Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karankula98

Şimdi siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz ben loncayı kapatalım demedim bir kere anlama ve yorumlama yetiniz oldukça düşük ben buradaki olaylara verilen -ben loncamı kapatmam gelen gelsin dh den - lafına kızıyorum ne demek gelen gelsin yok öyle bir şey biz burada bu konuda bir işe kalkışmızsak eğer ortak hareket etmeliyiz.
    Eğer ki burada bölünmelere kişisel yaklaşırsak yok ben kapatmam yok ben sana katılıyorum işlerine girişirsek afedersiniz ama hiç bir halt olmaz.
    Ayrıca şurada 2 günlük forum kullanıcıları gelip başlığı sahiplenmiyorlarmı sinir oluyorum.Ha sahiplenin evet herkes için eşit durumda ama yok işte efendim ben haklıyım sen haksızsın muhabbetleri burada olmaz olamaz .
    Şimdi gidin paşa paşa oyununuzu oynayın kimseyi germeyin daha fazla postmassege özelliğini kullanın burası kavga etme yeri değil birleşme yeridir.

Katılıyorum herkes metin2 yi bırakma ve nefret etme sebebidir bu tür seviyesizce kavgalar umarım birlik ve beraberlik içinde devam eder gerçekten metin2 de sağlam dostluklar olduğu zaman oyunun gerçek tadına ulaşabilirsiniz.

• selamgenşler S kullanıcısına yanıt
    Banane aylardır açık olan loncasından ben oyunuma oyun arkadaşıma benimsediğim forumuma bakarım.
    Eğer ki ortada bir aykırı durum var ise tepkimi ortaya koyarım.
    Eğer sen karşındakini leveline göre değerlendiriyorsan burayı terk edebilirsin tutan yok.
  • Karankula98 kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar basliyimmi bende durumlar nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

arkadaslar basliyimmi bende durumlar nasil

Her şey güzeldi inciciler içine etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

quote:

+1
  • lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:17:33 >
  • Ba$lasin sikinti olmaz incicileri tanirim birakirlar toplum onlara karsi tepkilerini ortaya koyunca/tutunamayinca.

• quote:

quote:

naptılar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubey777

quote:

quote:

+1

+2 Kesinlikle haklı ama incicileri muhattap almazsan yinede güzel
  • selamgenşler S kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaşım sana altın semer vuramam ben boş yere getir daha incicileri az getirdin biraz daha getir ki tamamen içine neyse tamam.
  • Ayrica $ahsi fikrim Donanim Haber'i temsil eden yeni bir lonca kurulmasi yönünde.0'dan ba$lamak zor olmaz cünkü carlarimizin yükselmesi sonucu (farm sonucu yatirilan explerle) hem loncanin yükselmesi kolay olur hem de 'loncanin iyisi geride biraktigi günle alakalidir' tezini Dh olarak yikmi$ oluruz.Vakit birlik olma vaktidir.Gecmiste yapilan sözde kar$iliksiz eylemleri güncele uyarlayarak daha dogrusu temcit pilavi hesabi tekrar tekrar pi$irerek öne koyarak hem mesaj kirliligi yapmis oluruz hem de cok degerli Dh üyelerini kutuplastirmis oluruz.Lütfen bu üsluptan vazgecelim, seviyeyi yükseltelim ve oyunumuza konsantre olalim, rica ediyorum.

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum burada ama pek olumlu bakanı henüz göremedim.
    Artık birinin kurması lazım bu loncayı benim şahsi kanaatim eğer senin levelin yetiyorsa kurmaya senin kurmandır.
    Çünki forumda gördüğüm hem ilgili hemde düşünceleri olgun birisin açıkca.
  • ts adresi vereyim gelin bütün oynayanlar burda takılsın PM YOLUYLA İP ATIYORUM.
  • kemo0o kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:17:57 >
  • İndiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamgenşler

Kardesim o ox eventini diyorsun. Hava bk vermistin. Tam soyuldugum zamana denk geliyor o. Sonrasinda lumine nickli koray kardesim oyunu birakinca itemleri bana verdi. Dedigim gibi aciklayamayacagim hicbirseyi yapmam. Bu arada senin lys calismalari neasil gidiyor

Beyler bu adamı ciddiye almayın sakın.Kendisi yalancıdır.
  • kemo0o kullanıcısına yanıt
    Daha yazmam diye söyleyip 5 dk sonra buraya damlamasından zaten belli oluyor yalancı olduğu :) +1
  • Karankula98 kullanıcısına yanıt
    lokum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamgenşler -- 5 Ekim 2014; 21:18:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.