Şimdi Ara

LYS MAT a bi çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen sene EA 40k dan mezuna kaldım. Öğretmen lisesi çıkışlıyım yani kendimde ve çevremdekilerden hukuka gidecbilecek kapasitem oldugunu düşünyorum. gecen sene malum ygs de sosyalim patladı. lys de de çekemedim. Edebiyatım iyi fakat mat2 m önceki seneleri boş geçirmem ve temel olmamasıyla tamamen bitik. Bana mat2 ye dair önerebileceğiniz videolu anlatım, kitap, soru bankası vb. herhangi b şey varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Kitap onerisi hakkinda bisey diyemem fazla bi bilgim yok ama senolhoca ve ekolhoca'dan video izleyebilirsin cok fazla yarari oluyormus diye duydum sahsen bende lys de oyle yaomayi planliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu azıcık biliyosan teknofemden ızle

• Körfeze bakabilirsin bazı konuların bazı partları karışmış ama gayet iyi senolhoca falan kesmez 2 kere 2nin 4 ettiğini biliyorsan

• Valla behzatı tek geçerim, parasız iş yapmıyor ama adam cidden iyi 100 lira para ayır gerçekten pişman olmassın

• Benim de mat2 çöp (hic bir sey bilmiyorum) ama senol hocanin lys icin yeterli duzeyde anlatacagini zannetmem (cok basit anlatiyor)

Teknofem izlemeyi dusunuyorum bosluk bırakmadan anlatıyor adam. Zümre baskaniymis

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Valla behzatı tek geçerim, parasız iş yapmıyor ama adam cidden iyi 100 lira para ayır gerçekten pişman olmassın

Turev integrali nasil hocam ? Birde ucretlendirme hakkinda bilgin var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Valla behzatı tek geçerim, parasız iş yapmıyor ama adam cidden iyi 100 lira para ayır gerçekten pişman olmassın

Turev integrali nasil hocam ? Birde ucretlendirme hakkinda bilgin var mi

İntegral anlatmadıda türevin son kısmınıda anlatmamış, asimptotları. Onun haricinde ben çok beğeniyorum ama az da olsa temel olursa br daha faydalı olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.