Şimdi Ara

M8 mi Z3 Compact mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikisi arasında kararsızım. Telefonda çok fazla oyun oynayan biri değilim. Benim için amaç en az 3 yıl gitmesi telefonun. 2001 den bu yana 14 yılda 4 telefon kullanmıs biri olarak 1-2 yılda bir telefon değiştirmem. M8 aklıma daha çok yatıyor ama yine de Z3C boyut olarak küçük olduğu için çok daha kibar duruyor. Ayrıca M9 çıkmak üzereyken M8 almak mantıklı olur mu bilmiyorum. Ancak M9 un çıkacağı rakamlara da çıkamam.

Kısacası 3-5 yıl arası gidecek stabil ve dayanıklı bir telefon olarak hangisi avantajlıdır sizce?

• m8
  • Itachi kullanıcısına yanıt
    ona kalırsa yakında z4cyide çıkarır sony m8 almak daha mantıklı
  • Üst segment telefonlar geliyor yavaştan
    beklemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI_

Üst segment telefonlar geliyor yavaştan
    beklemeni tavsiye ederim

Üst segment telefonlar geliyor. Doğru diyorsun hocam da o kadar para veremem telefona. o yüzden şu an 1700 civarı maksimum gözden çıkarmış durumdayım
  • Itachi kullanıcısına yanıt
    müzik ön plandaysa m8 derim ben. ayrıca m8 in şıklığı hiçbir telefonda yok. z3c da çok güzel bir donanıma sahip, su ve toz geçirmemesi de cabası ama ekranı çatlıyor diyenler mevcut, sony teknik servisi de kabus gibi diyorlar. bende z3c düşünüyordum bir ara, hala aklım gitmiyor değil.
    m9'u bekleyeceğim mart başı duyurulacak, bir fiyatları belli olsun kanımca hem m8 ucuzlar bir tık daha hem de m9 alınabilir mi gerek var mı görmüş oluruz. Belki de tırt bişi çıkaracaklar ( HTC den beklemem ama ) ve m8 i ucuz aldığımız için mutlu olacağız.

benim aklıdma bir de iphone 6 64 gb var tabii, ama kurlar yüzünden fiyatta artırdılar hiç alınası değil bu aralar.
  • One m7 nin guncelligini referans alırsak m8 in uzun süre güncel kalacağını ve yeteceğini düşündüğümden bende m8 tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z3c daha uzun ömürlü olacaktır
  • 2 cihazı da incelemiş biri olarak ; 2 cihaz da stabildir fakat M8 biraz daha stabildir.Şu anda piyasada uygulamaları en hızlı açan telefon M8'dir fakat Z3 Compact da hızlıdır.Müzik konusunda M8 tartışmasız en iyisidir.Ben Sony'nin arayüzünü daha çok beğeniyorum, o yüzden sanırım Z3 Compact alırdım.Ama 2 telefon da çok iyidir ve kesinlikle pişman etmez.Z3 Compact daha dayanıklı ve sağlam duruyor.Karar sizin.
  • M9 piyasaya çıkmadan M8 alma. Çok fark olmazsa M9 da alabilirsin ya da M8'in fiyatı düşmüş olur.

Z3 Compact başarılı cihaz, küçük ekran istiyorsan alabilirsin. Ben küçük ekran sevmediğim için alamadım, tercih meselesi.

• Tasarım, ses kalitesi ve stabilliğiyle M8 diyorum.

Z3 Compack'ın o minicik ekranı hiç hoş ve kullanışlı değil.
  • İki telefonu da en ufak ayrıntısına kadar incelemiş biri olarak birkaç bir şey soyliyim.

Ben buyuk telefon yapamam max 4.7 inch olsun diyorsan tek secenek Z3 compacttır. Hayır buyuk olsun bır o kadar da zarıf olsun ve stabil olmalı diyorsan M8.

Ama bana sorarsan mantıklı olan M9'u beklemek. Eger olaganustu bir şey çıkarırlarsa -ki sanmıyorum- onu almak için butcenı ayarlayabılırsın. Ama buyuk ıhtımal tasarım olarak M8'in aynısı performans olarak da bır tık uzerı bır sekılde cıkartırlar M9'u.

Sana tavsiye edecegim cihaz HTC DESIRE EYE

Evet desire eye. Su gecırmez ve m8 kadar stabil bir cihaz. Kesinlikle pişman olmazsın.
  • Kesinlikle m8

• Şu anki telefonun iş görüyordur diye tahmin ediyorum.Yeni modelleri beklemen daha mantikli.Asus Zenfone 2 4gb ram li modeli hepsini ezip geçecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi

quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI_

Üst segment telefonlar geliyor yavaştan
    beklemeni tavsiye ederim

Üst segment telefonlar geliyor. Doğru diyorsun hocam da o kadar para veremem telefona. o yüzden şu an 1700 civarı maksimum gözden çıkarmış durumdayım

Tabii sizde haklısınız haliyle ama ne bileyim insan şöyle bir telefona 2300 tl gözü kapalı verir misal;
    1.Bana göre ekran 5.2 den büyük olmamalı size göre bilmiyorum hocam ne derece büyük olmalı o sizin zevkiniz.
    2.Ekranın 2k olmasına lüzum yok fhd yeterde artar bile performansıda etkiliyor zaten.
    2.Batarya 3000 mah ve üzeri olmalı ve çıkartılabilmeli.
    3.Kesinlikle micro sd desteklemeli min.128 gb.
    4.Ben g2 tasarımını şuan hiç bir telefonla kıyaslıyamıyorum ama eksi yönleri malum.O yüzden hiç yanaşmadım aynı şekilde g3 ve batarya problemi.

g4 ü bekliyorum eğer tel böyle çıkarsa başka seçenek yok benim için

• quote:

ikisi arasında kararsızım. Telefonda çok fazla oyun oynayan biri değilim. Benim için amaç en az 3 yıl gitmesi telefonun. 2001 den bu yana 14 yılda 4 telefon kullanmıs biri olarak 1-2 yılda bir telefon değiştirmem. M8 aklıma daha çok yatıyor ama yine de Z3C boyut olarak küçük olduğu için çok daha kibar duruyor. Ayrıca M9 çıkmak üzereyken M8 almak mantıklı olur mu bilmiyorum. Ancak M9 un çıkacağı rakamlara da çıkamam.

Kısacası 3-5 yıl arası gidecek stabil ve dayanıklı bir telefon olarak hangisi avantajlıdır sizce?

m8
  • m8 ve yeni telefon bekleme önerileri yoğunlukta ancak ne kadar bekleyeceğim? ne zaman gelir m9 türkiye'ye? şu anki telefonum oldukça eski android bile değil. o yüzden sıkıldım beklemekten ve beklemenin sonu yok gibi.
  • quote:

m8 ve yeni telefon bekleme önerileri yoğunlukta ancak ne kadar bekleyeceğim? ne zaman gelir m9 türkiye'ye? şu anki telefonum oldukça eski android bile değil. o yüzden sıkıldım beklemekten ve beklemenin sonu yok gibi.

Dostum sen kendi bildiğini yap.Her yeni modeli bekleyeceksek telefon almak için ohooo.benim önerim ise z3c
  • z3c iyidir bataryası kamerası iyidir m8 den sana kalmış boyut farkına görede karar verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Z3c daha uzun ömürlü olacaktır

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.