Şimdi Ara

M51VA-253DV Acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar acaba asus M51VA-253DV modeline 8gb ram takılabiliyormu forumlarda cok celiskiler var kimisi hayır kimisi evet diyo internette satıs sitelerinde de bole bi ozelligi yok gosteriliyo ama islemcisi T9400 olmasına ragmen takılamıyormu ?

Ayrıca ben 2-3 gune kadar almayı dusunuyorum onceden alette dvd yazma sorunu varmıs hala devam ediyormu.

Cok oyun oynayan biri degilim ama arada oyun oynamayıda seviyorum asıl amacım uzun sureli bi kullanabilcegim bi notebook almak cizim programları kullanıcam (autocad. solidwork. gib..) isimi gorurmu acaba?

• T9400 işlemci Centrino 2 platformunda olduğundan ram 8 gb'a yükseltilebiliyor.Chipset'i PM45
    DVD sorunu hakkında pek bilgim yok.Bu modeli kullananların bir topici var oradan bilgi edinebilirsin
    Ekran kartı işinizi görür
  • tesekkur ederim yani ben 64 vista kurdugum zaman 8gb ram kullanabilicem. Mesela senin imza da olan notebook ta up to 8gb yazıyo ama asusta ole bi ibare yok neden ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30152242/tm.htm burda Intel 965PM Chipset
    dio PM45 degil acaba o yuzden mı vatanbilgisayarın sitesinde yada benzeri seitelerde 8gb desteklemedigi soyleniyo? Kafamda buyuk soru ısareti olustu Acıklıga kavusturabilecek biri varmı acaba ? yada
    Intel 965PM Chipset
    8gb desteklemiyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utqcan

http://forum.donanimhaber.com/m_30152242/tm.htm burda Intel 965PM Chipset
    dio PM45 degil acaba o yuzden mı vatanbilgisayarın sitesinde yada benzeri seitelerde 8gb desteklemedigi soyleniyo? Kafamda buyuk soru ısareti olustu Acıklıga kavusturabilecek biri varmı acaba ? yada
    Intel 965PM Chipset
    8gb desteklemiyormu ?

965PM Chipset'i Centrino platformunda.PM45 ise Centrino 2 platformunda.Yani yanlış bilgi.T9400 işlemcinin 1066 mHZ FSB'si var.Oysa ki 965PM 800 mHZ'e kadar izin veriyor

• yani? Benim acık olarak anlamadıgım olay bunu neden bilgisayar firmaları desteklemiyo olarak gosteriyo? Yani simdi M51VA-253DV 8gb ram destekliyormu kesin _ Max (4gb) yazması sitelerde aklımı kurcalıyo insan kendine soruyo koskoca firmalar bunu neden yazmıyo acaba die? Destekliyosa eger zaten kesin olarak almayı dusundugum model bu gerek fiyat olarak gerek ozellık olarak bana uygun su an tek pruzu 8gb ram destekleyip desteklememesi?
    Uzun sureli kullanmayı dusunuyorum o yuzden ılerde ram arttırmak ıstedıgımde desteklemiyormus napalım 4gb ile idare etcez artık demeyi istemiyorum :)
  • Sanırım Asus un anakartı desteklemıyor 8gb. RAM in chipset le pek bi alakası yokmus sanırım ? Gercekten bilen biri yokmu arkadaslar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

Orjinalden alıntı: avb

quote:

quote:

Mobile Intel® PM45 Express Chipset mi bu arada ?İnternette her yerde farklı bişi yazıyor.Cem yardımcı olursan sevinirim :)

Eğer bu özelliklerde chipseti var ise ilerde işlemci ram değişimi uygun oluyor.Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
    http://www.intel.com/Products/Notebook/Chipsets/PM45/PM45-overview.htm

?

M51VA-253DV Acil yardım.

• Ekran kartı söylediğiiniz şeyler için yeterli olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.