• Mr.Mysterious M kullanıcısına yanıt
    Olur umarım ya iyi dileklerin ve güzel yorumun için teşekkür ederim :)

• quote:

Olur umarım ya iyi dileklerin ve güzel yorumun için teşekkür ederim :)

Türev ve integral gözünü korkutmasın. Bunlara şöyle çalışmalısın bence: İlk olarak temel türev alma kurallarını öğren ve öğrendiklerini pekiştiren kolay testler çöz. Sonra geç ekstremum noktalarına artan azalan fonksiyonlara falan. Bunların ne demek oldugunu adam akıllı öğren sonra kolay testler çöz yine. En sona grafik yorumu min-max problemleri ve asimptotlar kalıcak. Eğer türevin öncesini güzelce öğrenemezsen bunları zaten yapamazsın çünkü son saydıklarım sağlam konulardır. Çok soru çözmeyi gerektirir. Kısacası türev ve integrale çalışırken sakın aralara boşluk koyma hemen sıcağı sıcağına çalış görüceksin hiç de zor bir şey olmadığını. Türevde 2. dereceden denk. parabol analitik geo. ve limit konularının oturmuş olması gerek. Türevi öğrendikten sonra integral o kadar zor bir şey değil inan bana. Sadece türeve göre 3 kat daha fazla işlem oluyo bazı sorularda hepsi o. :)

• Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim . Matematik alt yapım fena sayılmaz . Integral türev bilgim de az çok var sadece 1 yıl üniversite okuyup bıraktıktan sonra yeniden çalışma ihtiyacı duydum . 2012 lysde 42 yapmıştım ancak geçen yılın matematiğini gördükten sonra eksiğimi kapatıp üzerine koymam gerektiğini gördüm . Önerdiğin çalışma metodu çok mantıklı bugün türev alma kurallarını çalışıp basit orta zor olmak üzere 6 test çözdüm . Dediğin gibi aşama aşama ilerliycem . Daha sonra sorularla pekiştiririm . Önceki konularımda sıkıntım yok sadece karmaşık sayı kaldı bunlar dışında diğer konulara hakimim . Tekrar teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için . Sana da başarılar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.