Şimdi Ara

M5A97 R2.0 BIOS GUNCELLEMESI SIRASINDA DONDU RESET ATTIM ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartin cd sini taktim bios guncelleme ekrani geliyor cd den cap dosyasini onayliyorum simdide image outdatet diye bi uyari geliyor acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost57

anakartin cd sini taktim bios guncelleme ekrani geliyor cd den cap dosyasini onayliyorum simdide image outdatet diye bi uyari geliyor acil yardim

Anakart'ın cdsindeki driver eski olabilir.Asus'un sitesinden yenisini indirip ez flash ile bios atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

anakartin cd sini taktim bios guncelleme ekrani geliyor cd den cap dosyasini onayliyorum simdide image outdatet diye bi uyari geliyor acil yardim

Anakart'ın cdsindeki driver eski olabilir.Asus'un sitesinden yenisini indirip ez flash ile bios atabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam aynen öyle yaptım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

teşekkür ederim hocam aynen öyle yaptım

• ghost57 kullanıcısına yanıt
    sonuç ne oldu sorunun halloldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: king0653

sonuç ne oldu sorunun halloldumu

evet önce anakarttın bios jumper ile sıfırlama yaptım sonra anakartın cd sini taktım hata verdi bir flash a yeni sürüm bios attım anakartın cd si olmadan açmadı cd ile flash bios a girdim flash taki yeni sürüm bios güncellemesini yükledim sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.