Şimdi Ara

M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a toplu dava açıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kendine çatlayan ekranlar, ilk ve tek. İşte inovasyon diye buna derim. M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a toplu dava açıyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

senior developerlar saatlik 30 dolar avg para kazanıyor amerikada, en baba m1 13 inc macbook 1249 dolar, tax refund, tax free eyalet gibi sürüsüyle iş de var onları hesaba katmadan 5 günlük maaş.

• Arvelo kullanıcısına yanıt
    Aman dikkat hocam o zaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim zaten bir siz haklısınız, hiç bir zaman son kullanıcı haklı değil.

Şimdi merak ediyorum acaba yeni ekran sattırmak için mi yapıyorlar bunları, sonuçta eski cihazları yavaşlatma güncellemeleri ile kullanılmaz hale getirdiğini itiraf etmiş bir şirket Apple, size neden inanalım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 11 Eylül 2021; 17:10:17 >
  • Bendekinde de dikey bir çizgi var.

• Arkadasımda oldu. Şöyle özetliyim 10 saat falan çalışmış sarjı bitince kapamış ve sabah açtığında cam patlakmış. Isınmadan oldu diye düşünüyordu ama kronik bir sorunmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı şey Huwaei veya Xiaomi 'nin cihazlarında olsa apple fanboylar konuyu basmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: th9

piyasada bu performansı veren laptop söylermisiniz, fiyatıda göz önünde bulundurun.

DSJKHFDSGBFHJDSGBHSJDDFHDSJFBKDSFDSLKFASJKDFSAKJFDSKJFDS

Aynı fiyattaki random Windows işletim sistemiyle uyumlu bir laptop.

• Bunlar zamanında siz telefon tutmayı bilmiyorsunuz dedi.
    Ipad'lerde touch'da beyazlamada olmuştu.
    Umarım müşteriye kitlemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC3FB83DB

senior developerlar saatlik 30 dolar avg para kazanıyor amerikada, en baba m1 13 inc macbook 1249 dolar, tax refund, tax free eyalet gibi sürüsüyle iş de var onları hesaba katmadan 5 günlük maaş.

Herkes uzman yazılım geliştiricisi değil.Türkiye’de de 5 günde değil saatte macbook alacak prayı kazananlar var.Ölçüt;bu ülkelerin en düşük maaşı veya halkının genelinin kazandığı aylık maaş/alım gücü olmalı.Önermeniz yanlış.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    testlere hiç baktınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Yaptığın heaplama çok saçma olmadı mı? :)

• Macbook mini M1 lerdede ekranda pembe leke sorunu var. İnceleme videolarında çok sık gördüm. Freesync kapatıp sanırım sorun düzeliyormuş. Baya sorunlu geldi bu seri.

İşlemcinin performansından kimsenin şikayeti yok ama bu durumlar can sıkıcı. Bİr sonraki versiyonda bu durumlar yaşanmaz da bu seriyi alanlar şanssız oldu baya bence.

• Sen o kadar para ver karşılığında çatlak ekran al. Gerçi bu camı çatlatanlar macbooku nasıl kullanıyordur kim bilir. Hayvan gibi üstüne mi abanıyorlar da bu hale geliyor bilinmez. Eğer küçük bir güç uygulayınca bu hale geliyorsa söyleyecek söz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C59E6AB8

Apple kadar boş beleş bir firma yok. Telefonları ayrı bilgisayarları ayrı çöp. Millet sırf gösteriş için alıyor çurük elmayı xd

Telefon çok umrumda değil ama m1 macbookların kendi alanlarında rakipleri yok şu an. Fiyatı da gayet ucuz rakibi huawei laptoplara vs. bakarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

Bir şeyi kabul ettiği yok, kabul etse dünyadaki tüm cihazları geri çağırmak garantili olsun olmasın başka model cihaz yada iade yapması gerekir. Aynı samsung batarya patlamalarında olduğu gibi. İlla hatalarını kabul etmek için elimizde patlaması mı lazım. Değişim yapması en basit olan kısmı. Apple servis uğraştırmadan değiştiriyor diyorsun, kaç tane apple servisiyle muhattap oldunuz merak ettim.

Alın size adana yetkili Zentech firmasının yorumlarından biri: "Acikcasi burdan yorumları okuyarak iphone 11 imi adana servisine gönderdim ama gercekten hayal kirikligina ugradim batarya ve donanimsal sorunlar icin gonderdigim cihaza hoparlor izgarisinda cizik oldugu icin 5200 tl para istediler berbat bi servis kesinlikle göndermeyin benim agzim yandi sizin ki yanmasın. güncelleme bu servis benim cihazımı garanti dışı bıraktı tüketici hakem heyeti kararı ile ben haklı bulundum ve cihazın değişimi yapıldı kesinlikle bu servise göndermeyin kozmetigine bakarak garanti dışı bırakıyorlar."

Ben şimdi buraya tableti verip bedava değişim mi beklemeliyim yoksa aşağıdaki resmi fiyatı mı beklemeliyim, ikinci elde sıfır gibisi 3k zaten, Bu cihazın en pahalı kısmı ekranı, ama ekranında kronik arızalı?

Apple sitesindeki garanti kapsamı dışındaki servis ücret listesindeki fiyatta bu:

iPad Pro (10,5 inç) 4.061 TL

https://support.apple.com/tr-tr/ipad/repair/service

Normlali 4bin lira parayı alırız diyorlar, müşterinin profiline göre şanslıysan garanti yoksa bile değiştirenler vardır belki ama bu bir elin parmağını geçmiyor. Sen garanti bitsin o zaman yaşayacağın deneyimleri aktarırsın bizde garanti yok.

Kronik arızalarda garanti bitse de değiştiriyorlar. Serviste bu şekilde bilgilendirdiler. Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum halihazırda garantisi biten apple ürünlerim de var servis oldukça ilgili. Ekranı gidip kendiniz kırarsanız yapacak bir şey yok. Servis önemli evet ancak birkaç istisnayı önemsememek lazım Apple bu servisleri denetlediği için kaliteyi koruyabiliyor diğer servisler gibi değil. Şimdiye kadarki tek olumlu servis deneyimim apple oldu diğerlerinde hep para kitlemeye çalıştılar. Ayrıntılı yazmıştım zaten

Tesadüf değildir diye düşünüyorum yukarıda bir arkadaş da aynısını yazmış zaten. Ortalamaya bakarsak apple servisi 8/10 ise diğer markalar 3/10 bunu net olarak söyleyebilirim. Daha önce iphone 6’nın sessize alma click’i takılıyor diye de telefonu değiştirmişlerdi. Hiç sıkıntı yaşamadım apple servisi ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolog2010

DSJKHFDSGBFHJDSGBHSJDDFHDSJFBKDSFDSLKFASJKDFSAKJFDSKJFDS

Aynı fiyattaki random Windows işletim sistemiyle uyumlu bir laptop.

Alıntıları Göster

Buyrun piyasadaki ultrabooklardaki en iyi i7 işlemci (2021 model) ile 2020 model M1 kıyaslaması. Bu sonuçlar fansız macbook air’da. Fanlı macbook pro çok daha iyi sonuç veriyor. Ben de windows pc kullanıyorum ancak bir mühendis olarak M1 işlemciye hayran kaldım. Intel ancak Amd ile uğraşsın apple ikisini de solladı geçti işlemcide.

M1 MacBook sahipleri ekran çatlakları için Apple'a toplu dava açıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.