Şimdi Ara

lys1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar matematikten eksi net yapsak bile tm puanımız hesaplanıyo ama peki geometri yapmamız da gerekiyomu acaba ?

• Hocam kesin bilgi cok araştırdım internette de gördüm 4 dersin 2 sinden 0,5 net yapman gerek hesaplanmasi icin yani mat ve geo dan 0 cektim edebiyat ve coğrafya netlerin sayesinde TM puanin hesaplanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bende merak ediyorum geometrim sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyusuf06

Hocam kesin bilgi cok araştırdım internette de gördüm 4 dersin 2 sinden 0,5 net yapman gerek hesaplanmasi icin yani mat ve geo dan 0 cektim edebiyat ve coğrafya netlerin sayesinde TM puanin hesaplanir

Evet eskiden böyleydi 2011 yılına kadar ama artık öyle değilmiş en az eksi net gerekiyomuş ki puanlarımız hesaplansın mat geo girmessek 50 küsür puan eksik olarak geliyo baya konuşmuştuk burda ama şuan sadece mat yeterli mi onu bilemedim.
  • quote:

Hocam kesin bilgi cok araştırdım internette de gördüm 4 dersin 2 sinden 0,5 net yapman gerek hesaplanmasi icin yani mat ve geo dan 0 cektim edebiyat ve coğrafya netlerin sayesinde TM puanin hesaplanir

Ohh be süpermiş o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle4141

quote:

Ohh be süpermiş o zaman

Hocam hem gecen yıl giren bi akrabama hem 2 hocama sordum bugunde internette görünce icim rahatladi

• quote:

quote:

Ohh be süpermiş o zaman

Alıntıları Göster
    İnternette bulmuştum bu da örneği.
     lys1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    Ayt Cografya
    3 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ohh be süpermiş o zaman

Hocam hem gecen yıl giren bi akrabama hem 2 hocama sordum bugunde internette görünce icim rahatladi

Bende uzun müddettir araştırıyordum lakin bi sonuç alamamıştım iyi oldu valla öğrendiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: kayah5520

İnternette bulmuştum bu da örneği.
     lys1

Gördügün gibi hocam arkadas lys 1 e girmedigi halde TM hesaplanmis

• emreyusuf06 E kullanıcısına yanıt
    Hesaplanmış tabi ama kaç puan eksik hesaplanmış bide ona dikkat edin isterseniz.
  • quote:

Hesaplanmış tabi ama kaç puan eksik hesaplanmış bide ona dikkat edin isterseniz.

Orası oyle de adam edebiyattan 19d 7y yapmis 56 sorudan

İnternetten hesaplayın isterseniz 180 i geçik puan çıkıyo şuan ki netleriyle ama mat geo sıfır olduğu için eksi gelmiş.
  • quote:

İnternetten hesaplayın isterseniz 180 i geçik puan çıkıyo şuan ki netleriyle ama mat geo sıfır olduğu için eksi gelmiş.

Evet mat geo da cok etkiler mat geosuz 260-270 in ustunde alinmaz heralde ama 230-240 hedefi olanlar sadece LYS 3 le de yapabilir heralde

• Maalesef hocam ekside olsa bir tane sallamamız lazım burayıda okusanız iyi olur bir arkadaş vermişti bu yazıyıda.[
     lys1
  • quote:

Maalesef hocam ekside olsa bir tane sallamamız lazım burayıda okusanız iyi olur bir arkadaş vermişti bu yazıyıda.[
     lys1

Vallaha simdi kafam karıştı hocam hepsini bos birakmak yerine 1 tane sallayim mi

Kesinlikle geçen sene lys1 girmeyen arkadaşlarımın hesaplanmamıştı çünkü en azından bir tane sallasak bile iyi koca bir yıl hesaplanmama durumu düşünmeyelim bide :)
  • quote:

Kesinlikle geçen sene lys1 girmeyen arkadaşlarımın hesaplanmamıştı çünkü en azından bir tane sallasak bile iyi koca bir yıl hesaplanmama durumu düşünmeyelim bide :)

Tmm hocam saolasin 1 Yanlis bile hesaplar demi

Orda yazılanlara göre evet hocam eksiye düşmek bile yapıyo parlakbirgelecek.com dan puan hesaplaması yapın isterseniz mat geosuz puan kırıyo ama mattan 1 yanlış girince puan hesaplaması sağlıyo.
  • quote:

Orda yazılanlara göre evet hocam eksiye düşmek bile yapıyo parlakbirgelecek.com dan puan hesaplaması yapın isterseniz mat geosuz puan kırıyo ama mattan 1 yanlış girince puan hesaplaması sağlıyo.

Tmm hocam saolasin 1 soru bari sallayim

Ne demek yardımcı olabildiysem ama benim aklım karıştı azıcık geodanda yapmamıza gerek varmı diye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.