Şimdi Ara

Lys matematik kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba arkadaşlar ben ygs matematiği karekök mps 1-2 den halletmeyi sonrada fem konu özetliyi ve karekök ygs çözerek bitirmeyi düşünüyorum.ama lys matematiği için konu anlatımlı kitap önerisi arıyorum sizce mps 3-4-5 görür mü yoksa fem lys konu anlatımlı mı alayım başka önerilere de açığım herkese iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uykusuzuykucu U kullanıcısına yanıt
    Hedefini seviyeni bilmem ama bunlara ek birde adam akıllı birey B çöz (mat-geo) ygs lys toplam 90 soruvar 85+ yapmazsan gel beni bul

• Excalybour E kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam @Excalybour

• Up

• Yukarı

• Usta seviyeni bilmiyorum.ben mezundum bu sene tercih yaptim 40kdayim lysde kesinlikle final al mavi olani iki tane mavi var koyu mavi olan bir de fem beyaz lys kitap var onu al yeterli lys icin gercekten guzel kitaplar

• mumtaz01 M kullanıcısına yanıt
    Fem beyaz hangisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    7 ay önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce fem sonra karekök sonuç 48-1-1 yanlışımda mat1den özellikle karekökten şaşma

Derece yapan bir eleman siddetle tavsiye ediyordu ama trigonometri - turev - integral icin fasikullere yonelmen gerekiyor zaten konularda cikarildi bir bunlar kaldi elin mecbur 😊
    Bu mesaja eklenen görseller:

Lys matematik kitap tavsiyesi

• Konu anlatım kullanmadım ama soru bankası için finali şiddetle tavsiye ederim.

• geometri birey b kadar saçma kitap yok çok üst seviye bititrmek ölüm oluor ve içine olimpiyat sorularıda atılmış gereksiz
  • Karekök+Birey B deneme olarak da apotemi 345 denge ----->> Ygs 40,Lys 48

• sofistikeadam kullanıcısına yanıt
    Önce fem dediğiniz fem mat 2 konu mu karekök dediğinizde karekök lys soru bankası mı hocam

• memoapo M kullanıcısına yanıt
    Hocam karekök derken mpsleri mi diyosunuz yoksa karekök lys soru bankasını mı

İkisi de sb

• karekök ve fem iyidir. ben mpslerin faydasını gördüm. fakat en kısa zamanda konuları bitirmeni şiddetle tavsiye ederim. çünkü unutacaksın ve tekrar tekrar çalışman gerekecek ki zaten böylelikle iyi bir şeyler yapacaksın. geçen senede forumda birey b matematiği önerdiler evet birey b çözülebilir fakat çözmesende bir şey kaybetmezsin. biraz tekrarcı bir kitap olmuş.
    Soru bankasi olan kardesim

• Esen lys konu anlatimli

• quote:

Orijinalden alıntı: BeQuick

Finalin tamamı çözümlüsü var o çok güzel. Bütün soru çeşitleri var. Hem de yapamadığın zaman bakarsın.

kardeş o kitaptan arkadaşlar çözüyordu çok saçma sorular var ama yine finalin tamamı değilde sadece ilk testi çözümlü olanı var o on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuzuykucu

Arkadaşlar herkese merhaba arkadaşlar ben ygs matematiği karekök mps 1-2 den halletmeyi sonrada fem konu özetliyi ve karekök ygs çözerek bitirmeyi düşünüyorum.ama lys matematiği için konu anlatımlı kitap önerisi arıyorum sizce mps 3-4-5 iş görür mü yoksa fem lys konu anlatımlı mı alayım başka önerilere de açığım herkese iyi günler

Barış hocanın kitabınıda alabilirsin. Biraz kazık gibi ama şahane sorular var. Ama çözümleri olması için video lazım. Kendim çözerim dersen al çöz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.