Şimdi Ara

LYS MAT+45 GEO +28

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10 ve 11. sınıf matematiğim iyiydi 12. sınıfta pek çalışmadım öğrendiklerimi de unuttum :-) Geometri pek iyi değil birey b almıştım testin yarısını çözebiliyorum.Matematik için apotemi nin trigonometri türev integral kitaplarını aldım önce onları bitirecem sonra celal aydının çözümlü fasikülleri var onlardan sonrada fem mat 2 konu anlatımlı soru bankası ve çıkmış soruları çözüp denemelere başlamayı düşünüyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Fem mat 2 konu anlatımlı soru bankası , en alt düzeyden anlatmaya başlıyor. Onu ya en başta yap ya da hiç yapma derim
  • Tamamdır teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmans1907 -- 27 Mart 2014; 11:17:28 >
  • Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55gokhan55

O dediğin netleri yapamazsın

Yaparsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmans1907

quote:

Yaparsam?

?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaparsam?

?

Fen lisesinde misin hangi lisede okuyorsun

ne alaka lan bu trolleri takma dostum kendince eğleniyorlar;kişi aslında bu:
     LYS MAT+45 GEO +28

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaparsam?

?

Düz lise mezunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2014adayı

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaparsam?

?

ne alaka lan bu trolleri takma dostum kendince eğleniyorlar;kişi aslında bu:
     LYS MAT+45 GEO +28

Alıntıları Göster
    Ben konuları bitirdim hocam sen daha başlayacaksın bakalım. Çok geri kalmışsın şurda 2 ay var daha diğer derslerine de çalışacaksın yapabilirsin ama çok sıkı çalışman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostRaider

Ben konuları bitirdim hocam sen daha başlayacaksın bakalım. Çok geri kalmışsın şurda 2 ay var daha diğer derslerine de çalışacaksın yapabilirsin ama çok sıkı çalışman gerek

Kardeşim ben zaten konuları iyi biliyordum çalışmadığım için unuttum hiç bilmeyen birisi olsam haklısın lys den sonra konuyu hortlatcam inşallah :-)
  • quote:

Ben ankara fen mezunuyum 2010 da girdim asosyal bi lise yaşantım boyunca 48 mat 29 geo yaptım ki hem düz lise mezunusun hemde iki ayda o netler... Mantıklı düşün bence. Amacım umudunu kırmak değil. Ha seneye gireceksen bazı tavsiyeler verebilirim

Hevesimi kırmadın aksine hırs yaptım :-)
  • 1 de 2010 ile 2013 arasında dağlar kadar fark var baktınmı hocam sen 2013 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Olmayacak şey değil. Ama zor. Dediğin kaynakları bitirirsen güzel iş çıkarırsın diye düşünüyorum. Yakında türev integral videoları ekleyeceğim youtube kanalıma istersen oradan da çalışabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marancı

Olmayacak şey değil. Ama zor. Dediğin kaynakları bitirirsen güzel iş çıkarırsın diye düşünüyorum. Yakında türev integral videoları ekleyeceğim youtube kanalıma istersen oradan da çalışabilirsin :)

Eyvallah hocam
  • adamin hevesini ne kiriyorsunuz burda calisirsa sinavda iyi dikkatli olursa yapilir niye yapilmasin umut bu insan calisip iyi bir seyler ister kardesim temelin varsa ki var diyorsun anladigim kadariyla integral turev halletmeye bak benim de hedefim senin gibi mat ve geoda insallah yapacaz yuksek netleri ve kazanacagiz insallah kardesim baskalarinin.dediklerine bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

adamin hevesini ne kiriyorsunuz burda calisirsa sinavda iyi dikkatli olursa yapilir niye yapilmasin umut bu insan calisip iyi bir seyler ister kardesim temelin varsa ki var diyorsun anladigim kadariyla integral turev halletmeye bak benim de hedefim senin gibi mat ve geoda insallah yapacaz yuksek netleri ve kazanacagiz insallah kardesim baskalarinin.dediklerine bakma

Lys den sonra konuyu hortlatırız inşallah kardeşim
  • quote:

Ben ankara fen mezunuyum 2010 da girdim asosyal bi lise yaşantım boyunca 48 mat 29 geo yaptım ki hem düz lise mezunusun hemde iki ayda o netler... Mantıklı düşün bence. Amacım umudunu kırmak değil. Ha seneye gireceksen bazı tavsiyeler verebilirim

Ha yani son yapamadin diye hic kimse yapamaz öyle mi? Cehalet denen sey tam da bu olsa gerek.
  • quote:

bize ne senden kardeşim belki adam senden daha zeki ama ilkokulda bazı sıkıntıları vardı okula gitmedi belkide sbsye girmedi nereden bileceksin ?
  • quote:

2010 daki sınav çok kolaydı birader bende girdim o sınava 45 yaptım. Sıkıysa geçen seneki sınavda 40 üstü yap bakalım
  • önerebilceğin kaynak var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.