Şimdi Ara

M dungeon +15 yap mythic Raid loot cebine gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

haftalık m+ 15 yapınca mythic raid loot u alınabilecek.

bana kalırsa bu işten karlı yine blizz ve boosterlar, gold satıcıları çıkıyor

boost satışlarını düşünemiyorum :D gold alacak insanlar, token lar da uçar artık :D

diğer bir konu raid in zamanla bitmesi sallanmaması.

düzeltme: raid loot u düşmüyormuş sadece mythic raid item leveli ile aynı hale geliyor +15key yapılınca drop 465 haftalık chest den 475 ilvl item alınabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1E7D6C06 -- 20 Kasım 2019; 14:40:32 >

• Legion'dan beri öyle zaten, 2 senedir; normalde m+ 10 ve üzeri 430 ilvl item verir, ama haftalık chestten garanti titanforged olarak 445 item gelir.
    Üsküdar'da vapurdan inip atını alanlar kayseri'yi geçtiler yani, günaydın. :D
    Hatta, haftalık 10+ yaparsanız 20k civarı da titanresudum alıyorsunuz, bunları biriktirip vendordan 445 ilvl azerit item alabiliyorsunuz... M+ yanısıra, Island expedition ve azerit armorları kırınca da geliyor, yani her hafta fazladan bir mythic seviye item daha alabiliyorsunuz. Çok zorlanmadan 445 ilvl olmak çok zor değil yani.

Yalnız bu durum aşırı RNG'ydi, örneğin chestten 445 ilvl cloak aldınız ve işinize yaramayan statlarla geldi, bu durum 10 defa tekrarlanabilir-di.
    Shadowlands ile haftalık chest aynen duracak (ama artık titanforged yerine deadforged olabiliğ), ve oyun bize hafta boyunca yaptığımız etkinliklerin kalitesine göre 3 ayrı item önerisi sunacak ve işimize yarayanı seçeceğiz, tıpkı görevler sonucunda sunulan gear seçeneği gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Legion'dan beri öyle zaten, 2 senedir; normalde m+ 10 ve üzeri 430 ilvl item verir, ama haftalık chestten garanti titanforged olarak 445 item gelir.
    Üsküdar'da vapurdan inip atını alanlar kayseri'yi geçtiler yani, günaydın. :D
    Hatta, haftalık 10+ yaparsanız 20k civarı da titanresudum alıyorsunuz, bunları biriktirip vendordan 445 ilvl azerit item alabiliyorsunuz... M+ yanısıra, Island expedition ve azerit armorları kırınca da geliyor, yani her hafta fazladan bir mythic seviye item daha alabiliyorsunuz. Çok zorlanmadan 445 ilvl olmak çok zor değil yani.

Yalnız bu durum aşırı RNG'ydi, örneğin chestten 445 ilvl cloak aldınız ve işinize yaramayan statlarla geldi, bu durum 10 defa tekrarlanabilir-di.
    Shadowlands ile haftalık chest aynen duracak (ama artık titanforged yerine deadforged olabiliğ), ve oyun bize hafta boyunca yaptığımız etkinliklerin kalitesine göre 3 ayrı item önerisi sunacak ve işimize yarayanı seçeceğiz, tıpkı görevler sonucunda sunulan gear seçeneği gibi...
    zaten aksini iddia eden olmadı ki?

son raid 475 ilvl verecek ve sen de bunu raid yapmadan aynı level loot u alabileceksin.

raid yapmanın ne karı var? 2 si ayrı deneyimler. raid yapmayı özendiren şeyler kalkıyor bir bir set item lar vardı yok hatta herkesin tmog u farklıydı şimdi o da aynı

raid herhalde sadece achi için var :D 1-2 trinketin varsa işte yaparsın belki :D

benim merakım raidler ile mythic dungeonların biraz aralığı bir farkı olmalı mı olmamalı mı?

• Ben konunun ismi ve ilk mesajından sanki yeni bir şey olacak bir çıkarım yaptım meğer ki Legion'dan beri bu böyleymiş zaten.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    neee neeee
    wotlk ne kadar sadeydi oyun nerelere gitmiş, 1-2 ay kadar legionda oynamıştım çok karışık geldi arkadaşlarda oyunu tam çözemedi paket aldık kaldı öyle:)
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Karışık değil aslında, hatta epey kolaylaştırdılar, Shadowlands ile grind'ı da azaltacaklarmış, zorunlu artifact power falan olmayacakmış, anima toplanacak ama sonsuz grind döngüsü olmayacak falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.