Şimdi Ara

M.United takımımda hangi oyuncular oynamalı?Kararsızım, sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  M.United takımımda hangi oyuncular oynamalı?Kararsızım, sizce ?

4-4-2 oynuyorum
    Burda kararsız kaldığım oyuncular şunlar
    Defans = G.Neville - O Shea
    Orta çember içi sağ oyuncu = Fletcher - Scholes - Valancia(AMF)-Carrick

diğer oyuncular hep oynar. "Karşı takım R.Madrid ,genelde kanatlardan orta açıp genlde gol atıyor..."

Soru(?) : Normal olarak ben G.Neville ile oynarım hızlı olduğundan ,yanılıyor muyum? Bir de Oshea nin vücut özeliklerimi ne varmış heralde ne işe yararsa artık? Hangini almalıyım nedenleriyle yazarsanız sevinirm...
    Oshea nin boyu 192 G.Neville 185 farkedermi ya ? OShea olunca fazla kafa golü yemiyorum denk mi geldi?

Giggs i kesin alıyorum sol tarafa...
    Sağda Scholes yavaş gibime geliyor diğerlerine göre onun için hangini almalıyım nedenleriyle yazarsanız önerieriniz için çook teşekürler şimdiden...

M.United takımımda hangi oyuncular oynamalı?Kararsızım, sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 6 Haziran 2010; 9:37:03 >

• bence taktiğini 4-3-3 yap eğer park ve naninin wf özelliği varsa

bir kere nani kesinlikle oynayacak. adam cristiano ronaldonun aynısı, tek eksiği şut atamaması.

rooneyi tek forvet oynat rwf nani lwf park

orta sahanın da ortasına 2tane iyi top kesen oyuncu koymalısın en az. biri carrick olacak öbürüne sen karar verisin zaten. eğer maç zorluysa 3 ünü de dmf yaparsın. eğer maç ona nazaran daha kolaysa oraya amf olarak giggs olabilir iyi ara top atıcak oyuncular, belki valencia olabilir hatırlamıyorum özelliklerini.

sağ bek konusuna gelince uzun bir bekle oynamak her zaman daha iyi bence. zaten neville daha kısa ama hızlı değil oshea den. hani aralarında çok büyük hız farkı olsa belki neville tercih edilebilirdi. oshea yi tercih etmeni tavsiye ederim.
  • Puanı düşük ama Hargreaves sağ bek için ideal bana göre. Hani J.Zanetti nasıl CMF düşük gözüküyor ama iyi verim alıyorsun Hargreaves'da aynen öyle olabilir bence. FM'de ve PES'in eski serilerinde hep oynatırdım sağ kanatta. Adam DMF zaten.

Orta kesme adetin yoksa 2 tane WF ile oynat takımı çok verimli olur. CF yerine orta sahaya bir AMF eklersin arkalarına 3 CMF ya da 2 CMF 1 DMF. Sola Nani, sağa Rooney koy WF olarak. Ya da tam tersi daha verimli olabilir. Kanattan bindirir çizgiye kadar inersin AMF ya da CMF adamında yaya kadar gelir kesin zaten. İndirirsin pası atarsın golünü. Yok orta kafa gol çalışırım diyorsan Berbatov'u kesin CF yap, WF olarak Nani-Rooney, orta sahaya AMF kullanmadan 3 tane CMF ya da 2 CMF 1 DMF kullanarak oynat. Akıcı oynarsın en azından. Orta sahada baskı yersin ama iyi atak yaparsın.
  • teşekkürler yorumlarınız için Oshea yı artık ilk 11 de çkıartıcam defans tamam...4-4-2 oynıcam kesinlikle çok hızlı atak yapıo rakip durdurmak 3 orta saha zor oluo.Bir de orta sağada değşiklik olarak Carricki almayı düşünüyorum DMF olarak(normal de de böle oynar) Giggs'e de AMF vericem doğru yaparmııyım ? DAha fzla yorum bekliyorum tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 6 Haziran 2010; 20:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadakoglu

teşekkürler yorumlarınız için Oshea yı artık ilk 11 de çkıartıcam defans tamam...4-4-2 oynıcam kesinlikle çok hızlı atak yapıo rakip durdurmak 3 orta saha zor oluo.Bir de orta sağada değşiklik olarak Carricki almayı düşünüyorum DMF olarak(normal de de böle oynar) Giggs'e de AMF vericem doğru yaparmııyım ? DAha fzla yorum bekliyorum tşkler...

giggsi de cmf yapabilirsin istersen. savunmayada yardım eder. yoksa sen bilirsin amf de daha iyi oynar sanırım
  • sağ beke brownı koy ortasahada ise carrick hagreaves anderson nani valencia tek forvet rooney oyna
  • sağ beke brownu koycam son kararım savunmada bşka önerileriniz?? amf yerine cmf yapabilirim ama cmf de daha iyi oynıcak oyuncu biliomuusnuz ? fletcher çok yavaş hareketlenio topu kaptırıo hemen kullanılmıor gigsden hızlı olsa bile gigs atakçı olduğundan alıyorum kimi almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 8 Haziran 2010; 16:32:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ottoman_PoweR'ın dediği gibi Owen Hargreaves'i bekte oynat.
  • son bir sorum olcak kadrolarını falan ayarladım real madrid gib bi takımla oynadığımdaatak yaptığım kontra atak yaparak iyi gol atıo bn ise zar zor atıyorum alın tERİ :D defans anca akalıyor gol kçınılmaz yani önerilerininiz defans çizgisini gerimi çekmeliyim...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: tadakoglu

teşekkürler yorumlarınız için Oshea yı artık ilk 11 de çkıartıcam defans tamam...4-4-2 oynıcam kesinlikle çok hızlı atak yapıo rakip durdurmak 3 orta saha zor oluo.Bir de orta sağada değşiklik olarak Carricki almayı düşünüyorum DMF olarak(normal de de böle oynar) Giggs'e de AMF vericem doğru yaparmııyım ? DAha fzla yorum bekliyorum tşkler...

giggsi de cmf yapabilirsin istersen. savunmayada yardım eder. yoksa sen bilirsin amf de daha iyi oynar sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.