Şimdi Ara

M/M vites'in doğru kullanımı hakk. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hedo5, bak dostum. Ben senden ciddi ciddi korkmaya başladım. Önce köpekler, sonra kediler, yakında sıra insanlara gelir heralde. Söyle canımızı mı almak istiyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: hedo5

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

Olay sonrası basın açıklaması yapan minnoş

Hedo5 fan club açacaklarını ve olay gününü milli bayram ilan edeceklerini açıkladı

M/M vites'in doğru kullanımı hakk.

muhaa hocam süpersin

kedilerde bi sempati uyandırmaya başladım farkediyorum hepsi ben geçerken selam vermeye başladı ne yaptıysam artık

• quote:

Zararı catkask karşılıyormuş doğru mu ?

yok hocam catkask hasarsızlık indirimini bozuyodu onlara yaptırtmadım. antidoggie sigortanın çok güzel bir poliçesinden yararlandım üstelik hasarsızlığı bozmadan

• quote:

hocam yok saol sen bana olgun başı boş bi köpek ayarla ben onu bi test edeyim bakalım euro ncap' den kaç yıldızla çıkacak . en iyi golden retriever çarpışıyo diyo duydum 5 yıldız alıyomuş. bana çarpan kırma bişeydi 3 yıldızda kaldı. bari şöyle 4 yıldızlı bişeye çarpsaydımda hiç olmazsa köpekte kurutlurdu ama neyse o an denk getiremedik işte

Ya abi süpersin

• Buldog cinsi köpek senin için yeterince uygun mu? Ben ona değerlendirmede 5 üzerinden 6 veriyorum da....
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

hedo5 hocam, bende köpek falan yok. Belki duymuşsunuzdur televizyonlarda, Panter Emel var. O bizim buralarda oturuyor. Çok istersen bizim buralara gel, tanıştırayım seni onunla...

hocam yok saol sen bana olgun başı boş bi köpek ayarla ben onu bi test edeyim bakalım euro ncap' den kaç yıldızla çıkacak . en iyi golden retriever çarpışıyo diyo duydum 5 yıldız alıyomuş. bana çarpan kırma bişeydi 3 yıldızda kaldı. bari şöyle 4 yıldızlı bişeye çarpsaydımda hiç olmazsa köpekte kurutlurdu ama neyse o an denk getiremedik işte

• quote:

hedo5, bak dostum. Ben senden ciddi ciddi korkmaya başladım. Önce köpekler, sonra kediler, yakında sıra insanlara gelir heralde. Söyle canımızı mı almak istiyorsun?
    quote:

quote:

Olay sonrası basın açıklaması yapan minnoş

Hedo5 fan club açacaklarını ve olay gününü milli bayram ilan edeceklerini açıkladı

muhaa hocam süpersin

kedilerde bi sempati uyandırmaya başladım farkediyorum hepsi ben geçerken selam vermeye başladı ne yaptıysam artık

yok hocam kedileri silverstar hocam çıkardı piyasaya benden çıkmadı

• Konuyu açan arkadaş şok olmasın yarın
  • quote:

Buldog cinsi köpek senin için yeterince uygun mu? Ben ona değerlendirmede 5 üzerinden 6 veriyorum da....
    quote:

quote:

hedo5 hocam, bende köpek falan yok. Belki duymuşsunuzdur televizyonlarda, Panter Emel var. O bizim buralarda oturuyor. Çok istersen bizim buralara gel, tanıştırayım seni onunla...

hocam bulldog kullanan bi arkadaşım var iyi çarpışıyo diyolar ama rampadan kaydırıyormuş

iyi çarpışıyo diyede rampada kaydıran köpek alınmaz herhalde

• Abi kediyi kim kattı o zaman işin içine? Ne istediniz zavallı hayvancıklardan? Onların ki can değil mi? Hiç insaf yok mu sizde, o kediler hedo5 e verilir mi?
  • m/m şanzumanın doğru kullanımı hakkında yararlı bilgiler verdik bence. Haksızmıyım arkadaşlar???

• quote:

Abi kediyi kim kattı o zaman işin içine? Ne istediniz zavallı hayvancıklardan? Onların ki can değil mi? Hiç insaf yok mu sizde, o kediler hedo5 e verilir mi?

Bu kedi kimi görmüş sence ?

• quote:

quote:

Abi kediyi kim kattı o zaman işin içine? Ne istediniz zavallı hayvancıklardan? Onların ki can değil mi? Hiç insaf yok mu sizde, o kediler hedo5 e verilir mi?

Bu kedi kimi görmüş sence ?

orta şeritten yaklaşık 80 km/h hızla gelen avensis vede tali yoldan ana yola çıkmakta olan bir köpek görür gibi

• Tabiki hedo5'i görmüş.....
  • quote:

m/m şanzumanın doğru kullanımı hakkında yararlı bilgiler verdik bence. Haksızmıyım arkadaşlar???

hocam gerçekten yazdıklarımızdan UserGuide çıkar yani o derece faydalı bilgiler verdik

• quote:

m/m şanzumanın doğru kullanımı hakkında yararlı bilgiler verdik bence. Haksızmıyım arkadaşlar???

Kesinlikle
  • Hedo niye dalga geçiyorsun ki? Konuyu açan arkadaş orta şeritten yaklaşık 80 km/h hızla gelen araç vede tali yoldan ana yola çıkmakta olan bir köpek
    görüdüğünde daha tecrübeli davranır. Kapıları sağlam kalır. Allah korusun ama aynı duruma kendisi de düşebilir. Bence çok yararlı bilgiler verdik....
    quote:

quote:

hocam gerçekten yazdıklarımızdan UserGuide çıkar yani o derece faydalı bilgiler verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_mert -- 4 Ağustos 2007; 3:53:18 >

• içimizde kendi yolu yetmeyip karşı tarafa geçenlerde var önündeki araca vurmamak için o kendini çok iyi biliyor
  • quote:

Hedo niye dalga geçiyorsun ki? Konuyu açan arkadaş orta şeritten yaklaşık 80 km/h hızla gelen araç vede tali yoldan ana yola çıkmakta olan bir köpek
    görüdüğünde daha tecrübeli davranır. Kapıları sağlam kalır. Allah korusun ama aynı duruma kendisi de düşebilir. Bence çok yararlı bilgiler verdik....
    quote:

quote:

tabiki hocam önemli bilgilerde verdik arada, çarpılacak köpeğin cinslerine bile değindik yani

• İyi de benim önüme köpek çıkmamıştı ki... Hem ben mecburen karşı tarafa geçtim, yol yetmedi. Ben kendim çarptım, gelip bana çarpmadılar.Bu iki olayı birbirinden ayıran en büyük özellik bu...
  • ellerine sağlık hocam ne diyeyim taunus'cular sana dua ediyormuş heryerde ailemizden 1 kişiyi kurtaran demir_mert'e şükranlarını sunuyorlarmış bilmem aslı varmı

• quote:

ellerine sağlık hocam ne diyeyim taunus'cular sana dua ediyormuş heryerde ailemizden 1 kişiyi kurtaran demir_mert'e şükranlarını sunuyorlarmış bilmem aslı varmı

Doğru Demrinde vukuatı vardı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.