Arkadaşlar sınava az bi zaman kaldı(ertelenmeyeceğini düşünerek sölüyorum) şu aralar denemelerden matematik ve geometriden ortalama kaçar net yapıyosunuz? Bizim dershane göçmüş durumda 600 kişilik dershanede toplasan 100 kişi ancak denemelere giriyor herkes kendini saldı. o yüzden durum nedir çok sağlıklı fikir edinemiyorum mesela tıp hedefleyen biri için şu aralar mat geo netleri ortalaması az çok ne olmalıdır ??
Ben Hukuk hedefliyorum. 2 tane deneme olduk daha 80/77 ve 80/78 yaptım ama bizim yayınlar konu arası tekrar gibi birden tüm konuları kapsamıyor. Son sınavda Mat trigonometriye kadardı. Geometride cember analitigine kadar. Öyle olunca baba konularla daha karsılasmamıs oluyoruz. 1-2 sınav sonra genel sınav yaparlar anca görürüm durumumu.
dks oluyosunuz yani ama iyisin maşallah. ben de 2-3 girdim denemeye. millet hiç sallamıyo e bu da bi sıralama sınavı olduğu için durumumu net göremiyorum. sınava az bi zaman kaldı panik olmaya başladım...
matematikten 44 5 geometriden 26 3 yaptım geçen denemede senin netler nasıl
matematik 37-38. 40 ı göremedim ama türev integralden hatırladığım kadar yapıyorum bu konular eksik geo da analitik yok ben eski mezun olduğum için doğru ve noktadan ilerisini bilmiyorum :) çember çalıştım sadece. 24-25 ondan geliyor.
iyiymiş şuan için türev integrali rahat halledersin ben de mezunum dersanede türev integral görmedik ama ben kendi çalışmalarımla tek tük yapıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: hazal_hsgl
iyiymiş şuan için türev integrali rahat halledersin ben de mezunum dersanede türev integral görmedik ama ben kendi çalışmalarımla tek tük yapıyorum :)
mat 2 yi bitirdiğim için için şimdilik 3 deneme oldum en kötüsü 3 y tı. hepside final dergisi yayını.
geometriden 12. sınıf konularını tekrar etmedim hiç ort. 25 civarı o da.
geçen yıl lys de mat 34 geometri 26,25 yapmıştım.
ama ben tıp değil mühendislik için hazırlanıyorum :) rakip değiliz.
ben de ege tıp istiyorum. bu ikinci senem. denemelerden mat 45-47 geo 25-27 civarı yapıyorum. tabi bunda geçen sene mat ı iyi öğrenmiş olmamın payı çok. biyolojiyi de hallettik mi hep beraber ege tıpta görüşürüz artık