Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun oynamayarak eski hesabımdaki irkaç şeyi satıp balık falan tutarak 3.2m para biriktirdim. 2. köyde metin kesmeme yetecek bir çar açacam. çarı kaç levelde tutayım maksat metinlerden eşya düşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

oyun oynamayarak eski hesabımdaki irkaç şeyi satıp balık falan tutarak 3.2m para biriktirdim. 2. köyde metin kesmeme yetecek bir çar açacam. çarı kaç levelde tutayım maksat metinlerden eşya düşsün.

2. köy diyosan 35 lvl olmalı hocam en fazla
  • NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Para 12m oldu. Biraz daha artsın 2.köy için dizerim çarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 22 Mayıs 2016; 1:17:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Tamamdır. Para 12m oldu. Biraz daha artsın 2.köy için dizerim çarı.

nick ne hocam ?
    RonnieJamesDio ama stok exp yüzüğününyanlışlıkla taktığım için silip aynı nickle yine açacam büyük ihtimal. Normal yüzükler beraber takılmıyor diye biliyorum çünkü.

• Sa bro bu aralar Tr ye sıfırdan başlamayı dusunuyordum daha sonra singapurdan haberdar oldum oynamaya baslamayi dusunuyorum birkac gune acaba oyun durumu su an nasil ? Baslamali miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uggrr555

Sa bro bu aralar Tr ye sıfırdan başlamayı dusunuyordum daha sonra singapurdan haberdar oldum oynamaya baslamayi dusunuyorum birkac gune acaba oyun durumu su an nasil ? Baslamali miyim ?

Singapura güzel server, tr karadenizden birz daha tenha sadece
  • Buradaki düzenli oyuncuların çoğunluğu oyunu bıraktı veya wom2ye geçti sanırım. Ben de bir müddet ara vermiştim, en iyisi womdaki hesabımla ufaktan devam edeyim.
  • selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni baslayan oyunculara hic cazip gelmiyor artik singapur cunku sifirdan bir seyleri basarmak eskisine gore cok cok zor. Bunun nedeni de oyuncu kitlesinin degismis olmasi bence. En basitinden map2'yi ele alirsak, insanlar kendi hallerinde farm yapabiliyorlardi eskiden. Ama artik yapamiyorlar cunku itemlerine vs demi bonusu getiren farmerlar onune geleni kesip metinden cikanlari aliyorlar. Ben orada farm yaptigim donemlerde neredeyse hic boyle bir sey yoktu. Hatta serverdaki ilk gunlerimde agzim acik oynuyordum 'vay be, medeni insanlar' diyordum. Eskiden ayni anda metni bulunca 'buyur bro sen al' diyen insanlarin yerine hem metne hem rakibe saldiranlar geldi.

Bu sadece bir ornek. Oyunun baslangicinda cesitli yerlerde boyle acimasizliklar var zayif oyuncuya karsi. Seviye yukseldikce saygi biraz artiyor ama dedigim gibi sifirdan baslayan biri en yuksek levellara bakip, ben bunlara yetisemem diyip birakip gidiyor daha kolay pvplere, bana kalirsa durum boyle.

Bize ne a..... derseniz de eyvallah tabi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_yrk

Yeni baslayan oyunculara hic cazip gelmiyor artik singapur cunku sifirdan bir seyleri basarmak eskisine gore cok cok zor. Bunun nedeni de oyuncu kitlesinin degismis olmasi bence. En basitinden map2'yi ele alirsak, insanlar kendi hallerinde farm yapabiliyorlardi eskiden. Ama artik yapamiyorlar cunku itemlerine vs demi bonusu getiren farmerlar onune geleni kesip metinden cikanlari aliyorlar. Ben orada farm yaptigim donemlerde neredeyse hic boyle bir sey yoktu. Hatta serverdaki ilk gunlerimde agzim acik oynuyordum 'vay be, medeni insanlar' diyordum. Eskiden ayni anda metni bulunca 'buyur bro sen al' diyen insanlarin yerine hem metne hem rakibe saldiranlar geldi.

Bu sadece bir ornek. Oyunun baslangicinda cesitli yerlerde boyle acimasizliklar var zayif oyuncuya karsi. Seviye yukseldikce saygi biraz artiyor ama dedigim gibi sifirdan baslayan biri en yuksek levellara bakip, ben bunlara yetisemem diyip birakip gidiyor daha kolay pvplere, bana kalirsa durum boyle.

Bize ne a..... derseniz de eyvallah tabi :)

Çok haklısınız hocam, zamanında yapılan dengesiz eventlerin cezasını çekiyor bence singapore,mesela ben ilk günümde çikolata ve gül eventine denkgelmiştim, 300 küsür kastım 3 günde, ve çok iyi bir noktadan başlamış oldum, benden 3 gün sonra giren elemanlar pot parası bulamadılar ne acıdırki..İşin özeti bu ,bizden önce oynayanlara dahada fazlası verilmiş,mesela 4. veya 5. yıldönümü sandığı dropları o kadar yüksekmişki, 2 yıldan beri sat sat bştşremeyen adamlar vardı,tanesi 3-5 kk ya boru değil..

2 yılda nasıl bitirememişler yahu ? Niye bu neydi ?

• Hocam yine de başlamayı düşünüyorum çok uzun yıllar oldu nostalji yapacağım biraz İndirdim oyunu yardımcı olur musunuz ?

• Tabiki hocam, istediğinizi sorabilirsiniz forumdan ve özelden
  • Bence direk world of metin2 ye baslasin baslayan bu server bitik

• Hey gidi hey.ben oynarken eventler sayesinde para da itemde kasmak aşırı kolaydı.şimdi ne alemde bilmiyorum.

Not:1.5-2 yıl önce oynuyordum.

• m2SG den geriye kalan tekşey M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
  • mhmmd.ozkan kullanıcısına yanıt
    Herkes birakti brnim gibi sg yi galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.ozkan

m2SG den geriye kalan tekşey M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

leeeeeen norman reedus sen misin? kim bu lavuk diyordum

• deli_yrk D kullanıcısına yanıt
    haha kim bu ...rak demiş olmayasın
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.