Şimdi Ara

LYS KAYIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere lys'ye kayıtlar yarın başlıyor ve 14 Nisan'a kadar devam ediyor.
    Kayıt işlemlerini online olarak mı gerçekleştiriyoruz yoksa sınav koordinatörlüklerine mi başvurmamız gerekiyor ?

Ayrıca mesela ben tm öğrencisiyim. Sadece LYS 1 ve 3'e başvursam yeterli mi yoksa kitapçıkta önerildiği gibi tüm sınav türlerine başvurmakta fayda mı var ?

Teşekkürler.

• fatality94 kullanıcısına yanıt
    ygs gibi başvuruyorsun önce ösymden başvurunu yapıyorsun sonra atmye ya da bankaya gidip paranı yatıyorsun. Fayda şöyle misal Lys-4 e girersen ts puanın yükselir senin tm puanında artış olmaz eksilme de olmaz.
  • Bütün sınavlara girin diye önermeleri daha çok para kazanma hırslarından öte değil. Bir adam hem sayısal hem sözele giriyorsa zaten orada sorun var demektir, 3 yıl boyunca TM den meslek ve bölüm seçeceğimi bildiğim için TM okumuşum şimdi sözele niye gireyim ki? İsterse Sözelde Türkiye birincisi olayım yine de Sözelde seçeceğim meslek olmadığından boşa gider. Sözel meslek bölüm okumak isteyen varsa orası ayrı fakat lys ye kalmış şurada 3 aydan az süre ve hâlâ hedef belli değilse olmaz o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ikinize de.
  • Tm'yim ama ts'ye girebilirim. Bir sebebi yok parayı bir kereliğine vereceğiz. Hedefim belli ama Belki tercih zamanı sözelden seçim yapmak isteyeceğim belli olmaz bu daha 2 sene önce sayısaldan seçim yapıcam diyordum.

Not = Mf olsam Tm'ye girerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts'yi ben de düşünüyorum ve dilde var dile de gireceğim muhtemelen. Fakat fizik,kimya,biyoloji tamamen gereksiz değil mi tm için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

Ts'yi ben de düşünüyorum ve dilde var dile de gireceğim muhtemelen. Fakat fizik,kimya,biyoloji tamamen gereksiz değil mi tm için ?

Evet gereksiz . O yüzden önerme gereği duymadım zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.