Şimdi Ara

Lys Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys matematikten lise/ 2-3 ve 4 sınıftaki konulardan mı soru çıkıyor yoksa 1 sınıfta buna dahil mi
    ayrıca genel olarak çıkan sorulara baktıgınız zaman konu dağılımı nasıl mesela lise 3 konularından çok soru oluyor mu?

• limit-integral-türevden toplam 12ye yakın soru çıkıyor onlarda lise sonlardaydı sanırım.... Karmaşık sayılardan 4tane çıkmıştım sanırım geçen sene... artık lise kaç olduğunu sen hesapla.. 15e yakın mat1 var zaten.. geri kalan 35 sorunun 12si liseson ... trigonometride 6taneydi sanırım ... geri kalanda lise1-lise-2-lise3 işte
  • ben 11. sınıftayım meslek lisesinde okuyorum mat şuan karnemde 4 birde yaklaşık 1 aydır özel ders alıyorum mat ciddi şekilde düzelme var hatta lise 3 konularında iyiyim diyebilirim önümüzdeki senede aynı şekilde özel ders almayı düşünüyorum ama benim şu lise 1 mat birşekilde halletmem lazım şuan hoca pek onları göstermiyor hem okula yardımcı olsun diye kitaptan gidiyor öyleki lise 3 mat yapabiliyorum ama lise 1 öyle degil
  • sen hocandan kesinlikle türev-limit-integral iste karmaşık sayılarla logaritma falan kolay.. türev-limit-integrali bilmeden girme sınava :)
    gerçi meslek liseleri mat1i zor yapıyorlar mat1 üstüne bunları çalışmak zor gelebilir... ama sen kfana koymuşsun... eziyet çekeceksin mecbur..

DAha 11.sınıfsın.. türev-integral-limiti seneye halledersin bu sene bilmiyorumda diğer konulara çalış istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylant09 -- 12 Şubat 2011; 22:38:37 >
  • lise 1 mat birşekilde halletmeye çalışacaz aslında zor degil biraz okuldaki hocaylada alakalı pek iyi anlatamamıştı bire bir des almak gerçekten çok faydalı zaten fem simetri mat 3 lü set aldım biraz okul konularında gidelim sonuçta oda önemli daha sonra aldıgım kitaplardan da çalışmaya başlayacaz mat 1 kesinlikle ögrenmem lazım yoksa zaten hiçbir şey olmaz bunun yanında bana fizik ,kimya biyoloji lazım
    zaten önümüzdeki sene mat yanında bu derslerin birinden daha özel ders alacam dershaneye gitmeyi pek düşünmüyorum bana faydası olmuyor
  • 9 tane 9. sınıftan soru cıktı gecen sene.. Ebob ekok mu ararsın fonkisyonmu ararsın olasılık mı ararsın 9 tane cıktı işte.. 50 tane mat sorusu ama 9 tane mat 1 ayarında. Hedefin büyükse türev integralde biliceksin.. Gerisini dert etme zaten. Log.. karmasık sayı gibi konulardan hep bebe soruları soruyorlar genelde..
  • ya biz zaten okulda fazla mat görmüyoruz diyebilirim meslek lisesi oldugum için o yüzden özel ders alıyorum okulda 2 saat mat 2 saat geometri görüyorum bana göre hiç yeterli degil sadece okulda gördügümle kalsam zaten pek birşey ögrenemem hedefim büyük mü aslında şuan kafamda belli bir hedef bile yok diyebirim birazda sınavda hangi alanda iyi olacagıma bağlı mat iyi olabilir ama fizik biyolojiden kötü yaparım o zaman sayısal degilde eşit ağırlık bölümünden de tercih yapabilirimbizden puan kesintiside yapıyorlar sınavda 1 puanın bile çok önemi var ki en az 10 puan kesiyorlar benim çalışmama bağlı ve en öncelikli şu mat 1 halletmem gerekiyor gerekirse abim yardımcı olur onun mat çok çok iyidir
    dershaneye gitmeyi hiç düşünmedim çünkü bende dikkat eksikligi ve hiperaktivite var öyle bir ortamda pek verim alamıyorum bire bir özel ders almak daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    10 ay önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.