Şimdi Ara

M8 GOLD mu 5s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar m8 gold kullanmaktayım 5s almaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5S değilde 6 ya da 6 plus la takas edilebilir

• 5S ıcın gecmeye degmez,ıosun kısıtlamalarına mahkum olmaktansa m8de devam ederdım senın yerınde olsam.
  • 6 6 plus pahalı hocam zaten 0 almıştım m8 i sorunsuz devam etmek mantıklı olacak güzel bi kulaklık tavsiyesi verecek varmı m8 için ?
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Kısıtlama derken?

• iOS kapalı kaynak kodlu sistem android açık kodlu kaynak sistem

iOS normal kullanıcılar için
    Android genellikle teknoloji den anlayan ve gelistiriciler için çıkmış işletim sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

iOS kapalı kaynak kodlu sistem android açık kodlu kaynak sistem

Android genellikle teknoloji den anlayan ve gelistiriciler için çıkmış işletim sistemi.

Aa olmadı bu.

Teknolojiden anlıyorsan o senin önünde engel değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS ve Android kullanıyorum.
    iOS'un jailbreak olayı ile Android'de ki root olayı mantıken aynı ama Android'de daha kapsamlı işler yapılabiliyor.

Basit bir örnekle : Android'de root sonrası overclock ve downclock yapılırken;iOS'ta bu işlem yapılamıyor.

Bunun gibi bir sürü yapılıp yapılamayan durum var.Siz ne gerek var canım dersiniz, bazıları ise uğraşmak ister. Uğraşmak isterseniz Android işletim sistemi iyidir.Zaten Android Hatalarla dolu bir işletim sistemi.İnsan ister istemez uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 21 Aralık 2014; 22:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

iOS kapalı kaynak kodlu sistem android açık kodlu kaynak sistem

katilmiyorum
    Android Open Source Olabilir, ama Open Source = sorun demektir. gelistirecek adam iosdan alir lisansini pasalar gibi adam akilli gelistirir. overclock iosda asiri gereksiz zaten ios icin tek telefon var ve adam o telefona gelistiriyor sen 1.6ghz yapsan ne olacak ?

• Bu overclock işlemi,iPhone 2G ve iPhone 3G modeline
    iPhone OS 1.0 ve 2.0 modellerinde yapılabiliyordu ve iPhone 2G,iPhone 3GS modeliyle kapışıyordu.

Apple düşük islemciyle neler yapılabildiğini,önemli olan çekirdek sayısı değil;islemcinin mimari yapısının önemli oldugunu gösteren bir firma..

Ama iste donanım düşük olunca 2-3 sürüm sonra yavaşlıyor.

iPhone 4'e normal şartlarda iOS 7 verilmeyecekti ama iPhone 3GS'e iOS 6 verildi,haliyle sonraki modele sonraki sürüm verilmek zorunda kaldılar ve verdiler.Sonuç pek iç açıcı değil;islemci hızı düşük,ram düşük, cekirdek sayısı düşük... O devrim yaratan cihaz birden takoz oldu.Overclock işlemi yapilabilse bir nebze olsa hızlandırılabilirdi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.