Şimdi Ara

M4 Aqua mobil internet sorunu(yardıma gelin gözünüzü seveyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende de bu telefon var aranıza android ve sony kullanıcısı olarak ilk defa katılıyorum ios ve windows phone kullandım m4 aqua aldım lolipop vardı içinde aldığımda biraz sıkıntılar yaşayınca format attım sıfırdan başladım bi kaç defa format atınca kendine geldi ama asıl sorun internet sorunu whatsapp internete bağlanıyor foto atmıyor ama mesaj alıp gönderebiliyor. hattım pttcel internet hızım 128 kbps e düşmeden önce her yere girebiliyodum ama hız düştükten sonra sadece whatsapp kullanılabiliyor facebook'a bile giremiyorum tekrar tekrar format attım abimde de lolipop var telefonu g3 stylus aynı hat aynı tarife onda da aynı sorun var göndermiş format atıp geri verdiler o şuan girebiliyor ben tekrar tekrar uğraştım olmuyor kitkat a döneyim dedim acemiyim daha androidde dönemedim bi yardımcı olur musunuz telefon bildiğin oyun ve arama sms aracı gibi oldu.

• Ooo ben neler cektim pttcellde genellikle yeni apn olusturuyordum sorun olursa bir apnden oburune geciyordum interneti tazeliyor gibi bisey oluyordu duzeliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihilhn7

bende de bu telefon var aranıza android ve sony kullanıcısı olarak ilk defa katılıyorum ios ve windows phone kullandım m4 aqua aldım lolipop vardı içinde aldığımda biraz sıkıntılar yaşayınca format attım sıfırdan başladım bi kaç defa format atınca kendine geldi ama asıl sorun internet sorunu whatsapp internete bağlanıyor foto atmıyor ama mesaj alıp gönderebiliyor. hattım pttcel internet hızım 128 kbps e düşmeden önce her yere girebiliyodum ama hız düştükten sonra sadece whatsapp kullanılabiliyor facebook'a bile giremiyorum tekrar tekrar format attım abimde de lolipop var telefonu g3 stylus aynı hat aynı tarife onda da aynı sorun var göndermiş format atıp geri verdiler o şuan girebiliyor ben tekrar tekrar uğraştım olmuyor kitkat a döneyim dedim acemiyim daha androidde dönemedim bi yardımcı olur musunuz telefon bildiğin oyun ve arama sms aracı gibi oldu.

telefondan kaynaklandığını düşünmüyorum şebekedendir

• Telefonla alakalı bir durum değil pttcell in problemi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

Ooo ben neler cektim pttcellde genellikle yeni apn olusturuyordum sorun olursa bir apnden oburune geciyordum interneti tazeliyor gibi bisey oluyordu duzeliyordu

denedim kardeşim olmuyor tekrar tekrar denedim şuan yeni güncelleme geldi deniyorum olursa buraya yazacağım elbet bu sorunu yaşayanlar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Telefonla alakalı bir durum değil pttcell in problemi bu.

hattı değiştirsem düzelebilir mi malum bazı hatlar eski olabiliyo 4g de geldi onun etkisi olabilir mi
  • ne yapmalı yeni hat mı alayım operatörü mü değiştireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihilhn7

ne yapmalı yeni hat mı alayım operatörü mü değiştireyim

bu hattı kullanan tanıdıklarına sor ya da operatörünün müşteri hizmetleriyle görüş bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.