Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nıckım LeSeDE TURKEY ın lıderıyım bılenler bılır loncaya gelın dh olarak burdayız yardımlasma var

• Rc ıcın ıllaha konusmak lazımmı bu arada guıldıme beklerım... Yardım ederım

• Rc nıze gırmek ısterum su an ısteyım bu gece 2 gıbı gırerım kasılmak ısteyen arkadaslar eklesın ıtemlerım efsunlu kasarım ısteyenı bu arada dedıgım gıbı raıdcall ıp ınze gelmek ısterım turkey guıld ıne beklerım

• Gece 2 de oyundan LeSeDe ye pm atın kasarım

• DH'yi temsil ettiği savunulan TURKEY loncası incici kaynıyo girmeyin derim ben.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:14:18 >
  • Akıl yasta degıldır kardesım

• Ikıncısı ıncıcıler loncadan ayrıldı ısteyen gelır zorlamıom kımseyı ama yardımlarımı lonca uyelerım bılıyor

• ARkadaslar bana 17 yasında dıyen arkadasımız oyunda dolunayımı ıstedı 31 ort yarı ınsanlı taslıydı ve vermeyınce kufur etmeye basladı ve hırsız dıyor bır cok turk.

• Nıckını unuttum hatta onuda soymuslar ottoman kasuraa ben sen aramız ıyı oldugu gunlerı ne cabuk unuttun sana tıger plate 8 9 da kılıc vermıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: selamgenşler

selamlar, açıklamaya gerek yok sadece bi resim atayım dedim incicilere laf yapanları gördüm... en azından lise öğrencisi değiliz :)

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Önceki mesajlarıda göstersene arkadan sövmek adamlık dimi ?

• Oxıgene 1.cısı aksam gırebılırmıısn yanı sabaha kaadr 2.cısıde ısteyen gelır loncaya dh de olupta can cıger dostlarım var everthıng oxıgene vs

• Öncelikle söyliyim Ottoman Kardesim haklisin inci kaynıyor.Volkanada (LESEDE) dedim incileri atmasan ben cıkacagım die.DH adına lonca kurulursa gelebilirim.Moderatör Piper Var Onla Konustuk 30-35 Dakika Ve Kısacası Kendimizden Nefret Ettirmeyi Başarmışız.İncidekilerin loncaya alınmamasını bizzat istemistim.Ama Yinede Herkese İyi Oyunlar.Yardıma İhtiyacı Olana Yardim Edebilirim.
  • Vaay on numara u donusu yaptın kardesım bana pm atma bır daha

• lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:15:10 >
  • Tamam ozur dılerım ama yınede ıncıcılerı attım loncada 13 kısı kaldı ottoman

• quote:

Orijinalden alıntı: selamgenşler

lokum
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:15:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.