Şimdi Ara

Lys kitap ve çalışma önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar lys şu ana kadar çalışmadım ygs de fazla çalıştım sayılmaz bazı özel nedenlerden dolayı. Ama şu anda tüm vakit benim. Lys ye nasıl çalışmalıyım hangi kaynakları önerirsiniz? 1-1.5 ayda biter mi sayısal konular. Mat2 den 35 üstü fizikten de 25 üstü yapabiliri miyim bu sürede? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat2 olurda temelin yoksa fizik 25 ustu zor

Edit : fem mat2 k.a beyaz kitap yada simetri / korfez mat2 sb olur hedefine gore
    Fizik aslinda cok iyi konu anlatimli kitap yok ama palme 4 kitap olabilir / soru bankasi olarak fem beyaz kita fizik sb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 7 Mart 2015; 19:03:52 >
  • Vay be 1-1.5 ayda o netler olucaksa kimse kasmasin o zaman kendini herkes itude odtude olur senin dedigine gore kolaymi bu kadar temelin varmi yokmu daha onu bile belirtmemissin ama olacaklari soyliyim mat2 25net fizik 10net en fazla tas catlasa o kadar surede mucize olmasini bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokmen39 -- 7 Mart 2015; 19:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DmXeR

Evet arkadaşlar lys şu ana kadar çalışmadım ygs de fazla çalıştım sayılmaz bazı özel nedenlerden dolayı. Ama şu anda tüm vakit benim. Lys ye nasıl çalışmalıyım hangi kaynakları önerirsiniz? 1-1.5 ayda biter mi sayısal konular. Mat2 den 35 üstü fizikten de 25 üstü yapabiliri miyim bu sürede? Şimdiden teşekkürler.

İlk ay mat2,fizik,kimya üstün körü bitebilir.
    2. ay kavramaya çalışırken yanında biyo çalışırsın.
    Son 15 gün hepsine baştan çalışıp bir şeyler yapmaya çalışırsın. Fizik 15-25,matta 30-43 arası olabilir hakkını verirsen.
  • Ben 1-1.5 ayda o netlere ulaşacağımı söylemedim konular biter mi dedim. Kalan 1.5-2 ayda soru kasacağım.

• kardesim temelin varsa yaparsin ben ilk denememde 36 lys mat 19 da fizik yaptim kaynak kimya icin kesinlikle palme fizik icin bulabilirsen finalin eski lys kitaplarini bul saglam kitaplardir geo icin karekok ekstrem mat icin zafer karekok fem i bitir rahat 35 in ustunde yyaparsin

• Eyvallah sağolun arkadaşlar. Mat kimya temelim iyi fizik temelim kötü değil ama çok iyi de değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kitap önerisi verebilecek olan var mı 15 Mart Pazar 12 45 te kırtasiyeye gideceğim(sınava girdiğim okulun hemen yanında ucuz var bir tane).
    orta seviyeyim mattan ikişer üçer test olarak tüm konuları tekrar edebileceğim kitap ve deneme lazım.geo çalışmayacağım .biyo lys simetri konu anlatımı var palme mi alsam bir de.kimyam sıfır ona göre fizik ortaya karışık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.