Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

35 avgli +4 taşlı fms'ye 200 kk vermemin ardından metinlerden green changer düşecek diyorlar.Saçmalığa gel.

30-40 biyologlarının süresi kaldırılmış ard arda verebilecekmişiz itemleri.

ayrıca asker 2-8 arası at görevleri de kaldırılmış.At madalyonu vermek yeterli olacakmış.

wom2 oynayan velet kitle buraya sıçrayabilir.Çünkü server artık ziyadesiyle kolay.

edit:Shop'a da +9 kalkan felan koymuşlar.

Arkadaşlar oyunu bırakma kararı aldım herkese iyi oyunlar,bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 5 Ekim 2016; 15:18:43 >
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 level itemleri +9 olarak satiliyosa pek bi etkisi olmaz birakmayin bence , bede tekrardan baslamayi dusunuyorum bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 lv zırh kalkan silah kaskları +9 18 level +8 26 level +6 olarak koydular sağlam batırdılar
  • Valla 3 ay önce Metin2 TC sunucusunu da benzer sebebten bırakmıştım.Server saldırı yeyince 12 saatlik gelişmeler gitmişti.Sonra exp eventi yapıldı ve olay bütün yüksek levellerin işine gelmişti.Bende bir daha hiç bir Türk sunucusunda oynamayacağım demiştim.

Bu sv'de olan olayda, 2 ay önceki postta benim 18'lik zırhı basmak için ne kadar çaba sarfettiğimi görebilirsiniz.Adamlar şimdi girer girmez benim basamadığım zırhı hiç bir çaba göstermeden alacak.Bu tür haksızlıklara gelemiyorum.Zaten oyun çok zamanımı aldığından bırakmak için neden arıyordum.Herkese kolay gelsin.
  • İlk ergeni ben buldum galiba "27 levelim beni kasar mısın" diyip "hayır" cevabını aldıktan sonra "sana item verecektim bb" diyip pm engelleyen koca yürekli bir ergen hemde :D
  • Arkadaşlar zamanında deli gibi oynayıp şuan işten dolayı oynayamadığım hesaplarımı çok ölü fiyatlara bırakıyorum ilgilenirseniz itemci ye koydum,Bu linke tıklayıp bakabilirsiniz..hesap alımına izin veriyorlar bu bilgiyide vereyim.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Gercek para ile hesap item yang satimi yasak diye biliyorum dikkat edin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: samochu

Gercek para ile hesap item yang satimi yasak diye biliyorum dikkat edin bence

gerçek para olayını kimse ispatlayamayacağından sorun olmuyor,tamamen sana bırakıyorlar olayı.Farklı IP den girişlere karışmıyorlar asıl önemli olan nokta orası.Yani itemciden aldığınız hesaplar ve itemler tamamen güvenli diyebiliriz.
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Siz yinede dikkat edinde hocam gecmiste orneklerini yasadik

• 75 LVL şamanımda ilk P yi açmak nasip oldu.

Bu arada hırsız eldiveni 3 saatlik var. takılıp çıkarılabilen. Misal metin keserken tam kesmeden önce taksak kesildiğinde çıkartsak yaklaşık 5-10 sn kullanmış oluyoruz. Bu şekilde günlerce kullanılabilir. Drobunu kaldırmışlardı şuan varmı bilmiyorum.
  • konu öldü ölecek gençler hiç mi klamadı oynayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Yav arkadaş bu nasıl update ?

35 avgli +4 taşlı fms'ye 200 kk vermemin ardından metinlerden green changer düşecek diyorlar.Saçmalığa gel.

30-40 biyologlarının süresi kaldırılmış ard arda verebilecekmişiz itemleri.

ayrıca asker 2-8 arası at görevleri de kaldırılmış.At madalyonu vermek yeterli olacakmış.

wom2 oynayan velet kitle buraya sıçrayabilir.Çünkü server artık ziyadesiyle kolay.

edit:Shop'a da +9 kalkan felan koymuşlar.

Arkadaşlar oyunu bırakma kararı aldım herkese iyi oyunlar,bol şans.

Ben bu sunucuyu oynamıyorum ama oynadığım zamanlar yeni başlayan oyuncular için çok acımasızdı her şey. Üst seviyedeki oyuncular yine bir şekilde yolunu buluyordu, iyi para kazanıyordu ama oyuna sıfırdan yeni başlayanlar için de pek fazla alternatif yok. Piyasa acayip pahalı. Bu yüzden düşük seviyedekiler bir süre sonra sıkılıp bırakıyor oyunu. Event zamanında oyuna başlayanlar şanslı ama eventten sonra oyuna başlayanlar için çok zor item yapmak. Bir de bu yönden bakmak lazım olaya. Oyunun başındakiler biraz da alt kesime hitap etmek istemiş olabilir.

• eski hesap :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme783 -- 2 Kasım 2016; 21:35:14 >
  • Bu aralar biraz tr den sıkıldım işin aslı arkadaşlar bir sürede sg oynadım sevmiştim bırakma nedenimse sınavlar vs idi sonrasında da eski bir kaç arkadaşı görüp tr başladım 1 yıldır tr deyim ve güzel çarlar itemler yaptım fakat gel gelelim yine sıktı çünkü oyun para yatırılması istenen yere geldi. neyse çok uzattım sg de durumlar nasıl şu an user vs oynanabilirlik pazarlar vs.

Not: TR de 81 büyülü 97 bedensel karakterlerim var wslik sadece 3 5 parça itemim olsada kasılmalıklarım pvp gibi :D Sürgün ve yeni maplik :D
  • oynayan var mı hala
  • Arada giriyorum da bi Evolution kağıdı bulamadığım için 15dkda çıkıyorum
  • Arkadaşlar merhaba, bir süredir emyraa ile birlikte başlayabileceğimiz bir metin2 server arıyorduk. SG ye başlamaya karar verdik. İtemlerimizi dağıttımız için sıfırdan tekrar başladık. Cumartesi günü başladık ve şansımıza cadılar bayramı eventi vardı, 2 gün boyunca etkinlik sayesinde nakit olarak 1t 50m, satılacak item olarak bi 400mlik item elde ettim. Eğer oynayan veya başlayacak arkadaşlar varsa düşünmeden başlasınlar çünkü oyun geçen seneye göre mükkemmel bir hal almış durumda. Pazarlar iyi durumda, pvp yanı daha iyi (1. köyde bile kapıştığımız kişiler oluyor 15 level hesaplarla) ve oyun başı zorluğunu biraz düşürmüşler. Ek olarak SG bildiğiniz gibi etkinliklerle oyuncularını oyununa bağlayan, para kazanmayı ikinci planda tutan bir oyun anlayışına sahip. Başlayacak kişiler veya geri dönecek kişiler varsa hiç düşünmesinler herkesi bekliyoruz.

Facebook grubumuz :www.facebook.com/groups/Metin2SGTurkiye

• onurokurban O kullanıcısına yanıt
    ayışığından çıktıydı 2 tane köteledim gavur arkadaşlara çok çok iyi bir miktardan :D
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Daha güzel anlatılamazdı :) herhangi bir soru sorun vs için gruptan ulaşaiblirsiniz arkadaşlar :)
  • Oyundaki türk sayısı geçen seneye göre dahada artmış gibi gözüküyor. Bazı türk arkadaşlarla karşılaştık, her akşam skypedayız oyun artık daha eğlenceli bir hal almaya başladı :) Bir de konu ölü olmasa keşke eskiden çok canlıydı buralar :D
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.