Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxyGeNMasKeSi

TURKEY Loncasına Herkesi Bekleriz

Hangi bayraksınız? ve hangi karakter açiyim?
  • Bende bi geliyim sararsa devam ederiz 2. Köydemi takılıyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi bayrak aynen 2. köyde takılıyoz kolay bulursun zaten bi türk bul diğerlerini de bulmuş olursun :)

• şuan indiriyorum beyler her şey klasik mt2 gibi mi ? kasılma felan..

bu arada hangi sw de acayım
  • En geç 15 güne bir arkadaşımla geliyorum oyuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 2 tane karanlil kure bir tane atesli ok ve bir tane at madalyonu var ne kadar eder.
    Edit:Paraya ihtiyacim var ancak ihtiyaci olana verebilirim.Sizin de bana yardiminz dokunur elbet bi ara :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLnino -- 7 Haziran 2014; 15:53:10 >
  • Niye dhci dhciye bir sey satiyor gidin gavurdan para alin döviz girsin dhye

• 3M Para + 2 Madalyon+ 30 Bk İle Yardıma Hazırım.İhtiyacı Olan Pm

Nİck : OxyGeNe
  • 200k para +4 madalyonda benden
  • Arkadaşlar simdi indiriyorum bende. Jadede 75lv nınjam falan vardı 2.5sene once bırakmıstım sımdı tekrar basladım ukda biraz oynadım 30lv oldumda pek insan yok orda bu konuyu gordum gelıyorum Mavi bayrağa : )
  • Selamlar, bu konu için burdayım şimdi. Ben de klandayım, gelin yani ortam iyi

• Arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum dh grup olarak whatsapp grubu oluşturalım.
    @.PAINKILLER@ucanoflu
  • Güzel fikir watsapp uygun görürseniz ben kurabilirim :) numarasını pm atanı eklerim

GÜNÜN RAPORU :)
    3 at madalyonu
    4 dolunay(biri 26 ort) düşürüldü :D

bu arada iyi akşamlar :)
  • Arkadaslar yer varsa bende ındırıyorum

• SS Atabilecekler bir atsın durumları görelim

• Bu konuyu açtığım zaman çok sayıda insan 3-5 level olup bıraktı bende bıraktım şimdi bu kadar kişi başladı kendimi çok zor tutuyorum ama başlamama kararı aldım ne yazık ki ayrıca yaptığım charda pek iyi değildi bir kerede kazıklanınca ne param kaldı nede itemim türkler iyidir hoşturda fazla güvenmeyin herkese bu bir yaşanmışlık tecrübesidir. serverde gm cok ılgılı hareketlerinize çok dikkat edın ucuzda bıseyler satmayın ve size tavsıyem sureklı bk alıp bk satın saat bası 2-3 tane normal fıyatından 100k 200 k ucuza bulabılırsınız buda sıze saatte 300-400 k para kazandırır 3-4 saat yapsanız 3-4 saat kasılsanız size 1-2 haftada sağlam bı ıtem seklı yapmanızda faydalı olur he ben metın kesıcem dıyosanız 5 dk dada 1m lık bk dusebılır 1 saattede dusmeyebılır her turlu bı rısk var yanı arkadaslar benden sıze tavsıye olsun bunlarda neyse sımdılık bu kadar

• Arkadaslar oyundaki adim FoRwin bedensel savasci actim para kasmak icin.Ancak aklima takilan sey su an 21 lv im kasmaya devam etsem mi yoksa savas metni ve siyah metin keserken gelen exp yi loncaya mi yatirayim.Yardimci olursaniz sevinirim cunku cok tecrubeli degilim oyunda.

• Arkadaslar oyundaki adim FoRwin bedensel savasci actim para kasmak icin.Ancak aklima takilan sey su an 21 lv im kasmaya devam etsem mi yoksa savas metni ve siyah metin keserken gelen exp yi loncaya mi yatirayim.Yardimci olursaniz sevinirim cunku cok tecrubeli degilim oyunda.

• Dü$ük levelde farmi yakla$ık 3 çar dolusu bk ile yaptım yalnız a$ırı gereksiz bklar çıktığı gibi önemli bklar da çıkabiliyor yani tamamen $ans i$i.Sana bağlı.Benim fikrimi soracak olursan farm çarın sağlam olmalı ve çok ihtimalli olmalı yani hem bk hem ta$ dü$me olasılığı olmalı.Bu yüzden 35 olup atını zırhlayıp 25-30-35-40-45 level metinlere hükmedebilirsin böylece piyasa elinin altında olmu$ olur.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.