Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lodz

Painkiller nicknameli arkadaş buraları bırakıp pvp server olan wom2 (World of metin2) serverine geçince buralarda pek hayat kalmamış.Ben oyunu uzun zaman önce bırakıp gitmiştim.Benim zamanımda oyunda az ve öz kişiler vardı.Çok kolay kasılıyor ve item yapıyordsuk ama oynayacak yardım edicek

Herkes facebook grubunda takılıyor hocam artık genelde.
  • Takvimde birthday felan yaziyor o ne beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buraya bakıp konu ölmüş kimse oynamıyor diye düşünmeyin, şuan platform olarak facebook a kaymış durumda çoğunluk, facebook grubu ve sayfası aktif olarak kullanılıyor fakat bazılarımızın haberi olmayabilir, tekrar hatırlatayım dedim

https://www.facebook.com/groups/Metin2SGTurkiye/ ---------> grup
    https://www.facebook.com/metin2sgtr/ ---------> sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 15 Mart 2016; 9:33:39 >

• Konuda yetim gibi kaldı ama facebook daha iyi oldu ence arkadaşlar :)
  • Lodz L kullanıcısına yanıt
    singapurda degilim ama painkiller wom2 yi birakali aylar oldu...

• Bilmiyordum.Bilgi için teşekkürler.

Aklıma gelmişken oynayan arkadaşları uyarayım.
    Oyunu oyun gibi oynayın hırs yapıp en iyi ben olucam diye saatlerinizi heba etmeyin.
    Okulunuzu işinizi ailenizi ihmal etmeyin.
  • Arkadaşlar Metin2SG nin Official Facebook sayfası açıldı
    Link:[Tıkla]
  • Hep bir boşluğum olur sanıyorsun ama olmuyor vize bitiyor final başlıyor. Dönem bitiyor diğer dönem başlıyor. Arada 20 gün boşun oluyor onda da dizilere filmlere bişeylere bişeylere sarıyorsun. Yoksa halen her cevaplanan mesajlarda gördüğümde canım çekiyor. Ne bir pvp server ne de normal metin 2 ortada duran hakkatten zevkli bir server. Oyuncusu az ama yine de benim gibi pvp savaş umurunda olmayanlar için gayet yeterli sayıda oyuncu var.

Keşke okul derdi olmasada oynayabilsek. Cs-go wot blitz dizi film alışkanlıklarım yüksek olunca bulduğum kısa zamanı da buraya veresim gelmiyor. Ama yazın belki başlarım. Hem bu sefer serverı bildiğim için daha aklı başında oynarım.

Özledim yav. Keşke zaman makinem olsa da zamanı -0 sene geriye alabilsem.

• Hocam illaki sürekli zaman ayoracaksın diye bir olay yok, bir büyülü keskinilik sura aç , onu 55 yapıp balık tutup unun itemlerini alırsın sabit kalırsın o levelde oyunun zevkine oynarsın, hem eventlerdede parayı kırarsın bu sayede :)
  • Buralar boş kalmış diye yazayım bari dedim, zaten foruma yazmaktan vazgeçme nedenim ortadan kalktığı için biraz burayla ilgilenmek lazım diye düşündüm.

Arkadaşlar oyun oldukça güncel fakat oyun için forum yerine başka platformlarda yazışıyoruz. Oyunda sorularınız için DemiHuman loncasından birine yazabilirsiniz veya direk bana ulaşabilirsiniz. Nick: Elanil

• Elanil is the best alayina rest

• arkadaş şu konuyu uplamayın görüp canım çekiyor lanet olsun grafik mrafik her şey yerlerde ama sevdiğimiz bir kaç oyundan biri
  • Aşkın gözü kördür Quintus :D

@Atsız Kovboy Eyvallah :D baktım konuyu sahipsiz bırakmışlar bi gelip yazayım dedim, nasılsın iyisin inşallah

• Sukur kardesim benim idare ediyoruz dur yazayim sana :D

• Arkadaşlar online durumu nasıl? Ona göre 2-3 arkadaş başlamayı düşünüyoruz biz de

EDIT: RayFlux ile başladık oyuna arkadaşlar. Droplar çok güzel, insanlar da gayet cömert tanımadıgımız kişilerin bize item verdiği oldu. Mavi bayrakayız nicklerimiz FRATRIA ve DConaa. Oynayanlar varsa haberleşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the real komp -- 17 Mayıs 2016; 3:23:25 >
  • the real komp T kullanıcısına yanıt
    bende oynuyorum mavi bayrak hocam, hoşgeldiniz

• Lanet olsun dayanamadım yine. Hadi bakalım başladım tekrar. Uzun soluklu olur umarım bu kez. Ancak server bayağı boş belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Lanet olsun dayanamadım yine. Hadi bakalım başladım tekrar. Uzun soluklu olur umarım bu kez. Ancak server bayağı boş belirteyim.

hocam bu swnin özelliği nedir

• von Goethe kullanıcısına yanıt
    Oyuncu yok geriye kalan her şey var. Oyuncusu olsa inanılmaz güzel sw ama işte oyuncu çok çok çok az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu azsa oynanmaz ya yazın yine baslicam gibi ben de ama trde baslarim o zaman

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.