Şimdi Ara

M.2 SSD SLOT SAYISI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese esenlikler diliyorum. Umarım herkesin günü güzel geçiyordur. Küçük bir sorum olacaktı sizlere:

HP Victus 16-S1010NT 9Z790EA seri numarasına sahip bir laptop aldım geçen haftalarda. Alırken kaç adet M.2 Slot olduğuna dikkat etmemiştim. İki gündür de bu konu hakkında cevap bulmaya çalışıyorum ve ne HP'nin kendi sayfasında, ne de başka yerlerde bu konu ile ilgili sağlıklı cevaplar bulamadım. Eğer bilgisi olan birileri varsa bana yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• sitesinde 1tb desteği demiş. burada da gösteriyorlar tam aynısı olmayabilir ama victus 16 bu bir tane 1tb ssd takılabiliyor. 2 slot olsa zaten 2tb derlerdi yani 512x2 toplam 1tb diye bir destek olmaz. 2 slot varsa adam der ki 2x1 takarım o yüzden iki slot kesin yok tek slot. harici 2tb ssd alabilirsin.

MrTech Inspectoryoutube
    #HpVictusTeardown #VictusbyHp #VictusSSDupgrade Hi guys today I am going to Teardown my Hp Victus 16 Ryzen 7 5800h+RTX 3060 variant and Upgrade SSD we will also check What are the Upgrade option?? I am Upgrading it with WD Blue 1TB NVME M.2 SSD. I will teardown the laptop step by step process so you can understand and easily do it with your system. Then I am going to check SSD performance. Thankyou.
    https://www.youtube.com/watch?v=Tix0i_z5OQw

ben bu sene aldım bundan iki tane gayet güzel. şimdi bakamadım nerede var diye ama bulursan alabilirsin.

trendyol.com
    Hikvision Windpro 2tb 1050/1030 Mb/s Okuma-yazma Taşınabilir Ssd Hs-essd-wındpro/2t/grey Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/pd/hikvision/windpro-2tb-1050-1030-mb-s-okuma-yazma-tasinabilir-ssd-hs-essd-windpro-2t-grey-p-774047798

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için. Önerdiğiniz Harici SSD ürününü de alacağım kuvvetle muhtemel. Tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.