Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben orda öfke master yapılmaz dedigimde hepiniz bana karsi cıkıp pm den söven ben degildim ? Nie fotografini alayimki.Kendi arkadasimi banlatayim.Farkli dusunenlerde varmis eyw.Orda dedimki bence öfke master yapılmaz die girdim.Sen yok su böyle oynamayı bilmiorsun.Keske o kufurleri ss alsaydım
  • Sunu belırteyım loncada hıc bır InCıcı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2Sg M kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:15:41 >
  • O yardımların senin ettigini bilseydim emin ol hicbirini almazdım.Gel nerdesin hepsini geri vercem
  • Bir kaç arkadaş sormuş Raidcall ipmiz 8296255 dir.

Ayrıca herkezin raidde micle konuşmasına gerek yok size kalmış.

Ve lonca konusunda Painkiller'e katılıyorum artık Dh adına ayrı bir lonca açmanın zamanı geldi
  • lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:15:58 >
  • Ben loncamıı kapatmam

• Kardesim bare diorsun arkasında dur.Bu arada bana bebe diorsunda o attıgın mesajlardaki ergen ergen yazılar ??

İsYanqAr VeleD yazan ben degildim
  • lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:16:15 >
  • Bilen bilir sadece kendi entrylerinizde ip adresi gozukur. Buyrun

• Ne yapıyoruz ben loncamı kapatmayacagım dh den ısteyen gelır 49 levelım skıller m6 m5 ıtemler 5 efsunlu yardım ettıklerım bılıor

• Ilk defa sana katıldım

Ya zaten luzumsuz bir konu birde arap saçı gibi herkes işin içinde konuşmayayım diyorum ama sinir ediyorsunuz insanı kapatma lan loncanı kapatma terbiyesiz.Evet lan kullandım çünki burada bir takım oluşturlmaya çalışılıyor insanlar arasındaki bağlar yenilenmeye çalışılıyor sen çıkmış ben kapatmam loncamı diyorsun.Gerek haklı gerek haksız ol yeri ve zamanı mı şuan neyse gerçekten seviye yok oluyor.
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:16:44 >
  • Metcezır senın tarafındayım kardesım

• Arkadaşlar oyunda adım SHQER eklemek isteyen arkadaşlar ekleyebilir
  • Şimdi siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz ben loncayı kapatalım demedim bir kere anlama ve yorumlama yetiniz oldukça düşük ben buradaki olaylara verilen -ben loncamı kapatmam gelen gelsin dh den - lafına kızıyorum ne demek gelen gelsin yok öyle bir şey biz burada bu konuda bir işe kalkışmızsak eğer ortak hareket etmeliyiz.
    Eğer ki burada bölünmelere kişisel yaklaşırsak yok ben kapatmam yok ben sana katılıyorum işlerine girişirsek afedersiniz ama hiç bir halt olmaz.
    Ayrıca şurada 2 günlük forum kullanıcıları gelip başlığı sahiplenmiyorlarmı sinir oluyorum.Ha sahiplenin evet herkes için eşit durumda ama yok işte efendim ben haklıyım sen haksızsın muhabbetleri burada olmaz olamaz .
    Şimdi gidin paşa paşa oyununuzu oynayın kimseyi germeyin daha fazla postmassege özelliğini kullanın burası kavga etme yeri değil birleşme yeridir.
  • Dh ye yakışır bir lonca ve arkadaşımızında bahsettiği gibi bizim pazarlarımız toplanma yerlerimiz farklı olsun farkımızı ortaya koyalım ben bu oyuna sırf birlik beraberlik olur eğleniriz diye geldim yoksa metini bırakalı yıllar oluyor işten geldiğimde fırsat oldukça giriyorum herkese bol eğlenceler..
  • Karankula98 kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:16:57 >
    Be insafsız bana hala loncam deme senin loncam dediğin yerde kişilisiz karektersiz zeka yaşı oldukça düşük insanlar barınıyor aklı olan zaten kalmaz o loncada Gm Shinya ile görüştüğümde Türk arkadaşların oldukça asabi ve saygısız çok göze batıyorsunuz local ip sınırlaması bile yapılabilir dedi bunu araplara uygulamışlar yani uyduruyorsun deme bana
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.