Şimdi Ara

(lys sıralama) lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar, forumda yeniyim 2 hafta kadar oldu :) ve ancak ogrenebildim konu acmayı. ben bu sene uni.'yi dondurup tekrar lys'ye girdim, acaba netlerime göre tıp gelebilir mi gelirse hangileri gelebilir? yardımcı olursanız sevinirim, tesekkrler..

...ygs...

turkce....31d 9y
    matematik....38d 1y
    fen.....38d 2y
    sosyal......31d 7y

....lys1...
    matematik....37d 4y
    geometri....27d 1y

....lys2....
    fizik....27d 3y
    kimya....30d
    biyoloji....28d 2y

okulpuanı: 75 uzerinden 70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FranHealy -- 11 Temmuz 2012; 19:48:24 >

• yukarı
  • Fen netlerinin iyi olmasina sukretmelisin dostum

ham 446 civar eklenmis haliyle 516 civari geliyor,, bu da anadolu civarinda bir tip gelebilir demek, kesin olmasa da.

Eger puanlar duserse belki Akdeniz Tip falan gelebilir, ama ben gelecegine pek ihtimal vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanth07

Fen netlerinin iyi olmasina sukretmelisin dostum

ham 446 civar eklenmis haliyle 516 civari geliyor,, bu da anadolu civarinda bir tip gelebilir demek, kesin olmasa da.

Eger puanlar duserse belki Akdeniz Tip falan gelebilir, ama ben gelecegine pek ihtimal vermiyorum.

cok saolasın:) akdeniz ya da ege olmasını o kadar isterim ki, ah keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Netlerine göre bir sıralama belirlemek güç. Fakat adayların Akdeniz Tıp tercih etme isteklerini görmek sevindirici. Akdenizde derece yapanların Capa ya da Cerrahpaşa değil de Akdeniz Tıp tercih edeceklerini düşünüyorum. Ömer Özkan da derslere giriyor mu gibi sorular yüz naklinin tercihteki etkisini gösteriyor.

çapa cerrahpaşa tutsa, akdeniz aklıma bile gelmez ama iste ne yazık ki durum bu..
  • quote:

Cerrahpaşada biyofizik işkencesi bile red sebebi. Her ne kadar üniversiteleri didik didik edip araştırıp seçseniz de 6 yılın sonunda TUS işkencesiyle tanışıp birbirinizden pek de farklı olmadığınızı göreceksiniz. Bu arada gideceğiniz yerin öğretim sistemini araştırmalısınız. Akdeniz Tıpta PDÖ sistemi var sonra bilmiyorduk niye seçtik demeyiniz.

Bilmiyorum, kisaca olsa biraz aciklar misin??
  • quote:

Cerrahpaşada biyofizik işkencesi bile red sebebi. Her ne kadar üniversiteleri didik didik edip araştırıp seçseniz de 6 yılın sonunda TUS işkencesiyle tanışıp birbirinizden pek de farklı olmadığınızı göreceksiniz. Bu arada gideceğiniz yerin öğretim sistemini araştırmalısınız. Akdeniz Tıpta PDÖ sistemi var sonra bilmiyorduk niye seçtik demeyiniz.

işin gercegi suan hiç aklıma gelmiyor, nasıl bi uni, yok su sistem var mı yok bu sistem var mı... :)
    1. tıp olursa cok iyi olur
    2. deniz kenarında biyer olursa super olur
    bu 2 sartı saglasın, sonra okuruz bi sekilde ins
  • quote:

PDÖ Probleme Dayalı Öğrenim sistemi demektir. Klasik olarak hoca ders anlatır öğrenci dinler mantığı burda biraz tersine işler. Öğrencilere hangi konu öğretilecekse ders öncesi o konu ile ilgili senaryo verilir ve öğrenciler evde bu senaryoya çalışırlar ders zamanı hoca gözetiminde senaryodaki soruna hep birlikte tartışarak çözüm üretirler. Böylece öğretmen ders içindeki durumunuzu test eder. Biraz kendin pişir kendin ye hesabıdır yani. Türkiyede sayılı üniversiteler bunu uygular. Dokuz eylül, 19 Mayıs ve Akdeniz Tıp bu sistemi uyguluyor.

e bence bu iyi bisey, hosuma daha cok gitti. insan boyle olunca daha iyi anlar konuyu

• up-up-up
  • yardım lutfennnnnn..
  • quote:

PDÖ Probleme Dayalı Öğrenim sistemi demektir. Klasik olarak hoca ders anlatır öğrenci dinler mantığı burda biraz tersine işler. Öğrencilere hangi konu öğretilecekse ders öncesi o konu ile ilgili senaryo verilir ve öğrenciler evde bu senaryoya çalışırlar ders zamanı hoca gözetiminde senaryodaki soruna hep birlikte tartışarak çözüm üretirler. Böylece öğretmen ders içindeki durumunuzu test eder. Biraz kendin pişir kendin ye hesabıdır yani. Türkiyede sayılı üniversiteler bunu uygular. Dokuz eylül, 19 Mayıs ve Akdeniz Tıp bu sistemi uyguluyor.

isparta-aydin-eskisehir tip da pdö sistemu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selavsel

selamlar arkadaslar, forumda yeniyim 2 hafta kadar oldu :) ve ancak ogrenebildim konu acmayı. ben bu sene uni.'yi dondurup tekrar lys'ye girdim, acaba netlerime göre tıp gelebilir mi gelirse hangileri gelebilir? yardımcı olursanız sevinirim, tesekkrler..

...ygs...

turkce....31d 9y
    matematik....38d 1y
    fen.....38d 2y
    sosyal......31d 7y

....lys1...
    matematik....37d 4y
    geometri....27d 1y

....lys2....
    fizik....27d 3y
    kimya....30d
    biyoloji....28d 2y

okulpuanı: 75 uzerinden 70

• up
  • up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.