Şimdi Ara

M-audio AV-40 Studiophile almaya karar verdim önerileriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • epeyce araştırdıktan sonra hepsi burada.com dan M-audio AV-40 Studiophile veya Behringer Digital Monitor Speakers MS20 almaya karar verdim,şimdi bilgisi olan arkadaşlardan subwooffer gerekirmi ?direk pc'ye takınca çalıştırabilirmiyim? düşük volümde müzik dinlemeyi seven arasıra oğluyla oyun oynayan emekli bir ihtiyara lütfen destek :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asatalar -- 9 Nisan 2011; 7:41:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alacağınız 2 ürün de referans hoparlördür, her ne kadar referans hop. olmanın yanından geçemeseler de amaçları sesleri flat, yani dümdüz ve rensiz vermektir, müziği kayıt edildiği gibi duyabilmenize olanak verir bu tip hoparlörler.

2 hoparlörde aktiftir, aktif olması neye bağlarsanız çalışır anlamına gelir, amfisi kendi içindedir.

alacaksanız m-audio daha başarılı bir ürün diyebilirim. ama amacınız müzik dinlemek ise hifi sistemlerini öneririm veya belli bir kalitedeki 2+1lere bakabilirsiniz, 4" hoparlörden bangır bangır sub beklemeyin, tekno ağırlık dinliyorsanız hiç almayın derim ama mid-range(klasik, caz, rock) ağırlıklı müzikte iyi sonuç verecektir.
  • iyi geceler teşekkür ederim yanıt verdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için daha çok müzik dinleyeceğim ve klasik rock,halk müziği ve ambiance türleri dinlerim önereceğiniz bir marka varmıydı?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• önemli değil. eğer hi-fi'e girecekseniz zaten 500-600 TL belki daha çoğunu gözden çıkartmanız ve bir hayli araştırmanız lazım. amfi+2 (onkyo, martin, jameson, magnat vs. ) stereo olmalı. bunların kombinasyonunu araştırmalı ve neyin ne ile iyi sonuç verdiğini bütçenize göre belirlemelisiniz, en iyi sonucu bu sistem verecektir. yok ben o kadar uğraşamam, müzik belli bir standartta olsun derseniz basit multimedia hoparlörlerine bir bakın derim creative'in T serisi, altec lansing'in 2+1'leri gayet yeterlidir. hem bass açısından tatmin eder hem de

bana kalırsa hiç m audio veya behringer'e filan da bulaşmayın, müzik dinlemek için üstte dediğim sistemlere yönelmeniz sizi daha mutlu edecektir. yine de deneme şansınız varsa akustiği düzgün bir odada m audio av40'ı dinlemenizi tavsiye ederim. bir de müzik dinleyeceiğiniz oda da yansıma olmamasına dikkat edin(ellerinizi çırpın veya ıslık çalın, eko oluşuyorsa orada müzik dinlenmez). yoksa zaten referans hop.ların da bir anlamı kalmaz. çoğu insanın oda boyutu ve yalıtımı farklı(oda eşya sayısı, boyutları, perdeler bile etkilidir) o sebeple birinin kötü dediğini siz düzgün bir oda da dinlerseniz iyi gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.