Bildirim
m2 SSD'yi 2.5'' SATA'ya dönüştürme
https://www.amazon.com.tr/dp/B08G96F4ZF
https://www.amazon.com.tr/dp/B08G96F4ZF
2 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sata 3 performansı alırsın. -
mevcut m2 ssd den 1500 MB/sec okuma hızı aldım. Az değil mi bu?quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
sata 3 performansı alırsın. -
Sistem daha fazla desteklemiyor olabilir boşa almış olabilirsin ayrıca random okuma yazma hızı önemli oda pek değişmez. -
Ssd'nin ne olduğuna göre değişir.quote:
Orijinalden alıntı: saitemre
mevcut m2 ssd den 1500 MB/sec okuma hızı aldım. Az değil mi bu?
Alıntıları Göster -
Toshiba marka m2 SSD.quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Ssd'nin ne olduğuna göre değişir.
Alıntıları Göster
Acaba şimdi nasıl yapsam? Acaba bu toshiba marka m2 SSD'yi SATA yerine bağlayıp, m2 slota daha hızlı bir m2 SSD mi alsam?
Alırsam hangi marka önerirsiniz? -
1500 okuma değeri gayet iyi. Daha iyisini alsan da bir fark hissedemezsin. Sata yerine sata hızında bir ssd al, fiyatı da uygun olur.quote:
Orijinalden alıntı: saitemre
Toshiba marka m2 SSD.
Acaba şimdi nasıl yapsam? Acaba bu toshiba marka m2 SSD'yi SATA yerine bağlayıp, m2 slota daha hızlı bir m2 SSD mi alsam?
Alırsam hangi marka önerirsiniz?
Alıntıları Göster -
Nvme ile sata ssd arasında Windows ortamında oyunlarda fark göremezsin. Sata ssd al geç.
Dönüştürücü kullandığın anda istersen en pahalı ssdyi al 550yi gecemezsin -
amaç oyun değil zaten. Bir tane bile oyun yoktur bilgisayarda.quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Nvme ile sata ssd arasında Windows ortamında oyunlarda fark göremezsin. Sata ssd al geç.
Dönüştürücü kullandığın anda istersen en pahalı ssdyi al 550yi gecemezsin
işim gereği çok fazla sanal sunucuyu aynı anda çalıştırıyorum loptop'da.
O sebeple okuma yazma önemli benim için. -
işte o sebeple kaliteli bir m2 SSD alsam, onu direk m2 slotuna bağlasam, mevcuttaki m2 SSD'yi de dönüştürücü iile SATA girişine bağlasam?quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Dönüştürücü kullandığın anda istersen en pahalı ssdyi al 550yi gecemezsin -
1500 mb/s li m.2 sana yeter artar. onu hiç bozma. sata ssd yada sada hdd al. en mantıklısı bu. -
Performans pek ala düşer, ayrıca PCIe<->SATA protokol dönüşümü yapılacağı için erişim gecikme süreside artar. Ancak tüm bunları SSD'leri normal olarak zorlayan işleri zaten yapmıyorsanız farkedeceğinizi sanmıyorum. -
Samsung m2 ssd alsam okuma yazma hızları yaklaşık 5000 olan dönüştürücüyle masaüstü pc me sata girişinden bağlasam sizce kaça düşer okuma yazma hızı -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu kuala
Samsung m2 ssd alsam okuma yazma hızları yaklaşık 5000 olan dönüştürücüyle masaüstü pc me sata girişinden bağlasam sizce kaça düşer okuma yazma hızıdönüştürücünün kalitesine bağlı. 500mb olur sata yavaş kalıyor. ama tam emin değilim. pci-e de gen 3 de bile 2400 taktım 4 veri yolu aparatsız onda bile en fazla 2100 aldım. sata yavaş kalır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X