Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 lw altı item verebilecek varmı? Savaşçıyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz dediğiniz bkları herkes arasında paylaşsın ittifak sadece buraya ait olsun ve aramızdaki ticareti geliştirelim arkadaslar bırbırımızden para kazanma amacımız olmazsa gelişiriz yani görevler olsun birşey arama olsun aramızdakı ittifak cok onemlı whatsapp grubu degılde raidcall tarzı birsey iş gorebılır 1 mesajda herkese bıldırım gıdıcek sarjı az olucak ınsanların oyun esnasındada konusulabılıcek bırsey daha onemlı adam kasılırken bı elıylede yazamaz sonucta
  • ve grup olalım yani mesela şamanda olsun aramızda surada olsun ninjada olsun şamanlar healde atsın skılde herkesın bı sorumlulugu olsun aramızda pw ve sıfre paylaşımı hıc bır zaman olmasın birbirimize guvenımız olsun ama bunu soyleme sebebım keylogger olan bır bılgısayarınız olur farkında olmazsınız sızde soyulursunuz arkadasınızın charıda soyulur o bılgısayardan gırdıgınız ıcın anlatsan anlatamazsın boyle durumlar aramızda husumet yaratır eger bunu goze alanlar olursa paylaşsınlar ama buraya gelıp hırsızlık yaptı dıye tartısma veya cephe alma konusu acılmasın cıdden gereksız ve yas sevıyesı dusuk olur herkse ıyı oyunlar dılıyorum suanda oyunda olanlar varsa oyunda ortak bır bırlesme alanıda yapabılırız orada toplanırız ortak bır yere pazar acarız falan bunlar hep bırlktelıgımızı sımgeler ve oyunda bı durus yapmamızda yardımcı olur bu kadar kısı bırlıtke ıyı adımlar atabılırız..
  • Bu arada cok konustum ama bende oyunda oluyorum genelde isim: KILICASLAN 32 level surayım kasmıyorum kasılmak zor oluyor artık tıcaret ve bk okuyorum
  • Herkes mavi bayrakta mı açıyor çarını?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Oh $anssizmi$sin yaparsin onlarla 1m daha ama daha cok metin kesmek lazim

Zen fasulyesi para ediyor mu? Ediyorsa ne kadar eder? Bakmadigim pazar kalmadi yok hicbirinde zen :D

• lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:13:10 >
  • ucanoflu kullanıcısına yanıt
    Size kesinlikle ve bir o kadar şiddetle katılıyorum whatsapp la olacak iş değil şahsen benim akıllı bir telefonum yok ve eminim ki olmayan daha arkadaşlarımızda vardır.

Bunun için geç kalınmış bile olsa artık bir Raidcall odası kurması fikrini tüm başlık adına gerçekleştirdim.

Raidcall odamız kurulmuştur.

Raidcall ipmiz : 8296255 dir.

Hepinizi bekliyoruz.

Eğer ki kullanmasını bilmeyenler var ise aramızda cani gönülden destek oluruz.

Lütfen katılımlarınızı eksik etmeyin.

• Karankula98 kullanıcısına yanıt
    Küstün sandım geri dönmü$sün sevindim
  • Zen $u ana kadar gördüğüm en acayip fiyat skalası olan item.İnan bana zaruri ise 1.5kk dahi olsa alıyorlar.Ama bu aralar millet 500k bandında geziyor.Maksimum 800'den yine satarsın sana kalmı$
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim ne demek küsmek olur mu hiç :)
    Çalıştığım otelde kolumu kırmıştım pek giremiyordum ağrı sebebi ile ama şu an daha iyi oldğum için geri döndüm. @.PAINKILLER
  • Merhabalar Türk serverinde oynamak isterseniz size şu linkteki hesabı 60 tlye satiyim ama önce iyice okuyun en ince ayrıntısına kadar

http://www.turkmmo.com/...i-bitik-skilleri-g.html

altındaki yazılara kadar okuyun
  • Evet bilmeyen arkadaşlar için küçük bir önizlenim olsun bu odadaki burakkut Painkiller diğeride benim.

Umarım katılımlarımız yüksek olur ki halkamız sağlam olsun.

Tekrar diyelim Raidcall ipmiz : 8296255
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karankula98

Evet bilmeyen arkadaşlar için küçük bir önizlenim olsun bu odadaki burakkut Painkiller diğeride benim.

Umarım katılımlarımız yüksek olur ki halkamız sağlam olsun.

Tekrar diyelim Raidcall ipmiz : 8296255
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Ts gibi mi bu ?

• Aynen öyle Teamspeak tarzında fakar artı yanı tamamen ücretsiz olması ve aslında daha pratik :) Yani mutalaka denemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Zen $u ana kadar gördüğüm en acayip fiyat skalası olan item.İnan bana zaruri ise 1.5kk dahi olsa alıyorlar.Ama bu aralar millet 500k bandında geziyor.Maksimum 800'den yine satarsın sana kalmı$

Ş leri niye dolar işaretiyle yazıyorsun zenginmisin yoksa farkirmisin anlayamadım

hoş gözükmüyorlar
  • M2-tr de emek yaparak full edit çar yapmışlığım normal metin 2 nin ilk zamanlarında 58 e kadar bedensel savaşçı çarım vardı ama uzun zamandır oynamıyorum eğer ortam güzelse bende başlarım hemde başlarsam tam başlarım sağlam bir çar çıkar meydana ama piyasa Türk deki gibiyse hiç başlamayım.
  • Karankula98 kullanıcısına yanıt
    Guzel dusunmusun helal sana, bende bugun indirdim uzun sure aradan sonra simdi 5 saat sonra bi sinava giricem onun sonucuna gore ya tamam yada devam dicem ne yazikki pekte umudum yok

• 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    Klavyede Ş yok :))
  • indi birazdan başlıyacağım mavi köy olucam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.