Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: papummmm

Bu tür itemlerin iyi para yaptığını görüyorum, fakat yeşim taşı olması işi bozdu sanki. Ederi nedir ?

5 kk - 10 kk civarı eder hocam, abanoz küpe olsa baya güzel paralar ederdi :)

• NoMuTa kullanıcısına yanıt
    O da güzel, o da kabulüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 1-2 aydır oynuyorum serverda fakat üniye başlayacağım için bırakıyorum hesap öyle boşa durucak steam'de dota 2 veya csgo itemiyle yada bunların dışında oyun gift veya key ile takaslamak istiyorum hesabı takas işi serverda yasal mı bilmiyorum eğer yasal ise biri özelden yazarsa sevinirim.
    ilgilenenlerde öm'den mesaj atabilir.

40Lv Savaşçı Hava Kılıcı P ve Öfke M5

Full Ekipmanlıdır hepsi çok iyi

At 19 level

30 Lv biyolog yapıldı 40Lv Biyolog sadece 5 tanesi verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasqwert -- 11 Ağustos 2016; 19:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasqwert

Arkadaşlar yaklaşık 1-2 aydır oynuyorum serverda fakat üniye başlayacağım için bırakıyorum hesap öyle boşa durucak steam'de dota 2 veya csgo itemiyle yada bunların dışında oyun gift veya key ile takaslamak istiyorum hesabı takas işi serverda yasal mı bilmiyorum eğer yasal ise biri özelden yazarsa sevinirim.
    ilgilenenlerde öm'den mesaj atabilir.

40Lv Savaşçı Hava Kılıcı P ve Öfke M5

Full Ekipmanlıdır hepsi çok iyi

At 19 level

30 Lv biyolog yapıldı 40Lv Biyolog sadece 5 tanesi verildi.

mrb. real money trade yasal degil kardes, tabii yakalanmadan halletme ihtimalin var ama admin yakalarsa banlanirsin

20 agustos'a kadar olimpiyat etkinlikleri var. 5 parca medal dusuyor 1 kutu veriyor. fena degil gibi ama tam katilamadim daha. bi 100 kutu kasabilirsem icinden cikanlari resim olarak buraya aticam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Metin mi kaldı la

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımhaber kullanıcısı

Metin mi kaldı la

metin hala var hocam sen yaşlanmışsın hayat seni alıp götürmüş bu güzel atmosferden :)
  • tam kasicam biri gelip kesiyo v3te rahat birakmiyo sonra townda 3 saat savasiyoruz ya bi medal kasamadim a........

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu serveri geçen sene çok oynamıştım aylardırda girmiyorum hesabım duruyor eğer düşünen varsa devredebilirim 77 level bedensel skilleri m5 m6ydı galiba itemleri orta halli (itemler 5efsun sürgün için toplamda 80şeytan vardı yanlış hatırlamıyorsam ayrıca çok güzel vslik muhosu var +9 10yarılı +5 taşlı )
  • Selamlar,

Wom2'i bıraktıktan sonra sıcak yaz gecelerinin metinsiz geçmediğini anladım ve Singapur sunucusunu deneme kararı verdim.Server gerçekten zor ve güzel.
    Yeni bir oyuncu olarak bir kaç sorum var:

1-)Bonus changerler(green dahil) neden çok pahallı ?
    2-)Kesinlikle kaçırma dediğiniz level farmları nelerdir ?(Wom2'deki deceit farmı gibi)
    3-)6. efsun sistemi nasıl ?

Bu da ilk günümde düşürdüğüm binek.Henüz aktive etmedim.Magic weapon sura kasmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 7 Eylül 2016; 6:40:39 >

• 4 tane fms'i +6ya geçirirken yaktım

edit1:abanoz küpeyi 1 e yaktım
    edit2:18lik armoruda basamıyorum 2 de felan yanıyor

+ basmak gerçekten zor mu ? Yoksa ben mi şanssızım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 7 Eylül 2016; 6:45:45 >
  • Bugün de 18lik armoru ve battle shieldi 9'a yaktım.Bakalım olumlu bir şeyler olursa buraya yazarım.Burayı günlük gibi kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Bugün de 18lik armoru ve battle shieldi 9'a yaktım.Bakalım olumlu bir şeyler olursa buraya yazarım.Burayı günlük gibi kullanmayı düşünüyorum.

wom2 den zor hocam + basmak, hatta sg de en sinirime giden olay bu, piyasada +9 item bulamıyosun, wom2 gerçekten çok daha kullanıcı dostu hazırlanmış bir server.
  • oyuna tekrar başladım oynayan arkadaşlar varsa eklesinler. nick : Xandrodis - mavi bayrak
  • Selamlar
    Arkadaşlar server hakkında bilgi verebilir misiniz saticida efsun bilmem ne satılıyor mu? Silahcida zirhcida itemler nasıl yang item drop lari nasıl en önemlisi oyuncu durumu nedir ve hile durumu nedir?
    Şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar iyi bayramlar :)

Singapur pvp server olmadigindan npclerde +9item/efsun nesnesi filan yok. Item dusurmek daha kolay, exp kasmak daha kolay ama resmi bi server. Yayinci gf degil tec interactive. Hile:0 zaten bu serverda kimse hileye yeltenmiyor yeltenen nadir kullanicilarda seri ban yiyor. Burda altin kural asama asama gidip duzenli bir sekilde para kasmak. Pvp biraz zayif sadece en yuksek levellarda pvp var onlarin sayisi da cok az. Acikcasi servera oyuncu lazim, para lazim yoksa yakinda kapanir, kapanirsa da yazik olur cunku gayet guzel server. Baslamani tavsiye ederim sahsen ama ilk once ilk sayfalarda Kekohunter in yazisini bulup okusan cok iyi okur. Ona ilaveten oyuna yenilikler geldi tabi, onlar icin de: metin2.sg/forum

• selamlar ve iyi bayramlar herkese
    oyuncu durumu nedir mavi yada kirmizi bayrak nerede baslayalim? benim pvp ile pek isim yok aslinda her zamanki gibi buyulu silah acip kule atmayi dusunuyorum bunun icin uygun mudur server ?birde o kadar emekten sonra kapanirsa yazik olur
    cevaplar icin tesekkur ederim
  • bu arada lycan kusak kemer gibi sacmaliklar yok degil mi ?
  • Bayram nedeniyle çok online olamadım.35 Farmına devam ediyorum,taşlardan iyi gelir elde ediyorum.30 kk kadar nakit biriktirdim.40 lvl bedenselimle lonca açtım.Oraya ep bağışlıyorum sarı bayrakta guild ihtacı olan arkadaşlar pm atabilir nickim:FOTD .1 aylık hedefim 10 avg üstü fms +9 basmak,18lik armoru,silver bracelet ve 1 lvl kalkanını 9 a basmak ve çarı şamanla evlendirmek.Her gün skill bookları da okuyorum.

Oyuna başlamakta kararsızsanız başlamanızı kesinlikle öneririm.Hangi bayrakta olduğunuz düşük levellerde farketmiyor.İlerisi için bir şey diyemem.Oyunda hileye hiç rastlamadım.Piyasa pahallı fakat oyunu iyi bilen arkadaşlar kısa sürede gelişebilir.

Edit:lycan,kuşak vb yok.Binek sistemi güzel.Farm keyifli.Kısaca gelin arkadaşlar.Mesela wom'da moonlight eventlerinde belli bir süreden sonra drop şansı azalırdı(sözde 24 saatlik event yapıyorlar).Buranın eventlerinden şikayetçi birini göremedim.Son olarak oyunda mesaj attığınız kişilerin %90'ı size dönüş yapıyor(yüksek lvller dahil).Her türlü sorunuzu cevaplıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 13 Eylül 2016; 17:11:28 >

• Bugün de 2 tane battle shield'i 8 e yakınca kanser olmamak için 9 battle shieldi 3 kk'ya pazardan çektim.Siz siz olun demircide + basmayın.ayrıca 18lik armoru da +9 a basamayacağımı kabullendim.Map2 farmından gelen piece of gem ve elimde olan bir sürü başlangıç el kitaplarını değerlendirmek için ying-yang +7 yapıp kullanmayı düşünüyorum.+9'a item basmak neredeyse imkansız.Old lady good luck demesine rağmen +8 bile basamadım.25 kk para kaldı.Yüzük görevi bitti,at 7 lvl.
    lvl
  • Arkadaşlar merhaba. Dün singapura başladım 30 level savaşçı 20 level büyülü sura kastım. büyülü sura ile farm yapmak istiyorum ancak pek bilgim yok singapurdaki farmlar hakkında. yardımcı olabilir misiniz? amacım düşük levelde farm yapmak

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.