Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.122
Cevap
33
Favori
154.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre online olamayacağım için 30 tane enchanted blade sb aldım.Okuyacağız bakalım...
  • Başlamayı düşünüyorum da yaşam belirtisi var mı serverda?
  • onurokurban O kullanıcısına yanıt
    Tabiki var.Şahsen ben düşürdüğüm itemleri gün içinde satabiliyorum.Pazarda bulamayacağın bk,item yok.Yalnız pvp az.
  • 75 lvl şamanım, Türklerin olduğu bir klan varsa geleyim arkadaşlar.
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Şu serveri ayda bir ozluyorum giriyorum ama oynayacak eş dost olmayinca bir iki gunde tekrar ara veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladım öyle para kasmaya çalışıyorum şuan :D Nickim Cayci mavi bayraktayım görünce bi selam çakın :D
  • 40 tane moonlight'i 3.4 kk ya alıp changer çıkarttım.Changeri satıp 200'lük moonlight açtım.240 moonlight chestten 1 changer,3 kutsama,1 Bonus Adder,1 Blessing Marble çıktı.Ayrıca +4 Defence taşını 10 kk ya çekip 18 e satınca yarım saatte iyi kar yaptım.Bol bol lisan kitabı ve yeşil iksir de cabası.+9 7 avg fms'yi 10 kk ya çekmek sizce mantıklı mı ? 450 küsür damage atıyorum 35'lik metine ,şamanda olduğu için hızlıca farm yapabiliyorum.
  • Pazarda 100kk ya şaman çelik zırhı satılıyordu. bendede 143kk yang vardı ama satınalamadım. yeterli yangın yok uyarısı veriyor.
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Arada 1Wom vardır belki
  • Selamlar

Oyuna ilk basladığım zamanlarda düşürdüğüm bu ayakkabıyı depoya atıp unutmuştum.Değerini bilmiyordum.Bu gün görünce chate yazdım adam direk 30 kk teklif etti.Ben de güvendiğim bir arkadaşıma mesaj attım bunu ederi nedir diye.Kendisi afk idi.Tam ben adamla anlaşmışken.Bizim arkadaş mesaj attı.400 kk üstü diye.Adam tam zamanında yetişmese 30 kk ya veriyordum güzelim ayakkabıyı.Neyse 400 kk'dan koyduk bakalım.M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    Diyeceğim o ki taşlar haricinde chate item fiyatı sormayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Selamlar

Oyuna ilk basladığım zamanlarda düşürdüğüm bu ayakkabıyı depoya atıp unutmuştum.Değerini bilmiyordum.Bu gün görünce chate yazdım adam direk 30 kk teklif etti.Ben de güvendiğim bir arkadaşıma mesaj attım bunu ederi nedir diye.Kendisi afk idi.Tam ben adamla anlaşmışken.Bizim arkadaş mesaj attı.400 kk üstü diye.Adam tam zamanında yetişmese 30 kk ya veriyordum güzelim ayakkabıyı.Neyse 400 kk'dan koyduk bakalım.M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    Diyeceğim o ki taşlar haricinde chate item fiyatı sormayın.

O kadar para etmesinin sebebi nedir unutmuşum oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurokurban

Arada 1Wom vardır belki

Wom nedir hocam anlamadımki.
    hocam yanlış bilmiyorsam 8 avg ve 5 skill resistance bonusları gelebilecek en yüksek 6 ve 7. bonuslar.
  • Ayakkabıyı için ne kadar yüksek levelle konuştuysam hepsi o kadar etmez,yanlış ayakkabı vs. dediler.Aslında haklıydılar da 55'lik ayyakabı olsaydı 1kkk üstü edecekti.50-100 kk arası teklifler geliyordu.Ben bir gece 300 kk dan bekleteyim dedim ve sabah envaterimde 310 kk'ı gördüm.Dün ki postta yazdığım uyarıya kendim uymadım ve milletin sözünü dinledim.Halbuki gece 400 den bekletsem gidecekti.Neyse o kadar önemli değil artık güzel bir fms ve ee alacağım

ayrıyeten 35 kk ya bu bileziği aldım

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

bence gayet iyi 10 hp absorbeli +9 silver braceletler 80 kk'dan başlıyor.55'de htb yapana kadar kullanırım.

edit:+4 mob ve crit taşlı 30 ort fms'ye verilebilecek en düşük fiyat nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 3 Ekim 2016; 15:30:22 >

100kk(m) = 1 Won depocudan takaslayabilirsin
    Won muş bu arada Wom a gitti aklım :D
  • quote:

100kk(m) = 1 Won depocudan takaslayabilirsin
    Won muş bu arada Wom a gitti aklım :D

Anladım hocam, sonradan düşününce 1T dir heralde dedim. 1 + 100m yang yerine 200m yazması gerekmezmi yoksa.
    bende öyle düşünüyodum da öyle yapmamışlar :D garip geliyo başta bir de bazı pazarlarda sıkıntı oluyo :D
  • quote:

bende öyle düşünüyodum da öyle yapmamışlar :D garip geliyo başta bir de bazı pazarlarda sıkıntı oluyo :D

Metin2 pazarı çok sıkıntı. 1 item ariyim desen yarım saatin gidiyor.
    Birde tek başına oynanmıyor. Türkler bir loncada toplansa çok iyi olur. boş boş takılıyorum pazarda bakalım bir hareketlenme olur inşallah.
  • Yarım saatte nasıl 60 kk kar edilir adlı çalışmam

lonca olabilir,bende metin kesiyorum sadece daha yeni yeni oluşuyor itemler 1-2
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.