Şimdi Ara

LYS kitap ÖNERİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birazdan kitap almaya gideceğim fakat ne almam gerektiği konusunda kararsız kaldım lys mat için fem düşünüyorum ygs cografya için ise palme denildi, lys fizik ve kimya için simetri mantıklı mı bu arada temelim gayet iyi

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77966001&p=1#

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenobiyotik

Arkadaşlar birazdan kitap almaya gideceğim fakat ne almam gerektiği konusunda kararsız kaldım lys mat için fem düşünüyorum ygs cografya için ise palme denildi, lys fizik ve kimya için simetri mantıklı mı bu arada temelim gayet iyi

hedef kaç
  • Muuuck kullanıcısına yanıt
    mf3 2k hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksenobiyotik

mf3 2k hocam

güzel, o zaman benim çalıştıklarımı önereyim lys olarak biyoloji palme alma çok amele, ben mf4çüyüm ama çok duydum. onun yerine finalin mavi soru bankası var ygs-lys ben onu çözmüştüm tek. ve en iyi biyoloji geldi lysde. gerçi bu lys çok maldı her neyse.
    kimya da palme al organik palme al, onun dışında kimyada önerebileceğim fazla yayın yok ama ben feme karşıyım. femin kimyası o kadar mal ki soru soruyordu arkadaşlar bu nasıl çözülür diye, soru müfredatta yok olsun çözelim diyosun işlem ameleliği de yaptırıyo. fizikte palme al bitir. onu bitirmeden başlama bence, ondan sonra direk denemelere atla. deneme olarak palme lys denemelerinin hepsi mükemmel.-geometri biraz kolay ama cix soruları var- matematik karekök demeye gerek yok. geometriyi de takıl kafana göre hem kolay oluyor hem de seni fazla ilgilendirmiyor

• ve kesinlikle simetrilerden uzak dur. !
  • ksenobiyotik K kullanıcısına yanıt
    Karekök matematik soru bankası al hocam.Matematiği sağlam yaparsan diğerlerinin düşük olması koymaz.Bu sene açıkça gördük bunu ama seneye hangi dersi kasarlar bilemiyoruz tabi ki.Ygs den sonra mat sorularını zamanlı çöz aman diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muuuck

ve kesinlikle simetrilerden uzak dur. !

Neden öyle dedin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezzo-Morto

quote:

Neden öyle dedin hocam.

geçen sene yazımı onun mal ygs konu anlatımını çözerek geçirdim. hiç önermiyorum, sıradan sorular var ve anlatımı iğrenç.
    hayatımda harcadığım en faydasız 150 tl falandı.
  • Fizik icin ygs lys konu anlatımlı kitap
    Kimya lys icinde lazım
    Hedef ilk 2 k önerileriniz nedir?birde sadece organik icin kaynak?

• quote:

quote:

quote:

Neden öyle dedin hocam.

geçen sene yazımı onun mal ygs konu anlatımını çözerek geçirdim. hiç önermiyorum, sıradan sorular var ve anlatımı iğrenç.

yapma hocam simetri seti bende aldım bu yazı onunla geçirmeyi düşünüyorum :D

• Katiliyoum simetri kadar igrenc otesi bir kitap yok konu anlatimli konu anlattigi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden öyle dedin hocam.

yapma hocam simetri seti bende aldım bu yazı onunla geçirmeyi düşünüyorum :D

bilmiyorum sevenler de var diycem de benim çevremde yok
    kolay gelsin sana o zaman

• Sabancılı selamlar Organikte palme yeterli gelecektir,baya kasıntı sorular da var.Fizik içinse maltepe yayınlarının soru bankasını öneririm,zordur ama katar çok şey
  • mf3 için çok kasma derdim geometri ve matematik adına fakat 2 k diyorsan hepsini adın gibi bilmelisin

biyoloji:Konu anlatım olarak simetriyi öneriririm dersin ki dersane hocam iyi hiç bişeyi kaçırmadan anlatıyor o halde defterini çok iyi tut çünkü ayriyetten düzenli not tuttuğum bi biyoloji kitabım vardı palme birey ve finali önerebilirim cemaat istersen fem güvender de iyidir.Uğurun yeşil cilt kitaplarını bulursan kaçırma derim 1-2-3.. diye sıralı olan hem konu anlatımı güzel hem de soruları bide çıkmış sorular

fizik:konu anlatım ne kadar gerekliyse de iyi bi hocan olması lazım onun dışında eksiğim hala dersen tamamı çözümlü soru bankaları işini görür bunun için finalin kalın bir kitabı var ben beğenmiştim onunla hazırlanıp şuan diş kazanan arkadaşlarım var.Cemaat kitaplarının herhangi birini alabilirsin hepsi güzeldir önemli olan senin sorularda çözüme ulaşabilmen için gerekli olan düşünme beceri arttırabilmek.Özgün soru istiyorsan fizik özel soru bankası ve birey b var ama bunlar çok profesyoneller için bi testi çözüp 13 soruda 6-7 yanlışın çıkabilir en iyi öğrenci bile kanabilir buna. Ben çözdüm bunları ama lys fizik saçmalıktı resmen bilgi ön planda tutuldu yani kolaydı zordu değil artık herşeyi bilmelisin(burdan atomlardan kuarklara konusu çıkmaz diyen hocama sevgilerimi iletiyorum)

kimya:En zevk aldığım fen kısımlarından biridir organik için dersane hocam saolsun 1 haftada hallettik organiği ama adam çok iyi biliyordu onun dışında femden uzak dur diyebilirim misal organik kimyada şu yöntem daha etkili alkanları veriyorsan özellikleri tepkimeleri beraber ver ama kitaplar özellikleri adlandırmaları tepkimleri diye bölük pörçük etmişler bu da haliyle kafa karıştırıyor yoksa çok kolaydır bunun için karekök gerçekten güzel bi kitap mps kitabı tabiki de.Birden çok kitabı var işte sen hangisinde organiği görürsen onu al. Ondan sonra palmenin organik kimya soru bankasını al sağ tarafta kısa bilgilerin olduğu. Organiği hallettiysen artık diğer konular için femin finalin bireyin çözümün soru bankalarını öneririm hepsi kalitelidir.Bunda da önemli olan ne kadar çok soru çözmek ve artık sorularda neyin istenerek ne mantıkla hazırlandığını anlayabilmek bu da çok soru çözdükçe olur

fen kısmı böyle matematik geometri içinse

matematik:bu sene çoğu kitap yenileniyor artık 20 yıl öncesinin sorularını tekrar tekrar basma devri bitti eğer halen eskiyse yayınlar almayın boykot edin hayat sizin hayatınız ve adamlar o kitaplardan dünyanın parasını kazanıyor almayın hala eski mantık olan kitapları. Onun dışında bireyin B-C serilerini öneririm yeni basım adamlar gerçekten aştı artık ve final(ilk testleri çözümlü olan) bu da çok saçma kitap derdim ama öyle çılgın sorular vardı ki ve insana ister istemez uğraşsan bile bişeyler katıyor
    tabi karekökte çok sağlam hem fazla testi var hemde yeterince bol soru tipi

geometri:piyasada artık herkes birbirini taklit etmeye başladı geometri adına kolay kitap önermem asla çok zor olsun çözeme ama uğraş işte anahtar kelime bunlar çünkü uğraştıkça daha da analitik zekan soruyu görmen artıyor bunun için vazgeçilmez olan birey B, ve karekök ve femi öneririm bunları hakkıyla çöz sınavda geometri ne kadar basit gelecek gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: KocaYusuf*

Sabancılı selamlar Organikte palme yeterli gelecektir,baya kasıntı sorular da var.Fizik içinse maltepe yayınlarının soru bankasını öneririm,zordur ama katar çok şey

Palme konu anlatımlı organikmi lys kimyasımı teşekkür ederim yorumun icin

• Muuuck kullanıcısına yanıt
    hocam palme biyolojinin nesini begenmedınız?herkes palme dıyo ama ben daha once hiç palme çözmedım guvenıp almadım yanı,yanındakı bılgıler cok yaralı fln dıolardı sız ne dusunuyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

hocam palme biyolojinin nesini begenmedınız?herkes palme dıyo ama ben daha once hiç palme çözmedım guvenıp almadım yanı,yanındakı bılgıler cok yaralı fln dıolardı sız ne dusunuyosunuz?

tabi canım bilgi yararlıdır. ama konu o değil.
    ben soru bankasından bahsediyorum, saçma sorular vardı baya. arkadaşlarım böyle amele amele sorularının tartışırken ben finalde lys vari soruları çok gördüm. bilmiyorum detaylı bir inceleme yapmana gerek yok. aç sistemlerdeki 1 testindeki soruları incele. belki palme hoştur ama farklılar kesinlikle. palme seven final sevmez bence
  • Valla hocam sadece organiğinden fikrim var ben çözmedim kitabı ama çevremdeki iddaası olanlar çözdüler hep ve soru kaçırmadıklarını söylediler.Ama dediğim gibi gereksiz,sinir bozucu sorular da vardır.Bence pek takılmadan yapamadığın sorulara kitabı bitirmeye çalış.Lys demek organik demek boş bırakmaya gelmez hatta son haftaya bırakmaya asla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.