Şimdi Ara

LYS Okul Puanı Kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var. Ben 2011 LYS'de Trakya Üni. Tarih'e yerleştim. 2. senemdi bu ama istemiyorum artık. Reklamcılık hedefliyorum. Bu sene benden puan kesecekler mi? Bazı sitelerde keserler yazıyor ama yanlış anlamadıysam ÖSYM sadece bir sonraki yıl puan kesilir yazmış. Ama ben 2 sene oldu yerleşeli.

• 2011 de girdiysen kesilmez korkma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secofb

Arkadaşlar bir sorum var. Ben 2011 LYS'de Trakya Üni. Tarih'e yerleştim. 2. senemdi bu ama istemiyorum artık. Reklamcılık hedefliyorum. Bu sene benden puan kesecekler mi? Bazı sitelerde keserler yazıyor ama yanlış anlamadıysam ÖSYM sadece bir sonraki yıl puan kesilir yazmış. Ama ben 2 sene oldu yerleşeli.

hocam bende tarih isti hocam bende tarih istiyorum aynı ünide neden istemiyosnuz sölerseniz cok sevinirimyorum aynı ünide neden istemiyosnuz sölerseniz cok sevinirim
  • Tuzzluk kullanıcısına yanıt
    Tamamen kişisel. Tarih sevmiyorum pek. Akademik olarak okuyacak kadar sevmiyorum yani. Okulla ilgili en ufak sorunum yok. Ortam, hocalar(1-2 tane hariç), şehir mükemmel. Tarihi ve çalışmayı seviyorsan hayatının en güzel 4 yılını geçirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.