Şimdi Ara

M/M vites'in doğru kullanımı hakk. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
8.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demir_mert

Hocam zaman çok uygun. Çık otobana 300 bas....
    quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

vaaay bee arkadaslar gozlerim yasardi sizleri bole gorunce hey gidi gunler heeey ama insanin cani cekio bole yaa

zman sorun degılde şu 1..2..3 efendıme soleyeyım 5 ten 3 e atmalar falan fılan :p trıptonık aracta yapamıos ya ışıklarda hareket cekene agzının payını veemıcekmışız ya o koydu bıras

• hocam sadece bana bulaşanları affetmiyorum o kadar yani Herkes köpeğine mukayet olsun, heryerden çıkabilirim
  • Bence böyle bir topic acabılırız....
    Orjinalden alıntı: silverstar68

Ya kusuruma bakma silverstar68 kardeş (Akif). Yaranıza tuz bastık... 4-5 ay once aynı ışıklarda X5 4.4i aynı hareketi yaptı. Salak X5 şöförünün dalgınlıgından yararlanıp geçtim. Adam acaba seninle aynı duyguları yaşamış mıdır?

Onu bana bir keresinde bmw 3,30d yapmıştı Demir

Nasıl bir duygu bilirim

sen sımdı ozman dıosun kı avcunu yalarsın artık, bunları yapmak ıcın :p

hocam birde şu var bazen yanına 89 model bir doğan yaklaşıyor, içinde 4 erkek sonra senın suratına bakıyolar ve bazlamanın biri el frenini çekip artistilik yapıyor e sende böyle bir durumda hareketini yapman lazım önce vitesi bi boşa atıyoruz sonra max tork değeri 3800 de sabitledikten sonra sağ eli 1 e atıyoruz ve şov başlıyor 1 . vitesede 6400 devir sonra 2. viteste 6400 devir sonra direk 4'e sallıyorsun sonra aynadan doğan nerede kaldı diye bakıyorsun

yahu benımde amma manuel fantezim varmış yeni farkettim

Şöyle bir problemimiz var; dizel Corolla 6400 devir yapmıyor ki...
    Ayrıca kurduğun fantaziye benzer bir olay bu gun yaşadım. Adam Fairway ile yanımda hareket yaptı. Işıklarda yan yana durduk. Kalkışta sağlam bir pati, 1-2-3.... Ulan Fairway nerde????

ben kendimi teselli ettim 1,6 motor ile yinede iyi savaş verdim diye ama x5 deki adam eminim gece uyuyamamıştır.

Gececiler sohbet topiğimi açsak

• eskışehırde kopek kalmadı yanı ya elın degmışken bızım buralarada ugrasan yakın sayılırız :p yaf tam yolun ortasında duruolar korna calıom gene gıtmıo gelde vurma
  • nerede oturuyosun hocam geleyim 2 dk da temizleyi vereyim bütün istenmeyen köpekleri

hakkaten bitane geyik topiği lazım acilen
  • quote:

quote:

Hocam zaman çok uygun. Çık otobana 300 bas....
    quote:

vaaay bee arkadaslar gozlerim yasardi sizleri bole gorunce hey gidi gunler heeey ama insanin cani cekio bole yaa

zman sorun degılde şu 1..2..3 efendıme soleyeyım 5 ten 3 e atmalar falan fılan :p trıptonık aracta yapamıos ya ışıklarda hareket cekene agzının payını veemıcekmışız ya o koydu bıras

Ya hocam bence fazla kafaya takmayın. Elbet sizde birgün bir barzoya ağzının payını verirsiniz....

hedo5 hocam, vallahi senden korkulur. Bizim buradaki köpekleri belediye toplayacakmış. Nedenleri de hedo5 nickli bir köpek avcısı köpeklere soykırım yapmasın diyemiş.....

• Silverstar68, hocam uykya mı teslim oldun? Nerede bizim geyik topici? Açmadın mı daha?
  • bilmem artık hocam köpek gördümmü dayanamıyorum işte. aramızda bi elektrik alışverişi oluveriyor köpeklere karşı bi zaafım var kabul ediyorum
  • hedo5 hocam, Allah köpekleri senin gazabından korusun... (Amiinnn... seslerini duyar gibiyim)

• quote:

Silverstar68, hocam uykya mı teslim oldun? Nerede bizim geyik topici? Açmadın mı daha?

yazılarınızı okuyup okuyup gülüyorum Muhabbet süper

Topiği Hedo açsın
  • demir_mert hocam senın köpeğin var galiba, varsa çekinme söyle bi ara sevmeye geleyin diyorum ne bileyim sol kapı müsait
  • hedo kardeş hyrdrı kopeklerden mı elektrık alıosun?
  • hedo5 hocam, bende köpek falan yok. Belki duymuşsunuzdur televizyonlarda, Panter Emel var. O bizim buralarda oturuyor. Çok istersen bizim buralara gel, tanıştırayım seni onunla...
  • Olay sonrası basın açıklaması yapan minnoş

Hedo5 fan club açacaklarını ve olay gününü milli bayram ilan edeceklerini açıkladı

M/M vites'in doğru kullanımı hakk.
  • sadece elektrik alsam iyi, kafa göz herşeyi alıyorum hayır diyemiyorum köpeklere
  • senın kucuklugune ınmek gerekır
  • quote:

Olay sonrası basın açıklaması yapan minnoş

Hedo5 fan club açacaklarını ve olay gününü milli bayram ilan edeceklerini açıkladı

M/M vites'in doğru kullanımı hakk.

muhaa hocam süpersin

kedilerde bi sempati uyandırmaya başladım farkediyorum hepsi ben geçerken selam vermeye başladı ne yaptıysam artık

• Zararı catkask karşılıyormuş doğru mu ?

• senın gene ıyı benım kuşlarla var sanırımne zman bı yere arabayı bıraksam gelıp sankı başka arac yokmuş gıbı benımkının ustune .......
  • quote:

hedo5 hocam, bende köpek falan yok. Belki duymuşsunuzdur televizyonlarda, Panter Emel var. O bizim buralarda oturuyor. Çok istersen bizim buralara gel, tanıştırayım seni onunla...

hocam yok saol sen bana olgun başı boş bi köpek ayarla ben onu bi test edeyim bakalım euro ncap' den kaç yıldızla çıkacak . en iyi golden retriever çarpışıyo diyo duydum 5 yıldız alıyomuş. bana çarpan kırma bişeydi 3 yıldızda kaldı. bari şöyle 4 yıldızlı bişeye çarpsaydımda hiç olmazsa köpekte kurutlurdu ama neyse o an denk getiremedik işte

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.