Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 M2 Air Sıfıra yakın ayarda Satın Al 9 Nisan 2023 12:33 1 1 M2 Air Sıfıra yakın ayarda Merhabalar, Ekim sonunda mediamrkt den alındı garantisi faturası kutusu tüm aksesularları durmakta evde bir m2 air daha olduğu için şarj aletini falan hiç kullanmadım, kendisini de çok kullanmadım alışamadığım için satıyorum evdeki diğer airin fotoğrafını da ekledim renk siyah isteyene onu da verebilirim ama garantisi daha az ve aktif kullanıldı eşim tarafından, gene de tertemiz denebilir. Yanında hoş bir kılıf da hediye edeceğim.Windows laptop ile takas mantıklı bir takas düşünebilirim.Pazarlık kesinlikle yapmıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Meta quest 3 512gb Ekran arızalı 4080 gpu Asus laptop uyguna [SATILDI] Nintendo Switch CFW 512+256gb