Şimdi Ara

M2V-TVM Chipset VİA K8M890CE işlemci alacagım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o işlemci ne yazık ki anakartınıza uymaz,elinizdeki kart eski zaten sıfır işlemci bulamazsınız ona göre..aşağıa uyumlu işlemcilerin listesini ekliyorum

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2VTVM/#CPUS

alacağınız ram de anakarta uygun olarak ddr2 667mhz olmalı..anakartın özelliklerinde yazdığı üzere..ddr2 800 çalışırmı derseniz garantisi yok

isterseniz sıfır toplama yoluna gidin,bu kart üstüne sistem inşa etmeyin..bütçe ve kullanım amacı ile konu açarsanız uygun öneriler gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 23 Mart 2012; 0:42:35 >
  • tamam çok teşekkür ederim beni parayı çöpe atmaktan kurtardın dediğin gibi yapmak daha mantıklı anakartı değiştirmek fakat elimde 200 tl var ve işlemcim masa üstü olmasına rağmen 1.80 benim işim online oyunlarla knight.. oynatıyor fakat kasarak ekran kartı 1 gb ram 2 gb onlar güzel tek işlemci batırıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executors -- 23 Mart 2012; 14:31:49 >
  • işlemci modeliniz nedir,ekran kartınızın modeli?oyunun detaylarını bilmiyorum ama tek sorunun işlemci yetmezliği olduğuna eminseniz ve bu oyun çalışsın yeter gibibir durum varsa 2.elde athlon 64 x2 5000 am2 gibi çift çekirdekli bir işlemci alırsınız,konu çözülür..2.el de 60-70tl gibi bulunabilir sanıyorum..ama ekran kartı vb yetmiyor ise birşey diyemem..anakartınız x2 6000 e kadar işlemcileri destekliyor(89watt a kadar olanları,125watt lık modelleri desteklemiyor dikkat edin)

yada aşağıdaki parçaları alabilirsiniz

ASUS M5A78L-M LX AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 1866MHZ (O.C.) VGA ANAKART
    AMD ATHLON II X2 260 AM3 3.2GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI
    GSKILL 4GB VALUE DDR3 1333MHZ CL9 PC3 TEK MODÜL RAM

şuan vatanbilgisayar %25 indirimli fiyatlar ile 3 parça 265tl yapıyor..eldekileri satıp yenileme yolunada gidebilirsiniz..seçim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 23 Mart 2012; 21:54:41 >
  • detay olarak şöyle yazıyor ASUS M2V-TVM Chipset VİA K8M890CE şuanki işlemcim ise berbat amd sempron(tm)processor 3400+ 1.80 GHz dediğin gibi yenilersemde güzel olur 2. el olarak bunları satıp yenilesem
  • kardeşim dediklerine baktım çok mantıklı parçalar emek etmişsin cidden diyorum birde bir sorum daha olcaktı bu eski işlemci fanı ve diğer bikaç küçük parçalar üstüne oturur galiba sonuçta aynı firma anakartı değilmi
  • fan oturur evet ama diğer parçalar dediğin kısmı anlayamadım

unutmadan anakart üstünde ide slotu yok,malum o slot artık pek görünmemeye başladı..elinde kullandığın ide bağlantılı harddisk,dvd yazıcı falan gibi parçalar varsa kullanamazsın..o şekilde parça varsa ona göre öneri yapılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sata benim o parçalar anakart üstündeki dediklerim bi soğutucu varmış başkada bişe yokmuş zaten :)
  • elimde 200 tl var dediğin için o parçaları önerdim hani diğerlerinide satsan en kötü ihtimal 300tl bulur düşüncesiyle..eğer imkan olursa 40tl fazla verip x2 260 işlemci yerine x3 460 ta alabilirsin..x2 260 120tl,x3 460 160tl..x2 260 ta işini görür ama almışken bir nebze daha iyisinide düşünebilirsin şekline öneriyorum x3 460 ı...yada 2.elde daha uygun fiyatlarada parça bulabilirsin..forumun 2.el kısmına bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 24 Mart 2012; 12:39:48 >
  • elimde amd atl. x2 +6000 işlemci var anakartın için uygun ki anakartının desteklediği en yükek işlemci de bu sanırım, ilgilenirsen özel mesajdan ulaş bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.