Arkadaşlar M4A88T-M LE anakartımda AMD Phenom II x4 965 Black edition işlemci mevcut BIOS dan shout down Temperature ayarlamak istiyorum ancak öyle bir seçenek bulamadım daha önceki gigabyte sistemimde vardı..Belli bir derecede pc kapanıyordu Bios da Hardware monitör kısmında sadece fan hızlarını ayarlamaya yarayan: turbo / standart/ silent seçenekleri ile fan hızını en düşük hali %10 ile en yüksek hali %100 gibi seçenekler mevcut yaz gününde pc mi özellikle zorladım cpu ısı 71 derceyi görmesine rağmen haala çalışıyor.. PC mi max 60 derce sonrası kapanmaya nasıl ayarlayabilirim... aynı anakartı kullanan arkadşların bigisine başvuruyorum teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: flower Arkadaşlar M4A88T-M LE anakartımda AMD Phenom II x4 965 Black edition işlemci mevcut BIOS dan shout down Temperature ayarlamak istiyorum ancak öyle bir seçenek bulamadım daha önceki gigabyte sistemimde vardı..Belli bir derecede pc kapanıyordu Bios da Hardware monitör kısmında sadece fan hızlarını ayarlamaya yarayan: turbo / standart/ silent seçenekleri ile fan hızını en düşük hali %10 ile en yüksek hali %100 gibi seçenekler mevcut yaz gününde pc mi özellikle zorladım cpu ısı 71 derceyi görmesine rağmen haala çalışıyor.. PC mi max 60 derce sonrası kapanmaya nasıl ayarlayabilirim... aynı anakartı kullanan arkadşların bigisine başvuruyorum teşekkürler fan hızını en düşük hali %10 ile en yüksek hali %100 gibi seçenekler mevcut %100 yap her ikisinide soğutma sistemin düzgünmü
kendi fanını kullanıyorum işte kasam özel yapım: http://forum.donanimhaber.com/m_57845555/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58974703 kapatma özelliği yok mu şimdi bu anakartta???