Şimdi Ara

Lysde cekebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugune kadar hep agirlikli olarak ygs calistim ve sonucum ygs1 ve 2 de 67bin olunca husran oldu lys derslerim daha kotuydu sene basindan beri ve siralamami mf-4 te 30bine cekmem lazim sizce olabilir mi ve ne kadar yogun calismam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım bu konularda deneyimli biri olarak söylüyorum.şuan da burda zaman geçirmen bile hata.hemen bir program oluşturup ona uyacak bir şekilde çalışmalısın.30 bine çeker miyim falan gibi düşüncelerle şuanki zamanlarını boşa harcama.bunları yazın düşünürsün.şimdi tüm bu düşüncelerden arın ve çalışmaya başla.
  • Kardesim aslinda cok dogru soyluyosun sevmem boyle muhabbetleride sormam hic birseyi degistirmeyecek ama konu onemli yani son istedigim yer 30 binle kapatmis ve benim lys normalde kotu

• peki sosyalde yaptın mı.netlerini yazar mısın
  • Turkce 29D 8Y
    Sosyal 11D 5Y
    Matematik 28D 2Y
    Fen 28D 11 Y

• arkadaşım şuan ygs de 30 bin civarı olan arkadaşlardan atıyorum 8-9 matematik fazla yapsan diğer dersleriniz aynı olsa onları geçebilirsin ve 30 bine girebilirsin.veya atıyorum 2 mat 3 geo 2 şer tane fen derslerinden fazla yaparsan girersin.en büyük dezavantajın sosyal netinin düşüklüğü.çünkü seninle aynı puanı alan biri tüm derslerden aynı neti yapmışsa senden avantajlı olur.çünkü ygs de aldığın puan lys ye etki etmez.yaptığın netlerin kendi katsayılarıyla çarpılıp toplanması etki eder.
  • Nasil ya hocam tamamda sosyalin katsayisi dusuk degilmi benle ayni puan yapip sosyal neti fazla olan adama mf4de daha fazla puan mi gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.geredelisesi.com/ygs-lys-puan-hesaplama-ve-kat-sayilar/ bu siteyi incele.diyelim 2 kişi ygs den 400 puan aldı.ama birisi sosyalden 8 net yaptı diğeri 30 .sosyakden 8 net yapanın haliyle diğer dersleri 30 net yapana kadar daha iyi ama lys ye etki bakımından baktığında sosyalden 30 net yapanın yani tüm sınavı dengeli çözen kişiden ygs sinin lys ye katkısı 8-10 puan fazla oluyor.ben bu hataya düşmüştüm.
  • moralini bozma sen bir program yap ve lys ye kadar ona uy.burada okellarda rehber öğretmnenler ne işe yara anlamış değilim.bu durumu öğrencileri anlatmaları, öğretmeleri gerekirdi.
  • Bak asla moralini bozma.ygsyi bugünden itibaren unut ve lys çalış.gerekirse hiç tv izleme , maç izleme, bilgisayarda zaman geçirme . şuanki durumunu anlıyorum ama lütfen kendini bırakma . hangi okulun kaç puan olduğunu yzın düşünürsün.şimdi tam gaz ders çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.