Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende günde 1-2 saat oynamak için m2 arıyorum ama pvp'lerden bıktım. Bu singapur güzel sanırım. Peki wom2 ne oluyor pvp mi ?
  • arkadaşlar staj vs. oyunu zaten çok fazla oynayamıyorum, zamanında da hevesimi almıştım haftada bir kaç kez giriyorum hesaba.

steamda güzel indirimler var bir kaç almak istediğim oyun var metin2 hesabımdaki parayı almak isteyen olursa parayla satmak istiyorum 350m para var, ilgilenen olursa forumda pek aktif olamıyorum metin2 sg facebook grubuna yazabilir cevap veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Skywalker Dude -- 30 Haziran 2016; 16:50:27 >
  • Beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli_yrk D kullanıcısına yanıt
    Oynuyo musun hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet :D

• oynayan var mı
  • microlap kullanıcısına yanıt
    var aga. yeni mi basladin?

• Beyler?

• Aslinda 2.5 senelik konuda tam anlamiyla ekip olunamamasi cok da anormal degil. Burda Xksenon ya da buna benzer nickli bir uye vardi. Bu kisi oyunu daha onceden oynayip ara vermisti. O zamanlar real money trade legal oldugu icin dondugunde bu oyunu birakip charlarini ve itemlerini satmak istedi. Ama real trade artik illegaldi. Bundan habersiz olan ksenon resmi forumun turkce kismina satis konusunu acti detaylari yazdi ve kendisiyle kontak kuracak talipleri beklemeye koyuldu. Fakat o da ne eline moderatorluk yetkisi gecmis birtakim ergenler ksenon u ivedilikle report ettiler. Tabii diktator Shedew yonetiminin de canina minnettir. Tetige basarlar ve ksenon u harcarlar. Ksenon o kadar naiftir ki itiraz bile etmez. Sadece buraya gelip "forumda bir arkadas uyarmisti ama konuyu silemedim olan oldu" der. O arkadas deli yurektir. Deli yurek ksenon a bu capulcularin gercek yuzunu anlatma firsati bulamadan ksenon harcanmistir. Sozde emek hirsizlarinin bir numarali dusmanlari olan bu tayfa aslinda ne kadar samimiyetsiz ve icten pazarlikli olduklarini ifsa etmislerdir.

• Gunlerden bir gun deli yurek depo onunde klaudia ile konusmaktadir. Klaudianin yarin isi vardir ve erken yatar. Deli yurek etrafina bakar ve reisi gorur. Reis her zamanki gibi koordinatinda takilmaktadir. Klasik s.a a.s den sonra reis kaybolur. Deli yurek etrafina bakar ve ben de yatayim bari der. O sirada levelina yakin bir savasci gorur ve onu gozune kestirir. "ben bunu yerim" dusuncesiyle meydan okur ona. Ama savasci pek yamandir. Osmanli tokadi spirit strike i caktigi gibi deli yurek i yere serer. "full hp" yazar. Deli yurek, o yaman savascinin reis oldugunu sonradan ogrenecektir.

• Aslinda goze kestirilen deli yurektir. Reis, onu egitmeye ve ondan uzman bir katil yaratmaya karar vermistir.

O gunden sonra reis ve deli yurek cok yakin olurlar. Her gun kirmizi kralliga gidip atis talimi yaparlar. Bos vakitlerinde bitkiler toplayip buyuk savaslar icin iksirler hazirlarlar. Deli yurek metin tasi avciligini da birakmayip kendine yeni savas aletleri almayi ihmal etmemektedir. Esasinda deli yurek, sonunda aradigim yol arkadasini buldum hem de benden tecrubeli kafasindadir.

Olaylar gelisir.

• Gunler haftalari haftalar aylari kovalar. Deli yurek reis himayesinde samuray olma yolundadir. Orumcek zindaninda birbirlerini kollarlar. Sirt sirta farm yaparlar. Koy meydaninda bir sikinti olusmasi halinde sivil halka yardimci olurlar. Bu savas dovus olaylar bir yana birbirlerine ozel hayatlarini acarlar.

Reisin derin baglantilari vardir. Reis olmak kolay degildir. Herkese hukmeder. Yeri gelir sanayiden ustalari kamyona doldurur koy bile basar. Ama ganimet almaz. Merhametlidir.

• Reisin elinin altinda has adamlari vardir. Onlar da en az reis kadar reistir ama reis en reistir. Deli yurek, bu az reislerle de iyi anlasmaktadir. Deli yurek dusmanlariyla bile iyi anlasmaktadir. Onurlu dusmani gozunden tanir. Samimiyetsiz dosttan daha iyi oldugunu bilir.

Bir gun, cok onemli ve degerli bir gun, kim var kim yok farm a giderler. Haritalar dopdolu adim atacak yer yoktur. Hele orumcek zindani, kat sayisi arttikca gerginlik de artmaktadir. En gozde arazi coktan parsellenmistir. Hem de kim tarafindan? Deli yurekle bir zamanlar aralarindan su sizmayan biileri tarafindan. Deli yurek bu duruma icerler. Hem de cok icerler. Hakkini ister, ama deli yurek e kilic dogrulturlar.

• Deli yurek reise gider. Olayi anlatir destek bekler. Reis ilk once olumlama yoluyla zaman kazanmaya calisir. Deli yurek anlam veremez. Deli yurek yanmaktadir. Su veren itfaiyenin hortumunu keserler. Yoktur ki oyle bir hortum. Kimse sonduremez o atesi, o kini, o intikam hirsini. Deli yurek yalvarircasina reisin gozlerinin icine bakmaktadir. Tek basina o hainlerle, ayni bayrak altina gizlenmis irlandalilarla savasacak kudreti yoktur. Sanayiden adamlar lazimdir.

Reis, deli yurektense o irlandalilari secer. Cunku onlar toplu savasta reise iyi destek olmaktadirlar. Reis, cikarlari ugruna, deli yurek i harcar. Bu harcamaya baskaldiran en iyi adamlarindan birini de harcar. O adam da en az deli yurek kadar deli yurek oldugunu, reise baskaldirarak gostermistir. Adam gibi adamdir. Kara gun dostudur o. En asil duygularin insanidir.

• Deli yurek bu ihanetle adeta soka ugramistir. Son aylar film seridi gibi gozlerinin onunden gecer. Nerede hata yaptigini dusunur. Bulamaz. Reis sanki reis degildir. Onu asagilamaktadir artik hatta kufretmektedir. Deli yurekse, gecmis gunlerin hatrina sadece ona terbiyesini takinmasini, saygisizlik ve serefsizlige luzum olmadigini, gerektiginde kendisinin de cirkeflesebilecegini soyler. Reis, lakabini kaybetmistir deli yurek icin. Olsa olsa seyistir artik, reis degil.

Bir an bile oportunist olmadigi icin kendiyle gurur duyar deli yurek. Ve koy g rahvan gitsin diyip nefrit korfezine dogru yurumeye baslar. Kim bilir, belki hep hayal ettigi o mukemmel Slav kizini bulma yolunda basina gelmesi gereken tatli zorluklardir butun bunlar.

-son-

• Ya hakikaten kimse mi yok dhden oynayan? Sonu buruk ama umutlu biten senaryoma bile tepki gelmedi

• @samochu

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_yrk

Deli yurek bu ihanetle adeta soka ugramistir. Son aylar film seridi gibi gozlerinin onunden gecer. Nerede hata yaptigini dusunur. Bulamaz. Reis sanki reis degildir. Onu asagilamaktadir artik hatta kufretmektedir. Deli yurekse, gecmis gunlerin hatrina sadece ona terbiyesini takinmasini, saygisizlik ve serefsizlige luzum olmadigini, gerektiginde kendisinin de cirkeflesebilecegini soyler. Reis, lakabini kaybetmistir deli yurek icin. Olsa olsa seyistir artik, reis degil.

Bir an bile oportunist olmadigi icin kendiyle gurur duyar deli yurek. Ve koy g rahvan gitsin diyip nefrit korfezine dogru yurumeye baslar. Kim bilir, belki hep hayal ettigi o mukemmel Slav kizini bulma yolunda basina gelmesi gereken tatli zorluklardir butun bunlar.

-son-

Çok güzel bir anlatım tarzın var hocam ben hepsini okudum ve beğendim,bayadır foruma giremiyodum,tepki ondan geç oldu,forumda kimse kalmadı ki dediğiniz gibi hiç samimi bir ortam değildi zaten,şuan wom2 formuda aynı yolda ilerliyor,oyunu oyunluktan çıkarıp katı kurallar ve sinsilik üzerine kuran her ortam çökmeye mahkumdur, sg serveride aynı şekilde u yüzden çökmeye mahkum gibi geliyor malesef,yönetim anlayışı değişmediği sürece..Birisi kraldan çok kralcıysa bilinki o adamla hiçbirşey yapılmaz,wattsapp grubunda adam banlatan bi ekipti burdaki ekip..

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_yrk

Aslinda 2.5 senelik konuda tam anlamiyla ekip olunamamasi cok da anormal degil. Burda Xksenon ya da buna benzer nickli bir uye vardi. Bu kisi oyunu daha onceden oynayip ara vermisti. O zamanlar real money trade legal oldugu icin dondugunde bu oyunu birakip charlarini ve itemlerini satmak istedi. Ama real trade artik illegaldi. Bundan habersiz olan ksenon resmi forumun turkce kismina satis konusunu acti detaylari yazdi ve kendisiyle kontak kuracak talipleri beklemeye koyuldu. Fakat o da ne eline moderatorluk yetkisi gecmis birtakim ergenler ksenon u ivedilikle report ettiler. Tabii diktator Shedew yonetiminin de canina minnettir. Tetige basarlar ve ksenon u harcarlar. Ksenon o kadar naiftir ki itiraz bile etmez. Sadece buraya gelip "forumda bir arkadas uyarmisti ama konuyu silemedim olan oldu" der. O arkadas deli yurektir. Deli yurek ksenon a bu capulcularin gercek yuzunu anlatma firsati bulamadan ksenon harcanmistir. Sozde emek hirsizlarinin bir numarali dusmanlari olan bu tayfa aslinda ne kadar samimiyetsiz ve icten pazarlikli olduklarini ifsa etmislerdir.

O XeKsenon şuan çok ünlü bir twitch yayıncısı oldu hocam,sen anlatmadan önce ondan dinlemiştim bunları,adam kimseye önermiyodu sw yi, bana ayıp ettiler diyodu ismide berkay,tr ye geçip orda yayın açarak baya bi kişi topladı, 400-500 kişiden az izlemez açtığı zaman.Şuan tc de oynuyor.
    Bir insan şuraya gelip rahat rahat trolluk yapmadan konuşamıyosa bu forumdan birşey olmaz ki berkay zaten yasak olduğunu bildiği halde satmaya çalışsa gidip resmi foruma koymazdı ilanı,bir admin bunu dahi düşünemiyosa ben bunda bir kasıt ararım.

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.