Şimdi Ara

M/M vites'in doğru kullanımı hakk. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    toyota corolla hatchback otomatik vites arabamda otomatik vites üzerindeki düğmenin ve vites kutusu üzerinde düğmenin işlevi nedir?
  • Evet Es tuşunun öyle turbo hızlanma gibi bir işlevi yok.Aslında pek de bir işlevi yok.Bence süs olsun diye koymuşlar.
  • Bence siz altınızdaki arabayı kullanmayı bilmiyorsunuz! ES tuşuna bastığınızda araç daha yüksek devirlerde vites değiştirmeye başlayıp daha seri oluyor. Tabiiki yakıt tüketimide artıyor!

quote:

Orjinalden alıntı: gönenç

Evet Es tuşunun öyle turbo hızlanma gibi bir işlevi yok.Aslında pek de bir işlevi yok.Bence süs olsun diye koymuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Bence siz altınızdaki arabayı kullanmayı bilmiyorsunuz! ES tuşuna bastığınızda araç daha yüksek devirlerde vites değiştirmeye başlayıp daha seri oluyor. Tabiiki yakıt tüketimide artıyor!

quote:

Orjinalden alıntı: gönenç

Evet Es tuşunun öyle turbo hızlanma gibi bir işlevi yok.Aslında pek de bir işlevi yok.Bence süs olsun diye koymuşlar.

Daha yüksek devirde kullanmak istediğim zaman manuele alıyorum. Araç sadece otomatik olsa dediğniz doğru ama MM olmasının bu güzelliği var: Yokuşlarda, yoğun trafikte manuele al, mis gibi kullan, istediğin seriliği yakala...
    Ben altımdakini kullanmayı yeterince biliyorum ve gayette hoşnutum ama ES tuşunun fazla bir işlevi ve kullanılırlığının olmadığını söylüyorum, çünkü istediğinizde zaten manuele alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.