Arkadaşlar bir sorum var. Ben 2011 LYS'de Trakya Üni. Tarih'e yerleştim. 2. senemdi bu ama istemiyorum artık. Reklamcılık hedefliyorum. Bu sene benden puan kesecekler mi? Bazı sitelerde keserler yazıyor ama yanlış anlamadıysam ÖSYM sadece bir sonraki yıl puan kesilir yazmış. Ama ben 2 sene oldu yerleşeli.
2011 de girdiysen kesilmez korkma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: secofb
Arkadaşlar bir sorum var. Ben 2011 LYS'de Trakya Üni. Tarih'e yerleştim. 2. senemdi bu ama istemiyorum artık. Reklamcılık hedefliyorum. Bu sene benden puan kesecekler mi? Bazı sitelerde keserler yazıyor ama yanlış anlamadıysam ÖSYM sadece bir sonraki yıl puan kesilir yazmış. Ama ben 2 sene oldu yerleşeli.
hocam bende tarih isti hocam bende tarih istiyorum aynı ünide neden istemiyosnuz sölerseniz cok sevinirimyorum aynı ünide neden istemiyosnuz sölerseniz cok sevinirim
Tuzzluk
kullanıcısına yanıt
Tamamen kişisel. Tarih sevmiyorum pek. Akademik olarak okuyacak kadar sevmiyorum yani. Okulla ilgili en ufak sorunum yok. Ortam, hocalar(1-2 tane hariç), şehir mükemmel. Tarihi ve çalışmayı seviyorsan hayatının en güzel 4 yılını geçirirsin.